Hoe Microsoft Word-documenten samen te voegen

Het samenvoegen van twee typen van hetzelfde bestand is over het algemeen eenvoudig. Het formaat vertaalt zich gemakkelijk van het ene document naar het andere. Als u een PDF samenvoegt met een DOCX-bestand, ziet de tekst er niet goed uit. Het kan worden afgebroken, de opmaak wordt in de meeste gevallen afgebroken en u moet spaties en regeleinden aan het einde verwijderen. Als u echter een DOCX-bestand samenvoegt met een ander DOCX-bestand, zult u deze problemen niet hebben.

Microsoft Word-documenten samenvoegen

U kunt een Microsoft Word-document openen, het Ctrl+A-toetsenbord gebruiken om alles te selecteren, Ctrl+C om alles te kopiëren en Ctrl+V om het in een ander document te plakken. Het is eenvoudig genoeg, maar Microsoft Word maakt het veel gemakkelijker om documenten samen te voegen.

  Wat betekent "ICYMI" en hoe gebruikt u het?

Hoe Microsoft Word-documenten samen te voegen

Volg deze stappen om twee of meer Microsoft Word-documenten samen te voegen met het ingebouwde hulpprogramma voor samenvoegen. Uw documenten kunnen overal op uw lokale schijf staan. U hoeft alleen het document te openen waarmee u het andere document wilt samenvoegen. Het document dat u in een ander document samenvoegt, hoeft niet geopend te zijn.

Open het Microsoft Word-document waarmee u het andere document wilt samenvoegen.
Ga naar het tabblad Invoegen op het lint.
Zoek naar de knop Object en klik erop.
Selecteer uit de lijst Uit bestand.
Selecteer in het bestandsselectievak dat wordt geopend het document dat u wilt samenvoegen.
Klik op Invoegen.
De inhoud van het document wordt ingevoegd.
Herhaal dit voor alle documenten die u wilt samenvoegen in het huidige Microsoft Word-document.

  Vrienden blokkeren of verwijderen in WeChat

Samenvoegen versus kopiëren/plakken

U kunt de inhoud van het ene Microsoft Word-document altijd kopiëren en in het andere plakken. Het lijkt misschien een eenvoudiger proces om te volgen, en dat is het ook, aangezien het bekende sneltoetsen gebruikt. De kopieer- en plakmethode is alleen gemakkelijker te gebruiken als u kleine documenten hebt. Bij grotere documenten met afbeeldingen en tabellen is het een goed idee om de samenvoegtool te gebruiken.

De samenvoegtool zorgt ervoor dat er niets achterblijft. Als u groepswerk in één bestand combineert, voorkomt dit dat afbeeldingen, tekst, kopjes, tabellen, enz. worden weggelaten.

Conclusie

Met de tool voor het samenvoegen van documenten kunnen gebruikers ook andere soorten documenten invoegen. Het werkt in die zin dat alles wordt gekopieerd, maar als het document geen DOCX-bestand is, moet u mogelijk de opmaak van de tekst achteraf corrigeren. Als je problemen hebt met het kopiëren van tekst uit een PDF-bestand, probeer dan de methode voor het samenvoegen van documenten. Microsoft Word heeft een geweldige tool voor het tekenen van opmaak die u kunt gebruiken om de opmaak van de samengevoegde tekst te corrigeren.

  Schakel T9-invoer in op iPhone 5s-kiezer [Jailbreak]