Hoe maak je een pre-launch product landingspagina?

Bent u van plan uw product binnenkort te lanceren?

Zorg dat de pre-launch landingspagina is gemaakt, zodat je de e-maillijst kunt knallen wanneer je start.

Enige tijd geleden lanceerden we epcdream.nl Tools, een tool om de laadtijd van websites te testen, schermafbeeldingen te controleren, enz. Ik kreeg 2500+ bezoeken van mijn e-maillijst, wat een geweldige lanceringsdag is. Dit was alleen mogelijk omdat ik binnenkort een bestemmingspagina had waar ik e-mails verzamelde.

Een bestemmingspagina is een op zichzelf staande pagina die verschilt van die van de startpagina of, wat dat betreft, elke andere pagina van uw website, en het dient als een enkele pagina die de aandacht vestigt op uw website, product en diensten.

Met een bestemmingspagina kunt u de naam van uw merk laten escaleren onder potentiële klanten, verkeer naar uw website leiden en de SEO verbeteren. Het is een uitstekende manier om uw sociale connectie te versterken door kijkers kennis te laten maken met uw Facebook-, LinkedIn- of Twitter-profielen.

Telkens wanneer u besluit een product of dienst te lanceren, is het noodzakelijk om een ​​buzz te creëren, zodat de geïnteresseerde mensen een idee krijgen van uw product. Als u vlak voor de lancering van uw product opwinding onder de mensen creëert, krijgt uw product een stap hoger en bereikt u een beter publiek.

Online marketing is tegenwoordig een van de beste manieren waarop bedrijven kiezen, en u moet weten dat de pre-lanceringspagina de ziel is van uw hele online campagne.

U hoeft uw voltooide product niet op de Binnenkort verschijnende pagina’s weer te geven. Deze pagina’s geven u een idee van hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in uw product en zorgen voor een relletje onder de beoogde doelgroep.

Een typische landingspagina geeft een kort inzicht in het product en welke problemen het oplost. Ze bevatten ook een sectie waarin gebruikers zich kunnen abonneren om op de hoogte te blijven en meer te weten te komen over het product.

Dit zorgt ervoor dat u een line-up van potentiële kopers klaar heeft staan ​​op het moment van de daadwerkelijke lancering van uw product.

De volgende oplossing kan u helpen om binnen enkele minuten een prachtige bestemmingspagina te maken.

Pagina’s vegen

Wilt u uw bestemmingspagina maken zonder enige kennis van coderen?

Pagina’s vegen kan jou helpen. U kunt snel voor mobiel geoptimaliseerde en snelle AMP-bestemmingspagina’s maken en uw conversiepercentages verbeteren.

Om gebruikers een razendsnelle laadsnelheid te bieden, zijn AMP’s vooraf geladen en aangeboden vanuit de cache van Google. Daarom kunt u aanzienlijk lagere bouncepercentages ervaren en beloond worden met lage kosten per klik. Om nog maar te zwijgen, grote bedrijven zoals BMW gebruiken AMP, en Google raadt het aan.

U hoeft geen professional te worden om uw bestemmingspagina te ontwerpen. Begin met het bouwen van responsieve en verbluffende bestemmingspagina’s door de blokken eenvoudig te slepen en neer te zetten waar u maar wilt zonder codes te schrijven. Ze bieden veel sjablonen om uit te kiezen, samen met bewerking op meerdere schermen.

Voor het ontwerpen krijgt u meer dan 25 geavanceerde modules, tabellen, prijsgrafieken, dubbele pagina’s, galerijen en carrousels; opties voor knippen, kopiëren en plakken, breekpunten en meer. Daarnaast heb je meer dan 50 sectiesjablonen, 8000+ pictogrammen en SVG-ondersteuning, 1000+ Google-lettertypen, stijlen en grootteregelingen, 1M+ Unsplash-afbeeldingen, verloopkleuren en oneindige opties.

Nadat je alles hebt ingevuld, kun je eenvoudig je landingspagina publiceren op je domein. U krijgt gratis SSL, CDN, krachtige cloudservers, caching en code-optimalisatie, beeldcompressie, A/B-testen, leadmagneten, formulieren met meerdere stappen en meer. Voor een snellere levering van afbeeldingen gebruikt Swipe Pages 36 PoP’s. Maak verbinding met duizenden apps van derden via directe integraties en Zapier. U kunt alle leden van uw team uitnodigen, rollen aan hen toewijzen en projecten organiseren met behulp van subaccounts.

Verbind Swipe Pages snel met je Stripe-account en begin met het verkopen van producten met behulp van de bestemmingspagina’s die je hebt gemaakt, wat een geweldige betaalervaring biedt. U kunt de conversieratio’s verdubbelen door uw gebruikers een gepersonaliseerde ervaring te bieden met behulp van gegevens uit uw advertenties.

Stel doelen in en houd uw formulierinzendingen en klikken op links bij om de prestaties van uw bestemmingspagina’s snel te bekijken. Start nu uw gratis proefperiode van 14 dagen zonder creditcards.

Leadpagina’s

Bouw op conversie gerichte bestemmingspagina’s om klikken om te zetten in potentiële klanten met Leadpagina’s. U kunt het gebruiken om aanmeldpagina’s, bevestigings- en bedankpagina’s, afrekenpagina’s, verkooppagina’s en meer te maken met behulp van gebruiksvriendelijke en aangepaste sjablonen.

Hier vindt u veel krachtige functies die uniek en nuttig zijn. Leadpages heeft de technologie om de prestaties van de pagina te voorspellen voordat deze wordt gepubliceerd en beveelt ook suggesties aan, zodat u de pagina’s kunt aanpassen en het giswerk kunt verwijderen om te blijven groeien.

  Hoe HEIC-foto's naar JPG op iPhone en iPad te converteren?

Ze bieden onbeperkt verkeer en het verzamelen van leads omdat er geen limiet is gesteld aan deze aspecten van uw website, en Leadpages brengt u er nooit voor in rekening, in tegenstelling tot anderen. U kunt ook onbeperkte bestemmingspagina’s publiceren zonder na te denken over bandbreedtelimieten of foutmeldingen.

De bestemmingspagina’s die u met behulp van Leadpages ontwerpt, worden sneller geladen, waardoor u meer conversies, een hogere PPC-score voor advertentiekwaliteit en meer klanten en verkopen kunt klokken. Leadpages helpt u uw uitgaven voor een webdesigner te besparen, omdat u alles heeft wat u nodig heeft om uw bestemmingspagina’s gemakkelijk te bouwen.

Voeg OpenTable-reserveringswidget, videospeler, Calendly, afteltimer en meer toe voor betere functionaliteit met behulp van de drag & drop-builder. Ze bieden 200+ professioneel ontworpen websjablonen om je creatieve geest te voeden. Haal het meeste uit uw advertentiebudget door advertenties en campagnes te koppelen aan relevante bestemmingspagina’s die exclusief voor uw doelgroep zijn ontworpen.

U kunt de inhoud aanpassen op basis van elke klant om de impact te maximaliseren en de e-maillijst 2 keer sneller te laten groeien. Voer A/B-tests uit op uw bestemmingspagina’s om te weten wat het beste werkt voor uw klanten en optimaliseer de pagina’s met een hogere conversie.

Gebruik hun naadloze integraties die marketingplatforms en tools voor het genereren van leads met elkaar verbinden, zodat u als marketingprofessional kunt werken. De integraties omvatten Stripe, MailChimp, Facebook, Zapier, Google Analytics, Salesforce en meer.

Kies uw abonnement vanaf $ 27/maand en neem een ​​gratis proefperiode van 14 dagen.

Unbounce

Bouw responsieve bestemmingspagina’s door elementen te slepen en neer te zetten met Ontspringen. Het heeft meer dan 100 kant-en-klare sjablonen waaraan u kunt werken om iets geweldigs te creëren dat u ongetwijfeld geweldige conversies zal opleveren.

Alle sjablonen zijn in hoge mate aanpasbaar en u kunt letterlijk elk klein detail aanpassen. Als u wilt dat een formulier op een bepaalde manier werkt, kunt u de code bewerken en aangepaste HTML, JavaScript en CSS toevoegen om dat te bereiken.

Bovendien zijn er veel integratiemogelijkheden, waaronder Zapier, waarmee je kunt synchroniseren met meer dan 1.000 andere tools. The sky is the limit voor Unbounce, letterlijk.

Zodra u klaar bent met het bouwen van de bestemmingspagina, kunt u deze rechtstreeks publiceren op uw op maat gemaakte zakelijke website of op WordPress met behulp van hun plug-in.

Thrive Architect

Ben je dol op WordPress?

Verander uw unieke concepten en ideeën in conversiegestuurde bestemmingspagina’s met Thrive Architect, een van de snelste bouwers voor bestemmingspagina’s voor WordPress. Het maakt het gemakkelijk om als geen ander visueel indrukwekkende, boeiende en mooie lay-outs en inhoud te maken.

Met Thrive Architect kunnen ondernemers zich concentreren op hun werk en hun energie en tijd besparen om te investeren in innovatie. Ze hebben alle mogelijke barrières tussen uw ideeën en de presentatie ervan op uw site verwijderd met hun uitzonderlijke mogelijkheden voor bestemmingspagina’s.

Met de Thrive Architect-editor kun je dingen veranderen door simpelweg op het item te klikken en het direct te bewerken, of de “click-to-edit”-benadering, zoals ze het noemen. U kunt items ook verplaatsen door op het item te klikken en het vervolgens te slepen en neer te zetten.

Ze bieden meer dan 290 prachtig ontworpen sjablonen die volledig gericht zijn op conversie en worden geleverd met Thrive Suite en Thrive Architect. Ervaar de snelste manier om professioneel ogende aanmeldpagina’s, verkooppagina’s, webinarpagina’s en meer te ontwerpen. Zelfs nadat u ze hebt gepubliceerd, kunt u bewerkingen uitvoeren.

Gebruik elementen zoals getuigenissen, leadgeneratie, afteltimers en aanpasbare knoppen en integreer ze met e-mailmarketingservices in plaats van veel plug-ins te gebruiken.

Met Thrive Architect kunt u met slechts 2 klikken direct in uw pagina’s kijken om te analyseren hoe deze eruitziet op verschillende apparaten en schermformaten. U kunt ook de zichtbaarheid en plaats van elementen op elk apparaat wijzigen. Gebruik daarnaast mooie en aantrekkelijke animaties om de klanten te overtuigen.

Ze bieden vele andere handige functies, zoals zeer flexibele kolomlay-outs, aantrekkelijke afbeeldingen en tekstcombinaties, de mogelijkheid om merkkleuren toe te voegen, 700+ lettertypen om typografie te regelen, lay-outs over de volledige breedte om een ​​wow-factor toe te voegen, zweefeffecten en nog veel meer.

Koop Thrive Suit voor slechts $ 19/maand en profiteer van een geld-terug-garantie van 30 dagen.

ConvertKit

ConvertKit helpt online makers om hun creatieve ideeën aan de wereld te laten zien met behulp van bestemmingspagina’s. Je hebt niet eens een website nodig om e-mailadressen te verzamelen of de interesse van het publiek te wekken. Het enige dat u nodig heeft, is uw klanten kennen en een uniek concept hebben.

Laat uw ideeën de vrije loop met volledig aanpasbare sjablonen om uw pagina’s gemakkelijk te ontwerpen, of u nu een beginner of een ervaren ontwerper bent. Niet iedereen is een codeur en daarom heeft ConvertKit alle mogelijke stappen ondernomen om het maken van landingspagina’s te stroomlijnen zonder dat er codes nodig zijn.

  Hoe u een IPA-bestand op uw pc of Mac kunt downloaden

Ze hebben ook een aangepaste CSS-optie voor programmeurs die enkele geavanceerde wijzigingen in hun pagina’s willen aanbrengen. Laat uw bestemmingspagina’s er niet saai uitzien, maar gebruik in plaats daarvan 100k+ gratis afbeeldingen van Unsplash om afbeeldingen van hoge kwaliteit op te nemen, zodat de pagina’s er aantrekkelijk uitzien.

Uw bestemmingspagina moet responsief zijn op alle apparaten en schermformaten; daarom bieden ze perfect opgemaakte sjablonen die er op elk apparaat cool uitzien. Opt-in-formulieren zijn een geweldige manier om conversies te stimuleren en toegang te krijgen tot hun wereld of inbox, mogelijk met ConvertKit-formulieren.

Ze helpen u informatie te verzamelen die u kunt gebruiken om uw klanten om te zetten in abonnees en om uw verkoop te vergroten. Afgezien van klantgegevens, fungeren de opt-in-formulieren van ConverKit als een automatische leadmagneet, bieden ze aanpasbare berichten, voldoen ze aan de AVG en integreren ze met verschillende tools en automatiseringsservices.

U krijgt het voordeel van snelle metrische updates om het aantal abonnees en conversieratio’s te kennen. Stel trackingmethoden in, zoals Google Analytics, Facebook-bedrijfs-ID’s, enz. om de prestaties van de bestemmingspagina te bekijken en te leren hoe uw publiek erop reageert. U kunt deze gegevens gebruiken om uw bestemmingspagina’s te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien.

BinnenkortPagina

Websites hebben enige tijd nodig om gelanceerd te worden, maar u moet de bezoekers ook op de hoogte stellen van uw website en wat erin zal staan ​​om hen te helpen.

Wacht niet tot het wordt vrijgegeven; gebruik in plaats daarvan ComingSoonPage.com waarmee u uw in aanbouw zijnde en binnenkort beschikbare pagina’s binnen enkele minuten kunt maken.

Om het te laten werken, moet u drie eenvoudige stappen volgen:

  • Ontwerp uw Coming Soon-pagina met verschillende beschikbare thema’s.
  • Als u een lijst met e-mailleads wilt krijgen, kunt u upgraden naar verschillende plug-ins zoals Mailchimp, AWeber, ConvertKit, Campaign Monitor, enz.
  • Download ten slotte HTML en implementeer het vervolgens via uw website.

Ze bieden tientallen interessante functies om uw binnenkort verschijnende pagina te ontwerpen en te implementeren. Hiermee kunt u eenvoudig elk element van uw pagina aanpassen met de beschikbare thema’s. Je hebt veel opties voor achtergrondafbeeldingen, of je kunt er ook zelf een uploaden.

U kunt e-mails verzamelen en deze vervolgens integreren met een ondersteunde externe e-mailprovider. De pagina Binnenkort beschikbaar die u met deze service ontwerpt, reageert op alle schermen en apparaten. Kies gratis uit honderden Google-lettertypen, maak uw pagina’s aantrekkelijk met animaties en effecten en ga viraal met de functie voor het bijhouden van verwijzingen.

U kunt ook een afteltimer gebruiken om de lancering weer te geven of de voortgang van de site te laten zien met behulp van een voortgangsbalk. Daarnaast kunt u uw sociale profielen laten zien en bezoekers toestaan ​​hun profielen te delen. U kunt zelfs elke tekst vertalen om deze in uw moedertaal te begrijpen.

Kies uit verschillende abonnementen, van basic tot pro. De basislicentie is gratis en de betaalde abonnementen beginnen bij $ 20/pagina.

Instapage

Binnenin Instapage, vindt u meer dan 500 lay-outopties waarvan bewezen is dat ze converteren en een overvloed aan ingebouwde blokken voor verschillende doeleinden. Deze bestemmingspagina-builder wordt geleverd met AMP- en Thor-renderengine-technologie die een van de beste laadtijden van de pagina belooft.

Er is ook een ingebouwde samenwerkingsmogelijkheid waarmee u en uw team samen kunnen komen en prachtige pagina’s kunnen maken met behulp van de editor voor slepen en neerzetten. De handigste functie is de mogelijkheid om herbruikbare blokken op te slaan, zodat u ze niet steeds opnieuw hoeft te maken voor elk ontwerp.

Al met al kun je met Instapage een aantrekkelijke ervaring bieden aan je bezoekers en veel plezier beleven aan het zelf maken van de pagina’s.

Launchrock

Launchrock is een op blokken gebaseerde builder waarmee u in slechts enkele minuten lanceersites kunt maken. U krijgt om te beginnen een aantal aanpasbare sjablonen en u kunt verschillende elementen toevoegen die zijn afgestemd op uw doel, zoals een formulier voor het vastleggen van e-mail, enquêtes, tools voor sociaal delen, enz.

Om u te helpen met de beste conversiestrategieën, hebben ze meer dan 1.000 handleidingen en verschillende cursussen en video’s van enkele van de meest populaire marketeers die er zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook een supervriendelijke community van meer dan 20.000 experts klaar om je twijfels over klantenwerving weg te nemen.

Grote namen als Bumble en VEVO begonnen hun pagina’s met Launchrock, en je kunt vrij goed zien waar ze vandaag staan. Alles gaat sterk na een geweldige lancering!

Wix

Nog niet zo lang geleden gelanceerd, maar al snel een van de beste keuzes voor het bouwen van websites / bestemmingspagina’s, Wix geeft je alles wat je nodig hebt om je eigen website-architect te worden zonder te hoeven rommelen met verwarrende code of ontwikkelaars.

  Fix Microsoft Teams-videogesprek werkt niet

U kunt functionaliteiten toevoegen zoals een boekingssysteem, online winkel en blog, terwijl u ook alles volledig kunt aanpassen. U kunt er zeker van zijn dat de sites die u met Wix bouwt, volledig responsief en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Kortom, deze service geeft u de vrijheid om uw fantasie met gemak tot leven te brengen. Je kunt helemaal gratis aan de slag.

SeedProd

U kunt in enkele minuten een pre-lanceringspagina maken met deze geweldige WordPress-plug-in genaamd ZaadProd. Het wordt geleverd met een realtime paginabuilder waarmee u eenvoudig lettertypen, kleuren, lay-outs en andere elementen kunt aanpassen, terwijl u ook kunt zien hoe het eruit zou zien.

Je kunt helemaal opnieuw beginnen met bouwen of een van de vele vooraf gemaakte thema’s oppikken en ook meer dan 500.000 HD-achtergronden gebruiken, samen met een enorme verzameling Google-lettertypen. Deze plug-in integreert goed met de toonaangevende e-mailmarketingsoftware die er is om u te helpen e-mails meteen te verzamelen.

Een andere handige functie is het sociaal delen en het volgen van verwijzingen. Het is een systeem waarmee mensen uw site kunnen delen in ruil voor een beloning, wat uw aanmeldingen voor opt-in enorm kan stimuleren.

SeedProd is meertalig en klaar voor de AVG.

Lander

Vertrouwd door meer dan 3.000 merken, waaronder Gameloft en Cisco, Lander is een van de meest geprefereerde bestemmingspagina-bouwers die er zijn. Het wordt geleverd met meer dan 100 sjablonen om uit te kiezen, verdeeld in verschillende categorieën, dus je hebt letterlijk geen codeer- of technische ervaring nodig.

Je kunt hun superintuïtieve visuele editor gebruiken om elementen te slepen en neer te zetten en een professioneel ogende bestemmingspagina te ontwikkelen, zelfs als je geen ontwerpvaardigheden hebt. Afgezien daarvan heeft het een A / B-testtool en een Facebook-paginatabblad om uw pagina’s te verbinden.

Er komt zoveel meer bij kijken en je kunt ze alleen gebruiken als je je aanmeldt voor de gratis proefperiode van 14 dagen voordat je overstapt op een betaald abonnement.

Kliktrechters

Een complete trechterbouwservice, Kliktrechters, kunt u geweldige bestemmingspagina’s bouwen, samen met de vereiste tools om bezoekers mogelijk tot klanten te converteren. Het wordt geleverd met een webpagina-editor met slepen en neerzetten en vele mogelijke integraties om de workflow te vergemakkelijken.

Het maakt niet uit of het uw doel is om een ​​product te verkopen, e-mails vast te leggen, bedrijfsinformatie weer te geven of iets anders, Clickfunnels is een geweldige manier om dat allemaal te bereiken.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze service niet beperkt is tot alleen “landingspagina’s”. Het is letterlijk een alles-in-één verkoopsysteem waarmee u uw bedrijf omhoog kunt schieten met verschillende marketingstrategieën.

Cardd

Of het nu voor welk doel dan ook is, met Cardd; u kunt eenvoudig gratis landingspagina’s bouwen. U kunt een van hun responsieve sjablonen kiezen of helemaal opnieuw beginnen, afhankelijk van wat geschikt is voor uw behoeften. U kunt maximaal 3 sites toevoegen voor het gratis abonnement en al hun kernfuncties gebruiken.

Het Pro-abonnement staat echter meer sites, tracking via Google Analytics, aangepaste domeinen en nog veel meer toe. Je kunt het 7 dagen gratis proberen en daarna betaal je slechts $ 19 voor het hele jaar. Het is betaalbaar!

Hubspot

U kunt snel professionele bestemmingspagina’s maken met Hubspot zonder de noodzaak om een ​​ontwikkelaar of ontwerper in te huren. Je kunt helemaal opnieuw beginnen of een van hun vele voor mobiel geoptimaliseerde sjablonen kiezen om de bal zonder lang wachten aan het rollen te krijgen. Het goede ding is, het is allemaal slepen en neerzetten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over te veel rondhangen om te proberen een eenvoudig formulier erin in te sluiten.

Op de bestemmingspagina kunt u CTA’s, formulieren en zelfs gepersonaliseerde inhoud invoegen op basis van de locatie, het apparaat, de bron of andere gegevens van bezoekers die in uw CRM zijn opgeslagen. Met Hubspot kunt u uw prestaties in de loop van de tijd volgen en analyseren om uw bestemmingspagina te optimaliseren en te verbeteren.

Conclusie

Met het bovenstaande platform kunt u sneller een bestemmingspagina maken om uw idee te testen en e-mails te verzamelen voor uw productlancering.

Ontdek vervolgens enkele van de beste digitale marketingtools om inkomsten en publiek te laten groeien.

gerelateerde berichten