Hoe maak je een betalingsregeling met Cox

Snelle internetservice is een van de vele dingen die Cox Communications, een bedrijf gespecialiseerd in breedbandcommunicatie en entertainment, doet. Cox biedt ook digitale video, huistelefoon, huisbeveiliging en domoticadiensten. Met meer dan zes miljoen woningen en bedrijven bedient het 19 staten. Cox is momenteel de grootste particuliere telecomaanbieder in de Verenigde Staten. Cox Communications is een familiebedrijf dat 50 jaar geleden is opgericht. Hoewel kabelinternet de primaire dienst is, biedt Cox op sommige locaties ook glasvezelinternet aan consumenten en heeft het meer dan 30.000 kilometer aan metrovezels. Ben je al Cox-gebruiker en vraag je je af hoe je een geplande betaling op Cox kunt instellen? En wat is de betalingsregeling van Cox? Maak je geen zorgen! We brengen u een handige gids die al uw vragen zal oplossen, zoals brengt Cox kosten in rekening voor te late betaling en wat is Cox respijtperiode voor betaling.

Hoe maak je een betalingsregeling met Cox

Hoe u een Cox-betalingsregeling kunt treffen, leest u verderop in dit artikel. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Doet Cox Communications betalingsregelingen?

Ja, Cox Communications doet betalingsregelingen. U kunt een toekomstige betaling plannen, die uw Cox-rekeningen automatisch betaalt via een aangewezen betaalmethode om te voorkomen dat services worden onderbroken. Of Verleng de vervaldatum van de betaling, die u op de hoogte stelt van de status van uw account en een datum vaststelt waarop u van plan bent een betaling te doen.

Kan ik mijn uitgerekende datum bij Cox wijzigen?

Ja, je kunt je uitgerekende datum wijzigen bij Cox. Cox heeft de mogelijkheid om betalingsregelingen te treffen, waardoor u de mogelijkheid heeft om een ​​toekomstige betaling te plannen of de vervaldatum van uw betaling te verlengen. Door uw vervaldatum te verlengen, kunt u bij Cox uw betalingstermijn wijzigen.

  Hoe een afbeelding naar grijswaardenverf te converteren

Kunt u Cox Bill contant betalen?

Ja. Als Cox-kabel-, internet- of telefoongebruiker heeft u verschillende mogelijkheden om uw Cox-rekening te betalen.

  • U kunt uw rekeningen gemakkelijk persoonlijk betalen bij een van de inlooplocaties of betalingscentra van Cox. U kunt uw rekening bij een Payment Center betalen met contant geld, een cheque, een creditcard of een pinpas.
  • Bovendien kunt u betalingsopties van derden, zoals Kroger Family of Stores, gebruiken om uw Cox-rekeningen contant te betalen. U moet de winkel bezoeken die het dichtst bij u in de buurt is en een medewerker accepteert graag contante betalingen voor uw Cox-services.
  • Daarnaast kunt u profiteren van zaken als kortingen en couponcodes.

Heeft Cox Internet Late Fees?

Ja. Indien u niet in staat bent het volledige verschuldigde bedrag binnen 22 dagen na factuurdatum te voldoen, brengt Cox Internet u te late kosten in rekening. Cox kan toeslagen voor te late betaling in rekening brengen op het uitstaande saldo van de rekening. Op het onbetaalde saldo brengt Cox een vergoeding voor te late betaling in rekening van maximaal 10% van de eerste $ 30,00 van de rekening van de klant en 2% van het factuurbedrag.

Brengt Cox kosten in rekening voor te late betaling?

Ja, Cox brengt kosten voor te late betaling in rekening. Bedragen worden als achterstallig beschouwd indien deze niet binnen 14 dagen na factuurdatum zijn betaald.

Zal Cox me een verlenging geven?

Ja, Cox geeft een verlenging van 10 dagen. Om hiervan gebruik te maken, kunt u de afdeling Cox Credit Services in uw regio bellen om een ​​verlenging van 10 dagen aan te vragen. Maar een verlenging wordt slechts eens in de vier maanden verstrekt. Als Cox binnen 23 dagen na de factuur geen volledige betaling ontvangt, start Cox een proces van niet-betaling dat zelfs kan leiden tot stopzetting van uw internetdiensten.

Waar kan ik mijn Cox Bill contant betalen?

U hebt verschillende alternatieven om uw Cox-account te betalen als u hun internet-, kabel- of telefoonservice gebruikt. Bij elke Cox-inloopsite of elk betalingscentrum kunt u uw rekeningen eenvoudig persoonlijk betalen. U kunt ook betalingsopties van derden, zoals Kroger Family of Stores, gebruiken om uw Cox-rekeningen contant te betalen. Bovendien kunt u profiteren van zaken als kortingen en couponcodes. Blijf lezen om te leren hoe u een Cox-betalingsregeling kunt treffen.

  Angry IP Scanner Review (2021) voor netwerkscannen

Wat gebeurt er als ik mijn Cox Bill niet kan betalen?

Als u uw Cox-factuur niet vóór de vervaldatum betaalt, stuurt Cox een signaalbestand om uw modem te deactiveren wanneer uw services worden beëindigd. Het loskoppelen van de polen, waarbij de draad wordt doorgesneden en gerepareerd moet worden, is hier anders. De diensten worden bij uitval van de modem echter weer aangesloten zodra twee minuten nadat de betalingsstatus op het portaal is geplaatst.

Wat is de Cox Grace Period voor betaling?

De Cox-respijtperiode voor betaling is de extra periode die wordt gegeven om al uw openstaande Cox-rekeningen en betalingen te vereffenen. Cox geeft klanten een respijtperiode van 5 dagen na de vervaldatum voordat ze als te laat worden beschouwd. Het proces van serviceonderbreking begint pas nadat er 23 dagen zijn verstreken zonder betaling. Ook kunt u eens in de vier maanden bellen met de afdeling Cox Credit Services bij u in de buurt om een ​​verlenging van 10 dagen aan te vragen.

Hoe lang kun je gaan zonder Cox Bill te betalen?

Cox beëindigt uw internet- of kabeldiensten als u uw Cox-factuur niet heeft verrekend. En u moet uw rekening betalen vóór de vervaldag, die op uw factuur wordt vermeld. Hoewel Cox klanten een respijtperiode van 5 dagen na de vervaldatum toestaat voordat ze als te laat worden beschouwd, begint het proces van serviceonderbreking pas na 23 dagen zonder betaling. Het wordt aangeraden om uw Cox-rekeningen vóór de vervaldatum te betalen om te voorkomen dat u achterstallige kosten betaalt en dat u te maken krijgt met onderbrekingen in de dienstverlening.

Hoeveel dagen geeft Cox u om uw rekening te betalen?

Cox geeft de klanten een respijtperiode van 5 dagen om de rekeningen na de vervaldatum te betalen voordat ze als te laat worden beschouwd. De diensten worden bij uitval van de modem echter weer aangesloten zodra twee minuten nadat de betalingsstatus op het portaal is geplaatst.

Hoe stel ik een geplande betaling in op Cox?

Als u ononderbroken snelle internetdiensten wilt, maar vaak vergeet uw Cox-rekening te betalen, moet u een geplande betaling instellen op Cox. Het zal automatisch het benodigde bedrag afschrijven van de betaalmethode op de geplande datum zonder uw internetdiensten te onderbreken. Zodra een betaling is gepland, kan noch de betalingsmethode, noch de datum worden gewijzigd of geannuleerd. Als u eenmaal op de hoogte bent van de Cox-betalingsregeling, en als u zich afvraagt ​​wat de stappen zijn om een ​​betaling op Cox te plannen, dan is hier een snelle, eenvoudige maar uitgebreide gids over hoe u eenvoudig een geplande betaling op Cox kunt instellen in slechts een paar minuten klikken.

  Welke instelling voor trackingpreventie moet u gebruiken in Microsoft Edge?

1. Bezoek de officiële website van Cox op een van uw favoriete browsers.

Opmerking: deze functie is niet toegankelijk via de mobiele Cox-app.

2. Meld u aan bij uw Cox-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3. Plaats de muisaanwijzer op de optie Mijn account en selecteer de optie Facturering in het vervolgkeuzemenu.

4. Klik op Betalingen en factureringsopties in het menu met factureringsopties.

5. Klik vervolgens op de Andere betalingsopties.

6. Klik op de optie Een betaling plannen naast Een toekomstige betaling plannen.

Let op: U kunt geen toekomstige betaling regelen als deze optie grijs is. Probeer een andere betaalmethode te kiezen.

7. Selecteer de gewenste datum waarop u die betaling wilt doen onder het venster Een toekomstige betaling plannen.

8. Selecteer op het tabblad Betalingsbedrag het betalingsbedrag of voer het handmatig in.

Opmerking: u kunt geen betalingsbedrag plannen dat lager is dan het vereiste bedrag.

9. Voer de gewenste betaalmethode in, zoals Paypal of Creditcard, en klik op de optie Doorgaan.

10. Klik op Verzenden om de geplande betaling te bevestigen.

Opmerking: u kunt op de optie Terug klikken om uw gegevens te bewerken. Maar zodra u de Algemene voorwaarden heeft geaccepteerd, kunt u de datum of betaalmethode niet meer aanpassen.

Hopelijk weet u door deze eenvoudige gids te volgen nu hoe u een geplande betaling op Cox kunt instellen.

Hoe maak ik een betalingsregeling met Cox?

Op de website van Cox kunt u het bovenstaande stappenplan volgen om een ​​betalingsregeling met Cox te treffen.

***

We hopen dat u hebt geleerd hoe u een Cox-betalingsregeling kunt treffen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten