Hoe mijn Netflix-account te annuleren

Netflix, Inc. is een productie- en streamingdienst die wordt beheerd door Amerikanen. Het werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph in Scotts Valley, Californië, en biedt een bibliotheek met films en tv-shows via handelsovereenkomsten naast hun onafhankelijke werken, genaamd Netflix Originals. De lijst met Netflix-compatibele apparaten omvat tv’s, settopboxen, tabletcomputers, smartphones, draagbare mediaspelers, Blu-ray-spelers, gameconsoles en virtual reality-headsets. Netflix is ​​op al deze apparaten toegankelijk via een internetbrowser of app. Als je op zoek bent naar antwoorden op veelgestelde vragen over Netflix, zoals het opzeggen van mijn Netflix-account en het opzeggen van mijn Netflix-lidmaatschap, dan ben je hier aan het juiste adres! U krijgt de antwoorden op deze vragen, samen met de methoden om contact op te nemen met de Netflix-klantenservice en het Netflix-account grondig te verwijderen.

Hoe mijn Netflix-account te annuleren

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe ik mijn Netflix-account in detail kan opzeggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Is het eenvoudig om Netflix op te zeggen?

Ja, het is heel gemakkelijk. Je hebt veel opties als het gaat om het beheer van je Netflix-account en abonnementen. De stappen zijn min of meer hetzelfde, of u nu een browser of een mobiele applicatie gebruikt.

Kan ik mijn Netflix-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja. Je kunt je Netflix-abonnement op elk moment beëindigen, maar dit geeft geen garantie op vergoeding. De servicevoorwaarden van Netflix beschermen je kijkers tot het einde van de betalingscyclus. Voor ongebruikte diensten zijn er geen terugbetalingen mogelijk.

  Hoe u uw Apple AirPods kunt resetten

Volgens Netflix hebben meer dan 100 miljoen gezinnen wereldwijd hun accountgegevens gedeeld na het derde kwartaal van 2022. Op 20 juli 2022 werd onthuld dat de advertentielaag van Netflix in 2023 zou debuteren, maar niet de hele catalogus zou bevatten. 60 Netflix Originals behoorden tot de 5,1% van de bibliotheek die niet beschikbaar was toen Netflix US voor het eerst begon.

Hoe zeg je je abonnement op Netflix op?

Volg de onderstaande stappen om uw Netflix-abonnement op te zeggen.

1. Bezoek de Netflix-website in uw browser en meld u aan bij uw account met de accountreferenties.

2. Plaats de cursor op uw profielpictogram en klik op Account.

3. Klik in het gedeelte LIDMAATSCHAP & FACTURERING op Lidmaatschap opzeggen.

4. Schakel het selectievakje in om desgewenst al het nieuws over Netflix te ontvangen en klik op Annulering voltooien.

Hoe Netflix-abonnement op telefoon annuleren?

Voor veel gebruikers die graag Netflix-programma’s op hun telefoon bekijken, is het opzeggen van hun lidmaatschap niet veel anders dan dit in een webbrowser doen. Volg de onderstaande stappen om uw lidmaatschap telefonisch op te zeggen:

1. Open Netflix op je Android of iOS apparaat en log in op uw account.

2. Tik in het startscherm op je profielpictogram in de rechterbovenhoek om door te gaan met het annuleren van mijn Netflix-account.

3. Tik op Account uit de onderstaande opties.

4. Veeg omlaag en tik op Lidmaatschap opzeggen.

5. Volg de instructies op het scherm en Voltooi de annulering.

Hoe zeg ik mijn Netflix-lidmaatschap op?

Hoewel u de opzegging niet via de desktop-app kunt voltooien, kunt u uw accountinstellingen controleren. U moet dezelfde instructies volgen als hierboven vermeld om uw Netflix-abonnement op te zeggen.

Hoe annuleer ik mijn Netflix en stop ik met betalen?

Nadat je je opzegging hebt bevestigd, heb je nog steeds toegang tot Netflix tot je factureringsdatum is bereikt. Vanaf $ 9,99 per maand gaan Netflix-pakketten tot $ 19,99 als je Ultra HD-inhoud en meerdere accounts per abonnement wilt. Welk pakket je ook kiest, Netflix blijft voor je beschikbaar, zelfs als je je lidmaatschap opzegt. Je kunt de proefperiode afmaken voordat je moet uitgeven als je wilt stoppen met Netflix, omdat Netflix het bedrag dat je een keer hebt besteed niet terugbetaalt. Laten we de stappen bekijken om het Netflix-abonnement op te zeggen:

1. Navigeer naar de Netflix-website op uw browser.

  Hoe werken laser- en lampprojectoren en welke is geschikt voor u?

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account.

2. Plaats de cursor op uw profielpictogram en klik op Account.

3. Klik vervolgens op Lidmaatschap opzeggen.

4. Selecteer nu Annulering voltooien.

Hoe annuleer ik mijn Netflix-account op mijn tv? Hoe Netflix op tv annuleren?

Helaas kun je je Netflix-account niet rechtstreeks via je tv opzeggen. Maar u kunt via een pc-browser naar uw Netflix-account navigeren en het account annuleren met behulp van de bovengenoemde stappen.

Hoe annuleer ik mijn Netflix-account?

Er is geen direct proces om uw Netflix-account te annuleren. U kunt lidmaatschappen opzeggen, abonnementen wijzigen, profielen bijwerken en ze met anderen delen. Als je dat wilt verwijder uw account permanent, dat zou een heel ander proces vereisen. Uw account wordt gesloten na de huidige factureringscyclus als u gewoon de instructies volgt die we eerder hebben gegeven. Na tien maanden worden opgezegde Netflix-accounts direct verwijderd. Je moet contact opnemen met Netflix via je geregistreerde e-mailadres [email protected] als je hebt besloten dat je je Netflix-account wilt opzeggen.

Allereerst moet u het huidige abonnement van uw Netflix-account opzeggen. Lees en volg de bovenstaande stappen om dat te doen.

Stuur na het opzeggen van je Netflix-abonnement een e-mail met het verzoek om je account te verwijderen met behulp van de volgende stappen:

1. Ga naar het e-mailaccount dat aan je Netflix-account is gekoppeld.

2. Stel vervolgens een e-mail op.

3. Stuur die e-mail naar [email protected] hen vragen om uw account te verwijderen en ook de reden vermelden.

Hoe annuleer ik mijn Netflix-account op mijn telefoon?

Nogmaals, als het gaat om mobiele apparaten, zijn de instellingen die nodig zijn om uw abonnementen te wijzigen of aan te passen min of meer hetzelfde. In de mobiele app kun je echter de optie vinden om je Netflix-account rechtstreeks te verwijderen door deze stappen te volgen:

Opmerking: zorg ervoor dat je eerst je Netflix-abonnement hebt opgezegd voordat je probeert het account te verwijderen. De stappen om je Netflix abonnement op te zeggen vind je in de eerdere kopjes.

1. Ga naar de Netflix-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram > Account.

3. Veeg naar beneden en tik op Account verwijderen.

4. Bevestig uw identiteit met behulp van de instructies op het scherm om uw Netflix-account van de telefoon te verwijderen.

  30 beste CAD-software voor beginners

Hoe Netflix-account te verwijderen?

U kunt uw Netflix-account verwijderen door de bovenstaande stappen te volgen.

Hoe kan ik mijn Netflix-account op iPhone annuleren?

Het annuleren van uw Netflix-account op een iOS-apparaat zoals een iPhone kan iets anders worden gedaan dan de stappen die u zou moeten nemen als u een Android-apparaat gebruikt.

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op jouw Apple-ID vanaf het begin.

3. Tik op de optie Abonnementen.

4. Zoek en tik op Netflix-abonnement.

5. Tik vervolgens op Abonnement opzeggen.

Hoe Netflix-account zonder wachtwoord annuleren?

U hoeft op geen enkel moment uw wachtwoord op te geven om uw annulering te bevestigen, behalve wanneer u zich aanmeldt bij uw Netflix-account. In de mobiele app kan u worden gevraagd om uw identiteit te bevestigen via sms, e-mail of betalingsgegevens. Maar u kunt het Netflix-accountabonnement opzeggen zonder de app te gebruiken met behulp van de bovenstaande stappen om te voorkomen dat u het wachtwoord in elk stadium gebruikt.

Welk nummer moet ik bellen om Netflix op te zeggen?

U kunt bellen op 1-800-585-8018 om vragen over uw account of andere vragen te stellen.

Hoe contact opnemen met de klantenservice van Netflix om het account te annuleren?

Laten we de stappen bekijken om contact op te nemen met de Netflix-klantenservice om het account te annuleren:

1. Van jouw Netflix-accountklik op het profielpictogram > Helpcentrum.

2. Scroll naar beneden en klik op START LIVE CHAT.

3. Kies de optie Vertel ons wat uw probleem is.

4. Voer uw probleem in en selecteer Chatten met een agent.

5. Vraag de agent om uw Netflix-account te annuleren.

6. Volg de instructies van de agent.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je mijn Netflix-account en mijn Netflix-lidmaatschap kunt annuleren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.