Hoe maak je een Wayfair Professional-account aan

Wayfair Professional is een online startend bedrijf dat zich alleen richt op interieurproducten en -diensten. Het werd opgericht door Steve Conine en Niraj Shah in 2011, maar het idee kwam bij hen op in 2002. Toen het bedrijf Wayfair begon, richtte het zich alleen op woonmeubelen. Maar het volgende jaar genereerde het bedrijf $ 600 miljoen aan jaarlijkse inkomsten. Daarna breidden ze hun bedrijf uit om interieurproducten en -diensten te maken voor kantoren, winkels en andere professionele plaatsen. Het beste van Wayfair Professionals is dat ze start-ups en interieurontwerpers helpen met speciale insiderdeals. U hoeft alleen maar een Wayfair Professional-account aan te maken en u aan te melden bij Wayfair Professional om toegang te krijgen tot Wayfair-producten en -diensten. Maar voordat u een account aanmaakt, moet u de professionele beoordelingen van Wayfair en de professionele vereisten van Wayfair controleren. Als u iemand bent die het Wayfair Professional-account niet kent, is dit artikel iets voor u.

Hoe maak je een Wayfair Professional-account aan

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u een Wayfair Professional-account kunt maken en in detail kunt inloggen bij Wayfair Professional met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat is Wayfair Professional?

Wayfair Professional is een gratis lidmaatschapsprogramma waarbij klanten toegang krijgen tot commerciële kortingen die ze niet krijgen op de officiële website. Wayfair Professional biedt haar klanten een verscheidenheid aan meubel- en interieurproducten en -diensten. Wanneer u lid wordt van Wayfair Professional, krijgt u toegang tot een breed scala aan producten en gepersonaliseerde diensten. Bovendien helpt de Wayfair Professional u bij het kiezen van uw ideale interieur en meubilair.

  Hoe Shazam op iPhone te gebruiken zonder de app te downloaden

Is Wayfair eigendom van Walmart?

Nee, Wayfair is geen eigendom van Walmart; het is eigendom van Niraj Shah en Steve Conine. Veel mensen denken nog steeds dat Wayfair eigendom is van Walmart omdat Wayfair-producten in de online winkel van Walmart verschijnen. Wayfair en Walmart hebben alleen een partnerschap om hun producten te verkopen.

Doet Wayfair zakelijke rekeningen?

Nee, Wayfair biedt geen zakelijk account; het biedt alleen een gratis lidmaatschapsprogramma. Wayfair richt zich alleen op zakelijke behoeften van klanten en interieurontwerp voor bedrijven. Zeer weinig mensen weten dat Wayfair Professional kleine bedrijven of startende bedrijven helpt bij het op de markt brengen van meubelproducten.

Wat zijn de professionele vereisten van Wayfair?

De vereisten voor Wayfair Professionals zijn als volgt.

 • Naam van uw bedrijf
 • Identificatienummer werknemer
 • Fiscale documenten
 • Doorverkoop certificaat
 • Zakelijke licenties
 • Vergunningen
 • Uw telefoonnummer

Dit zijn de professionele vereisten van Wayfair.

Wat zijn Wayfair Professional-voordelen?

De professionele voordelen van Wayfair zijn als volgt:

 • Wayfair biedt klanten meubels van topmerken.
 • Het geeft klanten een originele korting op elk product en elke dienst.
 • Het biedt dagelijks nieuwe verkopen aan zijn leden.
 • Wayfair huurt interieurontwerpexperts in bij het selecteren van het ontwerp op maat.
 • Het geeft haar klanten persoonlijke service op elk product en ontwerp.

Is Wayfair Professional gratis?

Nee, Wayfair Professional is niet gratis omdat de jaarlijkse vergoeding ongeveer $ 30 kost. Als u iets koopt, moet u ook verzendkosten betalen als uw bestelling lager is dan $ 50. Wayfair biedt gratis diensten zoals consultaties, financiering door derden en andere beloningsprogramma’s voor haar leden. Exclusieve verkopen en afgeprijsde producten. De verzend- of leveringskosten zijn gratis voor haar leden.

  Leer snel lezen met de Readsy Web App

Kost Wayfair Professional geld?

Ja, er is geld voor nodig, want Wayfair’s Professional-lidmaatschapskosten bedragen $ 30 per jaar om uw lidmaatschap actief te houden. Wayfair biedt haar leden veel dingen, zoals gratis advies, een verscheidenheid aan ontwerpopties en meubels van topmerken. Het beste van Wayfair Professional is dat het geen verzend- of bezorgkosten in rekening brengt voor producten van meer dan $ 50.

Heeft Wayfair Professional een jaarlijkse vergoeding?

Ja, Wayfair Professional rekent een jaarlijkse vergoeding van ongeveer $ 30. Onder dit lidmaatschap krijgen leden veel dingen. Ze krijgen een enorme verscheidenheid aan producten van topmerken op de website voordat ze producten kopen. Bovendien krijgen leden een originele korting op elk meubelstuk.

Waarom is Mijn Wayfair-account Professioneel?

Wayfair Professional is een gratis lidmaatschapsprogramma waarbij leden jaarlijks $ 30 moeten betalen om een ​​account te openen. Nadat ze een Wayfair Professional-account hebben aangemaakt, krijgen ze toegang tot commerciële kortingen, die ze niet op de officiële website krijgen. Ze krijgen ook gratis advies over producten en interieurontwerp. Zij zijn als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen of kortingen.

Hoeveel bespaart u met Wayfair Professional?

Wayfair Professional bespaart u veel geld wanneer u een jaarlidmaatschap afsluit. Als u een lidmaatschap heeft bij Wayfair Professional, bespaart u geld op leverings- of verzendkosten omdat het gratis is. Door een product te kopen, krijgt u 15% minder omzetbelasting en worden andere extra kosten van uw bestelling afgetrokken.

Hoeveel kost het om lid te worden van Wayfair Professional?

Om lid te worden van Wayfair Professional, kost het tot $ 30 per jaar. Na elk jaar moet u uw licentie verlengen als u uw Wayfair Professional-account wilt voortzetten.

  Hoe u de beste vakantiedeals vindt met Google Shopping

Hoe maak je een Wayfair Professional-account aan?

Hieronder staan ​​de stappen waarmee u een Wayfair Professional-account kunt maken en u vervolgens kunt aanmelden bij Wayfair Professional.

1. Bezoek de Wayfair-professional website en voer uw e-mailadres in en klik op Gratis lid worden.

2. Kies vervolgens de gewenste branche zodat zij uw product of ontwerp kunnen voorstellen op basis van uw bedrijf.

3. Verifieer uw bedrijf door ter bevestiging uw bedrijfsidentificatienummer in te voeren.

4. Volg de instructies op het scherm om het aanmaken van een account te voltooien.

Zo maakt u een Wayfair Professional-account aan.

Waar kunt u Wayfair Professional-recensies bekijken?

Nadat u weet hoe u een professioneel Wayfair-account kunt maken, kunt u professionele recensies van Wayfair vinden in het recensiesgedeelte van de productpaginadetails. In die recensiesectie zie je eerdere recensies van klanten, waardoor je een idee krijgt van dat specifieke product. U kunt ook uw eigen beoordeling schrijven en deze indienen in het beoordelingsgedeelte.

***

We hopen dus dat u hebt begrepen hoe u een Wayfair Professional-account kunt maken en u kunt aanmelden bij Wayfair Professional met de gedetailleerde stappen om u te helpen. U kunt ons alle vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten