Hoe maak je een baken in Minecraft

Een baken maken in Minecraft is mogelijk als je een doorgewinterde survivalspeler bent of geniet van de creatieve modus. Hoe dan ook, ik zal je door alle details leiden om succes te proeven bij de allereerste poging. Blijf kijken.

Bakens zijn prachtige voorwerpen die lichtstralen in de lucht projecteren en worden gebruikt om de snelheid, kracht, haast, enz. van de nabijgelegen spelers te verbeteren.

Simpel gezegd, je hebt slechts drie dingen nodig om dit prachtige item te maken:

  • Glas-gemakkelijk te krijgen
  • Obsidiaan – nog steeds gemakkelijk
  • Nether ster-niet zo makkelijk

We zullen deze gids dus in drie secties verdelen om glas, obsidiaan en Netherster te verkrijgen.

Dit is een lange. Voel je vrij om een ​​kopje koffie of pizza te pakken.

Glas maken

Glas maken is niet veel gedoe. Naast eventuele brandstof heeft u alleen zand of rood zand nodig. Zet die vervolgens in een oven om glas te krijgen.

Vergeet niet om er genoeg van te doen om vijf glazen te krijgen. Verspil bovendien geen tijd met het zoeken naar kolen, want alle soorten hout (berken, eiken, enz.) zouden prima werken.

Obsidiaanblokken maken

Obsidiaanblokken worden gevormd door de combinatie van lava en water.

Een van de manieren is om emmers (gemaakt van drie ijzeren blokken) lava in een waterlichaam te gieten. Elke oefening geeft je één obsidiaanblok en we hebben er maar 13 nodig. (10 worden gebruikt om een ​​onderportaal te maken in verdere secties.)

Als alternatief kunnen we een lavameer splitsen en dan water in een afdeling doen om obsidiaanblokken te krijgen.

Deze tweede methode is gemakkelijker, omdat het gieten van één wateremmer nog steeds één blok water overhoudt om bij te vullen en door te gaan totdat je drie obsidiaanblokken krijgt.

Onthoud dat je obsidiaanblokken alleen kunt delven met een diamanten houweel of beter. Voor het geval je je afvraagt, hier is onze gids over het vinden van diamanten in Minecraft.

Nether Stars krijgen in Minecraft

Dit is het lastigste gedeelte van deze Minecraft-bakengids.

Je hebt uitstekende uitrusting en wat magie (bij voorkeur) nodig om Wither, een baasmenigte, te doden om een ​​Nether Star te krijgen.

  Een uitputtende lijst van Minecraft-ertsen en waar ze te vinden zijn

Wat interessant is, is dat Wither door de speler zelf wordt gemaakt en zo destructief is (en vliegt) dat je een perfecte strategie moet bedenken om dingen in één keer voor elkaar te krijgen.

Om je te helpen de ernst van de situatie te voelen, laat ik het zo zeggen: verdorren is moeilijk te doden in Minecraft creative.

Daar zei ik het. Maar we zijn nog lang niet in de buurt van ‘creëren’ en verdorren. Laten we dit gedeelte verder opdelen in microstappen om te helpen bij het vinden van de Netherster.

1. Ga een onderfort binnen

Nether or the Nether is Minecraft’s afbeelding van de hel.

Eerlijk gezegd heb ik veel boeken gelezen die het hiernamaals beschrijven, en Minecraft’s Nether kwam heel dichtbij, ondanks de blokstructuren.

Trouwens, de achtergrondmuziek en af ​​en toe gekreun maken het een aangrijpende ervaring, vooral als je een kwaliteitskoptelefoon gebruikt en er doorheen vliegt.

Vijandige mobs spawnen vrijelijk met vuurballen en de dood is nabij zodra we ontspannen.

We moeten met name een onderfort vinden, nog een kleine taak. Maar eerst moeten we een onderportaal maken om in de onderwereld te stappen. Het vereist 10 obsidiaanblokken en vuursteen en staal om het te activeren.

Dit portaal moet minstens twee blokken breed en drie blokken hoog zijn. Hoewel je grotere kunt maken, heb je ze niet nodig.

Dit portaal leidt je naar het rijk van de ondoden, onder. Verwacht lava en vijandige maffia-aanvallen.

Trouwens, dit zal een donkere plaats zijn, dus het is een stuk beter als je de drank van nachtzicht hebt. Verhoog op zijn minst de helderheid van je scherm, want verdorde skeletten, onze doelen, spawnen in gebieden met weinig licht van het lagere fort.

Het vinden van het fort is niet erg moeilijk, maar moet nog wel even zoeken. Een gemakkelijke uitweg is om de moeilijkheidsgraad in vreedzaam te veranderen en de onderwereld zonder bendes te laten.

En draai het terug naar de gewenste moeilijkheidsgraad zodra je een fort ziet. Verzamel daarvoor ten minste vier blokken zielenzand of zielengrond, bouwstenen van onderaard, die we zullen gebruiken om verdorren te creëren.

Zoek daarna naar een donkere structuur die opvalt. Het kunnen onafgewerkte bruggen, dekken, trappen, enz.

  Fix Minecraft Black Screen in Windows 10

Er is één formule voor het vinden van een onderfort in Minecraft-overleving. Druk op F3 en volg de X- of Z-richting totdat je zulke structuren ziet.

Zodra je ze ziet, ga je naar binnen en maak je je klaar om te vechten.

2. Verkrijg drie schoftschedels

Je zult veel schoftskeletten doden om drie schoftschedels te vinden, aangezien hun kans om te vallen slechts 2,5% is. Je kunt echter met buit betoverde zwaarden gebruiken om meer zeldzame drops te krijgen.

Vergeet niet om een ​​plan te hebben voor het herstel van de gezondheid (voedsel of drankjes), omdat je veel schade kunt oplopen. Daarnaast komt brandwerend pantser goed van pas.

Er zijn twee manieren om schoftskeletten te doden: melee-aanval of lange afstand, met pijl en boog. De tweede is bijzonder handig en helpt je te voorkomen dat je schade oploopt of het schofteffect krijgt (gezondheidsbalk wordt zwart, knippert en verslechtert geleidelijk), wat je kan doden.

Maar als je toch het schofteffect krijgt, vergeet dan niet een melkemmer te drinken om de ellende te beëindigen.

Controleer dit waar ik aanvallen van dichtbij gebruikte om verdorde skeletten te doden:

Wat voor mij werkte, was het vormen van een twee blokken hoge muur, die deze hoge skeletten op afstand hield. Je kunt zelfs een paar van dergelijke barrières in het hele onderfort creëren om veilig vanaf een afstand aan te vallen.

Onthoud dat we drie schoftschedels en vier blokken zielenzand of zielenaarde nodig hebben voordat we teruggaan.

3. Creëer en dood Wither

Nu is het tijd om het monster te maken en te doden, wat ons de kostbare Netherster zal geven om een ​​Minecraft-baken te maken.

Mensen maken er vaak een puinhoop van. Je kunt YouTube bekijken voor veel tutorials waarin je wordt gevraagd om je aan te passen zoals alles. Betoverde pantsers, drankjes en wat al niet, waardoor dit een lang en vervelend werk is.

En helaas zijn ze allemaal legitiem, tenzij je Minecraft creative speelt. In dat geval kun je eenvoudig een gesteenteval maken om schoft te maken en te doden vanuit een opening van twee blokken hoog.

Laten we dus enkele betoveringen en drankjes opsommen die kunnen helpen:

BetoveringenDrankjes (optioneel)OnbreekbaarInstant gezondheidSmiteKrachtHerstellenNachtzicht (of fakkels)

  Hoe maak je een Brewing-stand in Minecraft

Er kunnen er meer zijn, maar ik denk dat deze genoeg zijn om de schoft snel en succesvol af te weren. Bovendien zullen betoverde harnassen nuttig zijn, maar de diamanten zullen ook prima werken.

Het zal helpen om te weten dat liefdesexplosies verwelken. Ergo, het monster diep eronder creëren terwijl je aanvalt vanuit een twee blokken hoge tunnel is de succesvolle strategie die de meeste mensen volgen.

Het idee is om alle afleiding en verdorren te vermijden als hij ons niet helemaal kan zien. We zullen achteruit gaan, al die tijd aanvallend verdorren, en zullen een tunnel maken die lang genoeg is om het te laten doden voordat we het andere einde bereiken.

Vergeet tot slot niet om een ​​paar emmers melk klaar te houden, want je zou kunnen worden geraakt en het kan het dodelijke verwelkingseffect veroorzaken.

Een extra tip die ik kan bieden, is het gebruik van de onvoorzichtigheid voor voedsel.

Zo ben ik van het monster afgekomen:

Nu we ons laatste ingrediënt hebben, de onderster, kun je gemakkelijk een baken maken met vijf glazen blokken, drie obsidiaanblokken en een onderster.

Minecraft-bakens

Het gebruik van Minecraft Beacons is een langdurig onderwerp dat we in deze tutorial niet behandelen, en dat we overlaten aan de Minecraft Wiki. Dit geeft inzicht in het gebruik ervan, de bevoegdheden die je krijgt en een lading nuttige informatie over het gebruik van bakens die je niet mag missen.

Simpel gezegd, de krachten en het bereik van het baken hangen af ​​van de grootte van de onderliggende minerale blokpiramide, 3*3 tot 9*9. Je kunt alle minerale ertsen gebruiken en zelfs mixen en matchen.

Ten slotte zijn bakens stapelbaar en laten ze zichzelf vallen met elk gereedschap.

Dus dat komt allemaal van onze kant, en het is tijd om afscheid te nemen, voor nu.

gerelateerde berichten