Hoe meld ik me af bij Outlook Mobile

Microsoft Outlook is een applicatie voor het beheren van persoonlijke informatie die mensen helpt met elkaar in contact te komen via chats en e-mails en waarmee ze functies zoals Live Calendar kunnen gebruiken. Outlook biedt gebruikers een veilige en beveiligde ruimte om hun werkruimtetaken en -gegevens op één plek te beheren. Als u Outlook op uw mobiel en desktop gebruikt, wilt u misschien weten hoe u zich afmeldt bij Outlook mobiel en hoe u zich afmeldt bij Outlook-account op desktop. Op deze manier kunt u naadloos tussen beide schakelen zonder uw workflow te hinderen. Lees dit hele artikel om te weten hoe u beide acties in detail kunt uitvoeren.

Hoe meld ik me af bij Outlook Mobile

Volg de methoden die verder in dit artikel worden genoemd om te leren hoe u zich kunt afmelden bij uw Outlook-account vanaf uw laptop en mobiel.

Kan ik me afmelden bij Outlook?

Ja, u kunt zich afmelden bij uw Outlook-account op het bureaublad door op de optie Afmelden te klikken. Maar om u op mobiel af te melden bij uw Outlook-account, hoeft u de optie Verwijderen niet te gebruiken om uw Outlook-account te verwijderen/uit te loggen.

Hoe uitloggen bij de Outlook-app in Windows 10?

Als u de Outlook-app in Windows 10 gebruikt, krijgt u toegang tot meer functies van de applicatie. En een van de functies omvat een eenvoudige afmelding bij Outlook in Windows 10.

  Hoe u de fout "Dit apparaat kan niet starten" oplost. (Code 10)

1. Open de Microsoft Outlook-app op uw Windows 10-pc en meld u aan bij uw account.

2. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Klik op de optie Afmelden om u af te melden bij het huidige Outlook-account.

Hoe meld ik me af bij Outlook op mijn laptop?

Als u uw Outlook-account vanaf uw laptop gebruikt en van plan bent om u af te melden, kunt u dit eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open de Microsoft Outlook-app op uw pc.

2. Klik op het profielpictogram > Afmelden optie.

Hoe meld ik me af bij Outlook Mobile?

Als u van plan bent om uit te loggen bij Outlook Mobile, is dit een beetje lastige taak. In de mobiele Outlook-toepassing kan de gebruiker zich niet afmelden bij het account. De enige manier waarop u dit kunt bereiken, is door uw account op Outlook mobiel te verwijderen. Het zal uw Outlook-account echter niet volledig verwijderen en u kunt met de inloggegevens opnieuw inloggen op het account in de app. Volg de volgende stappen om uit te loggen/verwijderen van uw Outlook-account op mobiel.

Hoe verwijder ik Outlook-account van Android?

De mobiele Outlook-app op Android biedt een optie om uw account uit de app te verwijderen. Als u dit wilt doen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Open de Outlook-app op uw Android-mobiel.

2. Tik op het Outlook-pictogram in de linkerbovenhoek.

3. Tik op het tandwielpictogram Instellingen, zoals weergegeven.

4. Tik onder het Mail-account op het gewenste account dat u wilt verwijderen/verwijderen.

5. Scroll naar beneden en tik op de optie ACCOUNT VERWIJDEREN.

6. Tik op VERWIJDEREN in de bevestigingspop-up.

Hoe meld ik me af bij mijn Microsoft-account op mijn Android-telefoon?

Als u zich op uw Android-telefoon wilt afmelden bij uw Microsoft-account, moet u uw account uit de app verwijderen. Er is geen speciale optie beschikbaar voor de gebruikers om het te gebruiken en uit te loggen bij het account in Outlook. U moet uw account verwijderen om uit te loggen. Maar het verwijderen van een account betekent niet dat uw hele Outlook-account wordt verwijderd. Het wordt alleen van je Android-telefoon verwijderd totdat je het opnieuw toevoegt en weer aanmeldt. Volg de bovenstaande stappen om te leren hoe u Outlook mobiel verwijdert/afmeldt op uw Android.

  Hoe vind ik ontbrekende software op Ubuntu?

Hoe uitloggen bij Outlook-app op iPhone?

Als u zich wilt afmelden bij de Outlook-app op uw iPhone, dan kunt u dit bereiken door uw account uit de app te verwijderen. Uitloggen of afmelden voor Outlook is niet beschikbaar in de mobiele applicatie.

Opmerking: u kunt uw account alleen verwijderen in de Outlook-app om u af te melden bij het account. U kunt het account echter eenvoudig toevoegen en erop inloggen om het te gebruiken. Als u het account verwijdert, wordt het niet volledig uit Outlook verwijderd.

1. Open de Outlook-app op je iPhone.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek, zoals weergegeven.

3. Tik op het tandwielpictogram Instellingen.

4. Tik onder E-mailaccounts op het gewenste account dat u wilt verwijderen/verwijderen.

5. Tik op de optie Account verwijderen.

6. Tik op Verwijderen in de bevestigingspop-up. U meldt zich direct af bij Outlook Mobile.

Hoe uitloggen bij Outlook 365?

Om u af te melden bij Outlook 365 op de desktop, moet u uw ingelogde account openen op de Outlook-desktop en op uitloggen klikken in uw profiel. Volg hiervoor de stappen:

1. Open de Microsoft Outlook-app op uw computer en klik op het profielpictogram.

2. Klik op de optie Afmelden om u af te melden bij uw Outlook 365-account.

Hoe log ik in op Outlook Mobile?

Door de Outlook-toepassing op mobiel te gebruiken, hebt u gemakkelijker toegang tot uw werk, e-mails en bestanden. Nadat u hebt geleerd hoe u zich kunt afmelden bij Outlook Mobile, volgt u de onderstaande stappen om u aan te melden bij uw account:

1. Open de Outlook-app op je mobiel.

2. Voer in het scherm Account toevoegen uw Outlook-e-mailadres in en tik op DOORGAAN.

Opmerking: u kunt ook de optie GOOGLE-ACCOUNT TOEVOEGEN gebruiken.

  Hoe de LXQt-desktop aan te passen?

3. Kies het accounttype uit de beschikbare lijst.

4. Voer het accountwachtwoord in en tik op het pictogram Gereed om in te loggen.

Moet ik me afmelden bij Microsoft-account?

Als u uw Microsoft-account op een onbekend apparaat of systeem gebruikt, wordt u geadviseerd om uit te loggen bij uw account. Als u uw Microsoft-account op uw laptop of telefoon gebruikt, kunt u aangemeld blijven om te voorkomen dat u zich telkens opnieuw moet aanmelden bij uw account.

Waarom kan ik me niet afmelden bij Microsoft-account?

Als u de automatische aanmeldingsoptie hebt ingeschakeld terwijl u zich aanmeldt, wordt u automatisch weer aangemeld, zelfs nadat u zich in de vorige sessie hebt uitgelogd. Om dat te voorkomen, logt u uit van uw account en wanneer u zich opnieuw aanmeldt, klikt u niet op de optie blijf mij aangemeld.

Hoe log ik op alle apparaten uit bij mijn Microsoft-account?

Als u op meerdere apparaten bent ingelogd op uw Microsoft-account, kunt u zich met een paar eenvoudige stappen hieronder allemaal tegelijk afmelden:

1. Open uw Outlook-account op uw bureaublad.

2. Klik op het profielpictogram > Account bekijken.

3. Klik op Mijn aanmeldingen in het linkerdeelvenster.

4. Klik op Onbekend? Beveilig uw accountoptie.

5. Klik op de optie Volgende.

6. Klik op Overal afmelden om u af te melden bij uw Outlook-account mobiel en desktop.

Hoe verwijder ik een account uit de Outlook-app?

Als u de Outlook-app op uw mobiel gebruikt en er meerdere accounts in gebruikt, kunt u alle accounts verwijderen door naar uw Outlook-profiel te gaan.

1. Open de Outlook-app op uw Android-mobiel.

2. Tik op het Outlook-pictogram > Instellingen tandwielpictogram.

3. Tik op het gewenste account, zoals weergegeven.

4. Scroll naar beneden en tik op de optie ACCOUNT VERWIJDEREN.

5. Tik op VERWIJDEREN in de bevestigingspop-up.

***

We hopen dat u hebt geleerd hoe u zich kunt afmelden bij Outlook Mobile. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten