Hoe maak je VLC Loop Video op Windows 10

De VLC-mediaspeler is een gratis softwareprogramma voor het streamen van multimediabestanden voor desktop- en mobiele gebruikers, zoals Android en iOS. Bestanden zoals dvd’s, cd’s en vcd’s kunnen moeiteloos worden gestreamd op de VLC-mediaspeler die ook bekend staat om zijn vele andere functies. Deze omvatten VLC om te gebruiken als YouTube-video-downloader, als grafische equalizer, om internetpodcasts af te spelen en niet te vergeten handige software om een ​​video te herhalen. VLC-loopvideo is een geweldige functie die is ingebouwd door de ontwikkelaar VideoLAN, in deze mediaspeler kunnen gebruikers hun favoriete video zonder pauze afspelen. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over het herhalen van meerdere video’s in Windows 10 met behulp van de VLC-mediaspeler, dan ben je hier aan het juiste adres. We brengen u deze handige gids die u daarbij zal helpen. Laten we dus meteen beginnen met video-looping met VLC.

Hoe maak je VLC Loop Video op Windows 10

Voordat we meteen beginnen met het afspelen van video in de VLC-lus zonder pauze, is het essentieel om eerst bekend te zijn met de functies van de VLC-mediaspeler. Hieronder staan ​​enkele toepassingen van VLC die nuttig zijn voor Windows-gebruikers:

  • Video-downloader voor YouTube
  • Bestandsconversie naar elk formaat
  • Functie voor audionormalisatie
  • Internetradio optie
  • Grafische equalizer voor muziek

Zonder twijfel is de VLC-mediaspeler een geweldig platform om je favoriete video zonder enige interferentie af te spelen, maar sommige gebruikers vinden het moeilijk om een ​​manier te vinden om hetzelfde te doen. De volgende methoden helpen je met de loop-functie op VLC, dus laten we beginnen met de eerste methode:

  Open Google Keep of Evernote via de notitieknop in het actiecentrum [Windows 10]

Methode 1: Via VLC Repeat Video Forever

VLC heeft een ingebouwde functie, net als elke andere mediaspeler, waarmee gebruikers een VLC-functie voor het herhalen van video voor altijd hebben. Je kunt er een eenvoudige loopvideo mee maken, als je niet weet hoe, volg dan de onderstaande gedetailleerde instructies:

1. Druk op de Windows-toets, typ VLC media player en klik op Openen.

2. Klik op Media in de linkerbovenhoek van de VLC-app.

3. Klik op Bestand openen in het vervolgkeuzemenu.

4. Selecteer het bestand van uw keuze en klik op Openen.

5. Klik vervolgens op het luspictogram.

6. Speel de video nu opnieuw af en geniet ervan dat deze herhaaldelijk wordt afgespeeld op VLC.

Methode 2: Maak een lus van een bepaald onderdeel

Als u slechts een bepaald deel van een video op de VLC-mediaspeler wilt afspelen, kan deze methode u daarbij helpen. VLC-lus zonder pauze van punt A naar B stelt u in staat een bepaald deel van de video af te spelen, wat zeer efficiënt is voor gebruikers die op zoek zijn naar deze specifieke functie in de mediaspeler. Laten we eens kijken naar de stappen die kunnen worden uitgevoerd om toegang te krijgen tot deze VLC-functie:

1. Open de VLC-mediaspeler.

2. Klik vervolgens op het tabblad Media in de linkerbovenhoek van het VLC-scherm.

3. Selecteer Bestand openen in het menu en voeg een bestand toe aan de VLC-mediaspeler.

4. Klik nu op het tabblad Weergave.

5. Selecteer Geavanceerde bediening.

  Hoe te controleren of Windows 10 normaal wordt afgesloten

6. Pauzeer vervolgens de video, selecteer het startpunt van je video en klik op het A to B-pictogram.

7. Klik nu op het eindpunt van de video en klik nogmaals op het pictogram van A naar B.

Nu kun je voor altijd een bepaald gedeelte van de VLC-repeatvideo bekijken.

Methode 3: Maak een lus voor meerdere video’s

Niet alleen een enkele video of een deel van de video, maar met VLC kunnen gebruikers ook meerdere video’s in een lus bewerken. Als u op zoek bent naar hoe u meerdere video’s in Windows 10 kunt herhalen, laten we dan meteen in de stappen voor hetzelfde duiken:

1. Start de VLC-mediaspeler.

2. Start de VLC-mediaspeler en selecteer het tabblad Media.

3. Klik op Meerdere bestanden openen.

4. Klik op het tabblad Bestand op Toevoegen.

5. Selecteer meerdere bestanden en klik op Openen.

6. Selecteer Afspelen.

7. Zodra de afspeellijst op VLC staat, klikt u op het pictogram Willekeurig om de video’s ongeordend af te spelen.

8. Klik nu op het luspictogram om alle video’s herhaald af te spelen.

9. Klik nogmaals op het tabblad Media en selecteer Save Playlist to File.

10. Voer de bestandsnaam in en klik op Opslaan.

Nu kunt u uw favoriete video-afspeellijst opnieuw bekijken met de optie voor het opslaan van bestanden wanneer u maar wilt.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat betekent het om een ​​video te herhalen?

antw. Een loopvideo biedt u eenvoudig een moeiteloze herhaalde streaming van een video of meerdere video’s totdat de gebruiker besluit deze te stoppen.

Q2. Hoe kan ik de VLC-loopvideo beter maken?

antw. VLC is een geavanceerde mediaspeler die wordt geleverd met veel functies en een videolus is daar een van. Als je je video beter wilt maken, heb je toegang tot de geavanceerde bedieningselementen in VLC. U kunt ook de uitgebreide instellingenfunctie in VLC gebruiken om uw video verbeterde wijzigingen te geven.

  Emoji gebruiken in Windows 10

Q3. Kan ik effecten toevoegen aan de video op VLC?

antw. Ja, VLC is een multifunctionele mediaspeler en biedt ook video-effecten. In uitgebreide instellingen kun je instellingen zoals Kleur, Overlay, Geometrie, Essentieel en Geavanceerde video-effecten aanpassen.

Q4. Zijn er audio-effecten in VLC om op een video toe te passen?

antw. Ja, natuurlijk, behalve visuele effecten, worden ook audio-instellingen geleverd door VLC. Van Equalizer, Compressor, Spatializer en Stereo Widener tot geavanceerde audio-effecten, alles is met één klik verwijderd.

V5. Kan ik een loopvideo op mijn pc opslaan?

antw. Ja, je kunt zeker een loopvideo opslaan met behulp van VLC op je pc. Nadat u het loop-bestand hebt gemaakt, klikt u op Media op het VLC-startscherm en selecteert u Afspeellijst opslaan in bestand. Volg de hierboven genoemde methode 3 voor grondige instructies.

***

VLC is ongetwijfeld de keuze van elke gebruiker als het gaat om het streamen van muziek of video’s op een pc. Om voor de hand liggende redenen, zoals geavanceerde effecten en functies, waaronder videoloop, is VLC-mediaspeler een van de beste software ter wereld. We hopen dat deze gids u heeft geholpen om u te informeren over een van deze functies van deze draagbare multimediasoftware, namelijk het maken van VLC-loopvideo. Als de bovengenoemde methoden nuttig voor je waren en je hebben geholpen bij het maken van een eigen loopvideo, vergeet dan niet om hieronder een opmerking achter te laten in het opmerkingengedeelte.

gerelateerde berichten