Hoe maak je een goede vriendenlijst op Instagram

De meeste mensen gebruiken Instagram, en degenen die sociaal actief blijven, plaatsen graag hun dagelijkse gebeurtenissen op IG. Het maakt niet uit hoe goed of slecht ze zijn. Maar sommige gebruikers zijn een beetje verlegen, maar willen toch op sociale media zijn en willen hun evenementen niet met de wereld delen. Ze willen ook dat slechts een paar mensen ervan weten, zoals alleen hun volgers. Voor dergelijke gebruikers die zich niet erg op hun gemak voelen en hun evenementen met slechts een paar voor dergelijke gebruikers willen delen, heeft Instagram de optie Goede vrienden. Close Friends op Instagram is een functie waarmee je mensen kunt toevoegen aan of verwijderen uit je lijst met goede vrienden. En als je een verhaal of haspel deelt, kun je ervoor kiezen om het alleen te delen met degenen die in de lijst met goede vrienden staan, aangezien geen enkele andere persoon buiten de lijst hiervan op de hoogte zal zijn. Dit artikel begeleidt je in stappen voor het maken van een goede vriendenlijst op Instagram en het toevoegen van vrienden eraan. Het zal je ook helpen te weten wat het betekent wanneer iemand je toevoegt aan zijn goede vrienden op Instagram en hoe je vrienden aan je lijst kunt toevoegen. Dus als je wilt weten of je meerdere Instagram-vriendenlijsten kunt hebben of niet, lees dan verder!

Hoe maak je een goede vriendenlijst op Instagram

Om de functie Goede vrienden te gebruiken, hoeft u deze niet in te schakelen. Het is standaard ingeschakeld in de Instagram-app. U hoeft alleen uw vrienden aan deze lijst toe te voegen. Om meer te weten te komen over wat de lijst met goede vrienden precies is en hoe het werkt met alle voordelen van het gebruik ervan, zal dit artikel je daarbij helpen. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die in detail uitleggen hoe je goede vrienden kunt maken op Instagram, met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat is een goede vriendenlijst op Instagram?

Een lijst met goede vrienden op Instagram is een lijst met mensen die heel speciaal zijn voor sommige gebruikers, en de gebruiker wil speciale herinneringen of gebeurtenissen op Instagram delen met alleen die vrienden. Elke gebruiker op Instagram krijgt de optie van goede vrienden, die standaard is gemaakt maar leeg is. U kunt er andere gebruikers aan toevoegen of de gebruikers uit die lijst verwijderen. U kunt iedereen toevoegen aan uw lijst met goede vrienden; het kan de persoon zijn die u volgt of de persoon die u niet volgt. Je goede Instagram-vrienden kunnen alleen door jou worden bekeken en beheerd, en niemand anders heeft er toegang toe via hun profiel. Dit is dus wat een goede vriendenlijst op IG betekent.

  Hoe maak je een screenshot van een Instagram-bericht

Wat betekent het als iemand u toevoegt aan zijn lijst met goede vrienden?

Wanneer iemand je toevoegt aan hun lijst met goede vrienden, betekent dit dat jij de persoon bent die hun allerbeste vriend is of de persoon met wie ze bepaalde herinneringen of gebeurtenissen willen delen door je voor anderen te verbergen. Iedereen kan een lijst met goede vrienden op Instagram maken, die één persoon of een willekeurig aantal mensen kan bevatten. Alleen jij kunt je lijst met goede vrienden beheren, zoveel mensen toevoegen als je wilt en ze indien nodig verwijderen. Als u iemand uit uw lijst met goede vrienden verwijdert, verwijdert u deze persoon niet uit uw lijst met volgers, of ontvolgt u hem of haar. Het betekent gewoon dat ze niet langer op je lijst met goede vrienden staan. Het is wat betekent wanneer iemand je toevoegt aan zijn lijst met goede vrienden en je eruit verwijdert.

Weten goede vrienden op Instagram dat ze goede vrienden zijn?

Ja, alleen via één scenario kun je te weten komen of je al dan niet op je goede vriendenlijst op Instagram van iemand staat. Omdat Instagram gebruikers niet op de hoogte stelt wanneer ze worden toegevoegd aan de lijst met goede vrienden of worden verwijderd uit de lijst met goede vrienden op Instagram, is er maar één manier om erachter te komen. Je kunt het leren via verhalen of rollen die gebruikers op Instagram plaatsen. Stel dat u in de lijst met goede vrienden van een Instagram-gebruiker staat, laten we zeggen uw vriend, en wanneer uw vriend een verhaal of Reel plaatst en dit alleen deelt met goede vrienden, kunnen alle gebruikers die in de lijst met goede vrienden staan, dit doen zie de groen gekleurde buitenste ring op het verhaal van je vriend op het tabblad Verhaal. Omdat de groengekleurde buitenste ring van het verhaal aangeeft dat de persoon het verhaal of de haspel heeft gedeeld met alleen degenen die op de lijst met goede vrienden op Instagram staan.

Kun je lid worden van iemands goede vriendenlijst op Instagram?

Nee, je kunt niet in je eentje lid worden van iemands goede vriendenlijst op IG. Insta maakt geen lijst met goede vrienden; het biedt de gebruikers alleen de functie van goede vrienden. Het hangt af van de gebruiker die zijn/haar lijst met goede vrienden beheert. Je kunt je eigen lijst met goede vrienden maken op Instagram en niemand behalve jij kan deze zien of bewerken. Er zijn geen criteria waaraan u, als u daarvoor in aanmerking komt, op iemands goede vriendenlijst kunt staan. Het hangt helemaal af van de persoon die het beheert. Nu weet je misschien of je lid kunt worden van iemands goede vriendenlijst op IG of niet.

  Hoe Instagram-berichten te archiveren of te dearchiveren

Hoe maak je een goede vriendenlijst op Instagram en voeg je vrienden toe?

Volg deze stappen om een ​​goede vriendenlijst te maken en vrienden toe te voegen:

1. Start de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Tik op de optie Vrienden sluiten in het pop-upmenu.

5. Tik op de zoekbalk en zoek naar de gewenste gebruikersnaam.

6. Selecteer het profiel en tik op de optie Gereed om die persoon toe te voegen aan je lijst met goede vrienden op IG.

Zo maak je een goede vriendenlijst op Instagram en voeg je vrienden toe aan je goede vriendenlijst op Instagram.

Hoe mensen uit de lijst met goede vrienden te verwijderen?

Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u mensen uit uw lijst met goede vrienden op IG kunt verwijderen:

Opmerking: zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Instagram-app gebruikt.

1. Open de Instagram-app en tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek van het scherm.

2. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik op de optie Vrienden sluiten in het pop-upmenu.

4. Tik op het geselecteerde gewenste profiel om de selectie ongedaan te maken en uit de lijst te verwijderen.

5. Tik op Gereed om het proces te bevestigen.

Zo kun je mensen uit je goede vriendenlijst op Insta verwijderen.

Hoeveel goede vrienden kun je hebben op Instagram?

Je kunt zoveel goede vrienden toevoegen als je wilt, want er is geen limiet aan het toevoegen van goede vrienden. Je kunt alleen mensen uit je volgerslijst of de volgende lijst toevoegen aan je goede vrienden op Instagram. Net zoals u mensen toevoegt, kunt u ze ook verwijderen uit de lijst met goede vrienden. En al deze bewerkingen worden uitgevoerd zonder de gebruikers op de hoogte te stellen die zijn toegevoegd of verwijderd. Jij bent de enige persoon die de lijst met goede vrienden kan bekijken en beheren, en niemand anders. Nu weet je hoeveel goede vrienden je kunt hebben op Instagram.

  Hoe opmerkingen op Instagram te bewerken

Hoe weet u of u op iemands goede vriendenlijst staat?

Je krijgt geen melding wanneer iemand je toevoegt aan zijn goede vriendenlijst op Insta. Volg deze stappen om te weten of u op iemands goede vriendenlijst staat of niet:

1. Open de Instagram-app op je apparaat.

2. Zoek het verhaal met een groene cirkel eromheen. Als de buitenste ring groen gekleurd is, betekent dit dat je op de goede vriendenlijst van die persoon staat.

Opmerking: de groengekleurde buitenste verhalenring verschijnt alleen als de persoon zijn verhaal deelt met goede vrienden.

Zo weet je of je op iemands goede vriendenlijst op IG staat of niet.

Kun je meerdere goede vriendenlijsten op Instagram hebben?

Nee, je kunt niet meerdere goede vriendenlijsten op Instagram hebben. Je kunt meerdere goede IG-vrienden hebben en je kunt ook meerdere vriendenlijsten op Instagram hebben, zoals favorieten en goede vrienden. Maar jij en niemand op Instagram kan meerdere goede vriendenlijsten maken. Er is slechts één goede vriendenlijst op Insta en als je wilt, kun je op elk moment iemand toevoegen aan of verwijderen uit je lijst. De lijst met goede vrienden bevat degenen die het dichtst bij u staan ​​en u wilt sommige berichten, verhalen of rollen alleen met hen delen en niet met andere volgers van u op IG.

Kun je iemands goede vrienden op Instagram zien?

Nee, je kunt iemands goede vrienden niet zien op IG. U kunt uw lijst met goede vrienden op IG alleen bekijken via uw IG-account. Aangezien u iemands lijst met goede vrienden niet kunt zien, kunt u niet zien of u op dezelfde lijst staat of niet. Wanneer iemand op Instagram je aan zijn goede vriendenlijst toevoegt of je uit zijn goede vriendenlijst verwijdert, krijg je geen melding dat de persoon jou als goede vriend heeft toegevoegd. En aangezien u geen melding ontvangt, kunt u niet bepalen of u op de lijst met goede vrienden staat of niet.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je je kunt aansluiten bij goede vrienden op Instagram. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.