Hoe mijn geblokkeerde lijst op Instagram te bekijken

Instagram is tegenwoordig een van de trending platformen op de social media markt. Vanwege de talloze interessante functies is Instagram bij de meeste gebruikers een van de favoriete sociale-mediaplatforms geworden. Maar tijdens het gebruik van sociale media is het erg belangrijk om voor uw privacy te zorgen. Als iemand je probeert te bedreigen, kun je die persoon op Instagram blokkeren en de lijst met geblokkeerde Instagram-berichten bekijken. En je kunt de Instagram-blokkeringslijst in je app vinden om alle Instagram-accounts te zien die je hebt geblokkeerd. Dus in dit artikel zullen we bekijken hoe ik mijn geblokkeerde lijst op Instagram kan bekijken.

Hoe mijn geblokkeerde lijst op Instagram te bekijken

Je kunt je geblokkeerde lijst op Instagram gemakkelijk vinden in het privacygedeelte van Instagram-instellingen. Blijf lezen om de stappen te vinden die deze methode uitleggen op zowel mobiele apparaten als laptops.

  Hoe de volgordefilters opnieuw te rangschikken die op Instagram verschijnen

Waar is Mijn geblokkeerde lijst op Instagram? Hoe Instagram-bloklijst te vinden?

Volg de komende stappen om mijn geblokkeerde lijst op Instagram te bekijken.

1. Open Instagram op je mobiele apparaat.

2. Tik op uw profielpictogram in de rechterbenedenhoek, zoals hieronder weergegeven.

3. Tik nu op het Hamburger-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Tik vervolgens op Instellingen.

5. Tik op de optie Privacy in het menu.

6. Veeg omlaag en tik op Geblokkeerde accounts onder het gedeelte Verbindingen.

Je hebt een lijst met alle accounts die je op Instagram hebt geblokkeerd.

Hoe u uw geblokkeerde lijst op Instagram op laptop kunt zien? Hoe kan ik mijn Instagram-blokkeringslijst zien?

Om mijn geblokkeerde lijst op Instagram op een laptop te bekijken, kun je de webversie van Instagram gebruiken. Om de geblokkeerde lijst van Instagram op de webversie van Instagram te zien, kun je de onderstaande stappen volgen:

1. Bezoek de Instagram-website en log in met uw telefoonnummer, gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Klik op Instellingen, zoals hieronder aangegeven.

4. Klik vervolgens op de optie Privacy en beveiliging in het linkerdeelvenster.

5. Voeg nu access_tool toe in de plaats van privacy_and_security in uw URL aan het einde, zoals hieronder weergegeven.

6. Klik op Alles weergeven onder Accounts die u hebt geblokkeerd.

Je vindt hier alle accounts die je op Instagram hebt geblokkeerd.

  Hoe u uw eigen Instagram-kanaal kunt maken

Hoe bekijk ik mijn geblokkeerde lijst in de Instagram-app?

Je kunt de eenvoudige stappen volgen om je geblokkeerde lijst in de Instagram-app te bekijken. U kunt overwegen de onderstaande stappen voor hetzelfde te volgen:

1. Start de Instagram-app op uw apparaat.

2. Tik op je profielpictogram > Hamburgerpictogram.

3. Ga vervolgens verder met tikken op Instellingen > Privacy, zoals hieronder weergegeven.

4. Veeg de lijst omlaag en tik op Geblokkeerde accounts.

Je hebt een lijst met alle accounts die je op Instagram hebt geblokkeerd.

Wat gebeurt er als iemand je blokkeert op Instagram?

Als iemand je blokkeert op Instagram, zijn er een paar gevolgen waarmee je te maken krijgt, zoals hieronder vermeld:

  • U kunt niet naar hun account zoeken.
  • Je zult geen van hun geüploade media kunnen zien.
  • Ook zie je de profielfoto niet en kun je niet met ze chatten.
  • Hun account wordt permanent voor u verwijderd.

Als je wilt bevestigen of die persoon je heeft geblokkeerd of zijn account heeft uitgeschakeld, kun je naar zijn account zoeken vanaf een ander Instagram-account. Lees onze gids over hoe u kunt controleren of iemand u op Instagram heeft geblokkeerd voor meer manieren om de besproken zaak te verzekeren.

Blokkeert het blokkeren van iemand op Instagram al hun accounts?

Het hangt helemaal van jou af. Wanneer u iemand blokkeert, heeft u twee opties:

  • Blokkeer hun huidige account en alle andere accounts die ze kunnen aanmaken, of

  • Alleen hun huidige account blokkeren

Als u de eerste optie kiest en die gebruiker nieuwe accounts aanmaakt, worden die accounts automatisch voor u geblokkeerd. Maar als u voor het laatste kiest, wordt alleen de zichtrekening voor u geblokkeerd.

Kan iemand die je op Instagram hebt geblokkeerd je blokkeren?

Nee, als je al iemand op Instagram hebt geblokkeerd, vinden ze je account niet op Instagram. Daarom hebben ze niet eens de mogelijkheid om uw account te blokkeren of te beperken.

Ik deblokkeer iemand op Instagram en ze zijn verdwenen? Waarom is iemand verdwenen uit mijn geblokkeerde lijst op Instagram?

Als je geen geblokkeerd account kunt vinden wanneer je de geblokkeerde lijst van Instagram probeert te zien, kan dat een paar redenen hebben, zoals hieronder vermeld:

  • Zodra je iemand deblokkeert, verdwijnt zijn account van de geblokkeerde lijst op Instagram. Maar nu kun je normaal gesproken naar dat account zoeken op Instagram, en je zult dat account vinden.
  • Zelfs nadat je iemand op Instagram hebt gedeblokkeerd en zijn account niet kunt vinden in de accountzoekfunctie, heeft de gebruiker zijn account verwijderd. Anders heeft die persoon je misschien geblokkeerd.

***

We hopen dat dit artikel nuttig was en dat je hebt geleerd mijn geblokkeerde lijst op Instagram te bekijken. Laat ons weten of dit artikel nuttig was. Zet uw vragen of suggesties in het opmerkingengedeelte, indien van toepassing. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten