Hoe maak je een website vanaf je telefoon

Veel mensen die verbonden zijn met internet hebben alleen een smartphone, zonder pc. Hoewel sommige bibliotheken en internetcafés gratis pc-toegang bieden, is het gemakkelijker als je op elk moment toegang hebt tot de tools die je nodig hebt. Als u een website wilt starten, hebben de services waar we het hier over gaan hebben volledig functionele mobiele web-apps waarmee u uw site volledig vanaf uw telefoon kunt bouwen, publiceren en bewerken.

Het mooie van alles online doen, is dat uw werk wordt opgeslagen bij de service die u gebruikt, dus als u meer gedetailleerde wijzigingen moet aanbrengen op een openbare computer, kunt u inloggen op uw account en doorgaan met werken.

GoDaddy

GoDaddy’s website builder werkt rechtstreeks vanaf hun website. Ze hebben veel thema’s beschikbaar – waarvan u elk onderdeel vrij kunt bewerken – en hebben voorbeelden voor de mobiele en desktopversies van de site. Verwacht geen volledige aanpassing of een uitzonderlijke mobiele ervaring, maar het is vrij eenvoudig om uw site eruit te laten zien zoals u wilt met wat aanpassingen.

U kunt elk element bewerken om de stijl te wijzigen, nieuwe secties aan elke pagina toevoegen en meerdere pagina’s instellen met een menubalk bovenaan.

Ze hebben zelfs een vrij eenvoudige blogoplossing voor het eenvoudig bijwerken van inhoud, die op een aparte pagina kan worden geplaatst.

WordPress

WordPress is de koning van online blogs, perfect voor sites die regelmatig bijgewerkte inhoud nodig hebben, en ze hebben ook een mobiele editor. Het standaardthema is eenvoudig en schoon, maar kan worden aangepast of vervangen door een ander WordPress-thema. Het beheren van pagina’s is eenvoudig en de berichteditor is behoorlijk uitgerust voor een mobiele app.

  Hoe ERR_CONNECTION_REFUSED-fout in Chrome op te lossen?

Het publiceren van uw site is ook eenvoudig; we hadden een basisblog opgezet en uitgevoerd in minder dan tien minuten.

Ze bieden gratis basishosting en een gratis .wordpress.com-domein. De gratis site krijgt het WordPress-merk. Als u voor een abonnement betaalt, wordt die branding verwijderd en krijgt u een premium domein.

Weebly

Weebly’s mobiele editor gebruikt een native app die u kunt downloaden van de App of Google Play Store, wat betekent dat u uw website kunt bewerken terwijl u offline bent en de wijzigingen vervolgens kunt publiceren wanneer u weer online bent. Ze zijn gericht op e-commerce en zijn gratis voor basissites, maar vereisen dat u maandelijks betaalt als u producten op uw website wilt verkopen.

  12 tips voor videoconferenties terwijl u thuis werkt

Fotocredits: Kostenko Maxim/Shutterstock