Hoe Microsoft Office Picture Manager te downloaden

We krijgen altijd dit geweldige gevoel van nostalgie bij het gebruik van de vintage producten die we ooit bewonderden. Een dergelijke app in de technische wereld voor de nieuwste pc is Microsoft Picture Manager Windows 10, die verschillende pc-gebruikers ooit gebruikten om foto’s te bewerken en te delen. U kunt uw foto’s ook op uw manier wijzigen met behulp van deze software. Maar als deze software nieuw voor u is en u wilt weten hoe u Microsoft Office Picture Manager kunt downloaden, lees dan dit artikel tot het einde. U kunt ook de stappen in dit artikel uitvoeren om te leren hoe u Microsoft Office Picture Manager 2013 gratis download voor Windows 7 kunt installeren. Dus laten we aan de slag gaan!

Microsoft Office Picture Manager downloaden op Windows 10

Voordat u de methode kent om Microsoft Office Picture Manager te downloaden, is het belangrijk om de app te kennen. Laten we eerst eens kijken wat deze applicatie is en wat de functies en voordelen zijn die nuttig zijn voor de gebruikers.

Wat is Microsoft Office Picture Manager?

Zoals de naam al doet vermoeden, helpt deze app voor fotobeheer u bij het beheren van de afbeeldingen die op uw pc zijn opgeslagen, en u kunt de app ook als grafische editor gebruiken. Het maakt deel uit van de Microsoft Office-suite van de 2003-versie. De app was echter niet beschikbaar vanaf de 2013-versie, maar u kunt deze handmatig op uw pc installeren. De app heet SharePoint Designer 2010, en je kunt de app installeren vanuit de Microsoft Store. De Foto’s-app, die in de verdere versies van Microsoft Office en Windows wordt geleverd, is een opvolger van de Microsoft Office Picture Manager.

  Elke Skype-sneltoets en hoe ze te gebruiken

Functies van Microsoft Office Picture Manager

De functies van de Microsoft Office Picture Manager-app zijn:

 • Beheer de foto’s in de map Afbeeldingen: U kunt de app gebruiken om de afbeeldingsbestanden of de foto’s in de map Afbeeldingen op uw pc te beheren en te ordenen. Bovendien kunt u met de functie voor snel zoeken naar afbeeldingen in de app eenvoudig zoeken naar en navigeren naar een bepaalde afbeelding in de map.

 • Bewerk de foto’s: U kunt de app gebruiken om de foto’s met deze app te bewerken, bijvoorbeeld om een ​​streep aan de foto toe te voegen. De automatische correctietools in de app helpen je de problemen op te lossen en geven je een betere interface om de afbeelding te bewerken. Bovendien kunt u de wijzigingen in de afbeelding na bewerking eenvoudig ongedaan maken.

 • Wijzig de instellingen van de afbeelding: U kunt het contrast, de scherpte en de grootte van de afbeeldingen wijzigen met behulp van de app.

 • Wijzig de naam en andere basisdetails van de foto’s: je kunt de foto hernoemen, opslaan op een andere locatie of converteren naar een ander formaat met deze app.

 • Deel de afbeelding: de extra functie van deze app is dat u de afbeeldingen met uw contacten kunt delen via de SharePoint-afbeeldingsbibliotheek met verschillende deelplatforms zoals e-mail.

 • Filters beschikbaar in de app: De filters die beschikbaar zijn voor het bewerken van de foto’s zijn eenvoudig maar nodig, zoals ruisonderdrukking en rode-ogenverwijdering.

 • Creëer een gecentraliseerde afbeeldingenbibliotheek: de app kan door grote bedrijven worden gebruikt om een ​​gecentraliseerde afbeeldingenbibliotheek te creëren, inclusief de inhoud die toegankelijk is via HTTP/FTP-protocollen, hyperlinks of andere koppelingstechnieken.

Voordelen van de Microsoft Office Picture Manager

De voordelen van het gebruik van de app Microsoft Office Picture Manager zijn hieronder opgesomd:

 • Gratis software: de app is gratis te downloaden en je hoeft geen account aan te maken of voor de app te betalen.

 • Compatibiliteit: de app is compatibel met alle versies van de Windows-pc die voldoet aan de systeemvereisten voor de Microsoft Office-suite. Er is geen risico bij het gebruik van de app, aangezien deze deel uitmaakt van de officiële Microsoft Office-suite.

 • Hulpprogramma voor fotobeheer: de app is een alles-in-één-app en u kunt verschillende functies uitvoeren met de app, zoals beheren, bewerken, delen, enz.

 • Snelle weergave van afbeeldingen: U kunt de Office Picture Manager gebruiken om de afbeeldingsbestanden snel te bekijken en de gestroomlijnde tools gebruiken om de afbeeldingen in batches of afzonderlijk te bewerken.

 • Gebruik afbeeldingen uit andere Microsoft-apps: Met de app kunt u de afbeeldingen uit andere apps van de Microsoft Office-suite opnemen en hebt u de mogelijkheid om eenvoudig te zoeken en te bladeren.

 • Ondersteunt verschillende formaten van de afbeelding: Een van de prominente voordelen van het gebruik van de app is dat deze afbeeldingen in verschillende formaten ondersteunt, waaronder BMP, jpg, pdf, png, tiff en andere vergelijkbare formaten. Het ondersteunt ook de bestanden van gif-formaat en stelt u in staat om het eerste niet-geanimeerde frame als een afbeelding te bekijken.

Hoe installeer ik Microsoft Office Picture Manager op Windows 10

Het gedeelte bevat de stappen die laten zien hoe u de Microsoft Office Picture Manager-app op uw pc kunt downloaden.

1. Druk op de Windows-toets, typ Google Chrome en klik op Openen.

Opmerking: u kunt elke standaardwebbrowser op uw pc openen. Google Chrome is hier gekozen ter illustratie.

2. Bezoek de officiële pagina van Microsoft SharePoint Designer 2010. Selecteer de taal als Engels in het vervolgkeuzemenu in het veld Taal selecteren en klik op de optie Downloaden.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand SharePointDesigner.exe om het uitvoerbare bestand op uw pc uit te voeren.

4. Klik op de optie Ja in het promptvenster Gebruikersaccountbeheer.

5. Wacht tot de bestanden naar uw pc zijn uitgepakt. Selecteer nu de Ik accepteer de voorwaarden van deze overeenkomst en klik op de optie Doorgaan.

6. Klik in het venster Kies de gewenste installatie op de optie Aanpassen om de instellingen te wijzigen.

7. Navigeer in het volgende venster naar het tabblad Installatieopties, vouw de optie Office-hulpprogramma’s uit en selecteer de optie Alles uitvoeren vanaf mijn computer in het menu.

8. Klik op de optie Nu installeren om Microsoft Office Picture Manager te downloaden.

9. Wacht tot het venster Installatievoortgang is voltooid.

10. Klik op de optie Sluiten in het venster Voltooi uw Office-ervaring om het installatieproces te voltooien.

Hoe Microsoft Office Picture Manager te gebruiken op Windows 10

Als u de Microsoft Picture Manager Windows 10-app hebt gedownload, volgt u de onderstaande stappen om te leren hoe u met deze app de afbeeldingen op uw pc kunt bekijken en wijzigen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Microsoft Office Picture Manager en klik op Openen.

2. Selecteer in het venster Welkom bij Microsoft Office 2010 de optie Gebruik aanbevolen instellingen en klik op de optie OK om door te gaan.

3. Nu kunt u de afbeeldingen bekijken en bewerken vanuit de map Afbeeldingen op uw pc.

***

We hopen dat je de stappen voor het downloaden van Microsoft Office Picture Manager op Windows 10 hebt begrepen en dat je het met succes hebt kunnen uitvoeren. Stel uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in het opmerkingenveld hieronder.

gerelateerde berichten