Hoe Microsoft Outlook-e-mails te downloaden

E-mailservices bieden meestal bijna onbeperkte opslagruimte. Uw e-mails kunnen jarenlang online blijven, in uw inbox of gearchiveerd. E-mails zelf zijn klein, tenzij er bestanden aan zijn gekoppeld. E-mailservices beperken normaal gesproken de grootte van een bijlage, dus over het algemeen zijn e-mails klein en gemakkelijk op lange termijn op te slaan.

Hoewel e-mails online blijven in een gemakkelijk op te halen formaat, kunt u ze ook als bestanden downloaden. Een e-mailbericht bevat, wanneer het wordt gedownload, het originele bericht en de bijgevoegde bestanden, en het bevat informatie over de afzender, de ontvanger, de oorsprong van de e-mail en meer.

Microsoft Outlook-e-mails downloaden

Microsoft Outlook is zowel een webgebaseerde e-mailservice als een desktop-app. De desktop-app kan verbinding maken met elke e-mailservice en er berichten van ophalen. Zowel de webservice als de desktop-app stellen gebruikers in staat om de ontvangen e-mails te downloaden.

  Hoe lid te worden van een groep in de Line Chat-app

Download Microsoft Outlook e-mails – web

Om e-mails van Outlook web te downloaden, moet u een bericht als bijlage toevoegen aan een nieuwe e-mail en deze naar uzelf verzenden. U kunt dan het bijgevoegde bestand downloaden.

Open Outlook-web.
Zoek het bericht dat je wilt downloaden (zorg ervoor dat het zichtbaar is in de kolom Postvak IN).
Klik op Nieuw bericht.
Klik en sleep het bericht uit de kolom Inbox en zet het neer op het nieuwe bericht.
Voeg een ontvanger en onderwerp toe en verzend het.
Ervan uitgaande dat u het bericht naar uzelf hebt verzonden, kunt u het net als elke andere bijlage downloaden als een EML-bestand.

  Hoe te repareren "Sta niet-vertrouwde snelkoppelingen toe" grijs weergegeven op iPhone of iPad

Microsoft Outlook-e-mails downloaden – desktop

Het downloaden van een e-mail van de Microsoft Outlook desktop-app is veel eenvoudiger dan de web-app, maar het bericht wordt opgeslagen in de MSG-indeling en moet worden geconverteerd naar de universele EML-indeling die alle e-mailclients kunnen openen.

Open Outlook op uw bureaublad.
Dubbelklik op het bericht dat u wilt downloaden.
Het bericht wordt geopend in een nieuw venster.
Ga in het nieuwe venster naar Bestand> Opslaan als.
Sla het bericht op in MSG-formaat.

Bezoek de MSG naar EML-webapp.
Upload het MSG-bestand en klik op de downloadknop.
Sla het EML-bestand op.

Conclusie

Het opslaan van e-mails, ongeacht op welke service het wordt ontvangen of in welke app je het bekijkt, is mogelijk. Gmail maakt het proces veel eenvoudiger dan Outlook, maar Gmail is eigenlijk maar één e-mailservice. Als u Outlook gebruikt, is de web-app en de mogelijkheid om een ​​e-mail aan een andere e-mail toe te voegen mogelijk de gemakkelijkste manier om een ​​bericht te downloaden. U kunt het bericht ook doorsturen naar andere e-maildiensten of het configureren met een andere e-mailclient. Het bericht blijft ongewijzigd en wordt volledig gedownload.

  Wat is het verschil tussen Mijn fotostream en iCloud-foto's?