Hoe MSN-startpagina te herstellen

epcdream.nl

MSN is een acroniem voor Microsoft Network, een webportaal en een verzameling services en apps die worden aangeboden door Microsoft. De services van Microsoft vallen onder het MSN en iedereen kan deze services openen en beheren met zijn Microsoft-account. Hoewel het MSN-webportaal ook de startpagina is van de Microsoft Edge-browser, waarmee gebruikers dingen op internet kunnen zoeken, worden de resultaten van de zoekopdracht weergegeven door Bing, een officiële zoekmachine die eigendom is van Microsoft. Op de MSN-webportal krijgt u nieuws uit uw land en uit de hele wereld te zien. De meeste gebruikers gebruiken tegenwoordig Google als hun zoekmachine. Als u echter graag Microsoft-producten en -services gebruikt en MSN wilt gebruiken en instellen op uw startpagina, maar niet weet hoe u MSN als startpagina moet instellen, helpt dit artikel u daarbij. Het zal u in stappen begeleiden bij het herstellen van de MSN-startpagina en het maken van de MSN-startpagina. Het helpt je ook te begrijpen wat MSN Nieuws is en waar de instellingen op de MSN-startpagina zijn.

Hoe MSN-startpagina te herstellen

Verderop in dit artikel leert u hoe u de MSN-startpagina kunt herstellen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is MSN Nieuws?

MSN News, ook bekend als Microsoft News, is een nieuwsaggregator en -service met nieuwskoppen en artikelen gekozen door redacteuren. Het nieuws dat op MSN wordt getoond, is regionaal gebaseerd, wat betekent dat gebruikers nieuws krijgen op basis van hun land en ook het meest populaire nieuws ter wereld. Het nieuws dat op MSN-nieuws wordt getoond, is goed gecategoriseerd, zodat de gebruiker het nieuws kan bekijken op basis van zijn interesse. De nieuwscategorieën zijn auto, reizen, eten, gezondheid, technologie, wetenschap, politiek, wereld en vele andere. Dit nieuws bevat niet alleen foto’s en rubrieken; ze bestaan ​​ook uit korte videoclips van het nieuws. En door het nieuws te bezoeken, kunt u er meer over te weten komen. Dit is dus wat MSN-nieuws is.

  Andere mensen dempen in Google Meet

Kun je weer inloggen op MSN?

Ja, je kunt weer inloggen op MSN. Er is geen inloglimiet in MSN; u kunt zo vaak als u wilt in- en uitloggen. Om in te loggen op MSN heeft u een Microsoft-account nodig. Met uw Microsoft-account kunt u MSN beheren en al uw activiteiten op MSN met uw account synchroniseren. Telkens wanneer u zich aanmeldt bij MSN, moet u uw Microsoft-e-mailadres en wachtwoord invoeren. En om u af te melden bij MSN, klikt u op het profielpictogram > Afmelden in de rechterbovenhoek van de pagina.

Hoe aanmelden bij MSN?

Volg deze stappen om u aan te melden bij MSN:

1. Bezoek de MSN-website op uw browser.

2. Klik op Aanmelden rechtsboven in het scherm.

3. Voer uw e-mail, telefoon of Skype in en klik op de optie Volgende.

4. Voer uw wachtwoord in en klik op de optie Aanmelden om u aan te melden bij MSN.

Zo meldt u zich aan bij MSN. Blijf lezen om te leren hoe u de MSN-startpagina kunt herstellen.

Wat is de URL voor de MSN-startpagina?

De URL voor de MSN-startpagina is https://www.msn.com/. Via deze link kunt u MSN.com bezoeken en ook instellen als startpagina in de browser van uw keuze. Als de browser van uw keuze Microsoft Edge of Google Chrome is, vindt u de stappen in de onderstaande kopjes om MSN in te stellen als startpagina voor deze browsers. MSN is slechts een startpagina en wat u ook zoekt op MSN, u krijgt resultaten van Bing omdat Bing de zoekmachine is.

  Discreet een alarmnummer bellen vanaf uw iPhone

Waar zijn Instellingen op de MSN-startpagina?

De instellingen op de MSN-startpagina vindt u in de rechterbovenhoek van de MSN-startpagina. Met behulp van deze instellingen kunt u de taal van de website wijzigen en feedback geven aan de ontwikkelaars van MSN, dit zijn Microsoft. Aangezien MSN een Microsoft-product is, hoeft u geen ander account te hebben. Je Microsoft-account is alleen nodig om in te loggen. Omdat MSN slechts een homepage is, kun je er bijna niets aan veranderen en is Bing de zoekmachine. Dus door in te loggen op uw Microsoft-account, kunt u de instellingen van Bing wijzigen. Nu weet je waar de instellingen op de MSN-startpagina zijn.

Hoe MSN-startpagina te maken?

Volg deze stappen om te weten hoe u een MSN-startpagina kunt maken in de Microsoft Edge-browser:

1. Open de Microsoft Edge-browser op uw apparaat en ga naar de MSN-website.

2. Kopieer de URL van de MSN-website uit de zoekbalk.

3. Klik op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Klik op de optie Instellingen in het menu.

5. Klik in het linkerdeelvenster op Start, startpagina en nieuwe tabbladen.

6. Klik op Open deze pagina’s: > Voeg een nieuwe pagina toe.

7. Plak de gekopieerde MSN-URL in het veld en klik op de optie Toevoegen om MSN in te stellen als uw hoofdpagina.

Zo maakt u een MSN-startpagina in de Microsoft Edge-browser of herstelt u de MSN-startpagina.

Hoe maak je MSN als startpagina en Bing als zoekmachine?

Volg deze stappen om MSN als startpagina en Bing als zoekmachine in Google Chrome in te stellen:

  Volgt Apple elke Mac-app die u uitvoert? OCSP uitgelegd

1. Open de Google Chrome-browser op uw apparaat en ga naar de MSN-website.

2. Kopieer de URL van de MSN-website uit de zoekbalk.

3. Klik op het pictogram met de drie stippen > Instellingen.

4. Klik op de optie Bij opstarten in het linkerdeelvenster.

5. Klik op Open een specifieke pagina of reeks pagina’s.

6. Klik vervolgens op Een nieuwe pagina toevoegen.

7. Plak de gekopieerde URL van het MSN in het blok en klik op de optie Toevoegen om MSN toe te voegen als uw startpagina.

8. Klik nu in het linkerdeelvenster op Zoekmachine.

9. Klik op de vervolgkeuzelijstoptie naast de optie Zoekmachine gebruikt in de adresbalk.

10. Selecteer Bing uit de opties om het in te stellen als standaardzoekmachine.

Hoe herstel ik mijn MSN-startpagina? Hoe de MSN-startpagina te herstellen?

Volg de bovenstaande stappen om de MSN-pagina bij het opstarten in Chrome te herstellen of te openen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de MSN-startpagina kunt herstellen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.