Hoe op te lossen Bevestig opnieuw indienen van formulier bij vernieuwingsfout

Als u online een formulier invult en het formulier bevat een aangepast antwoord dat u rechtstreeks in de browser hebt getypt, is het een goed idee om het te kopiëren en in een bestand op te slaan voordat u het formulier verzendt. Dit komt omdat als het indienen van het formulier om welke reden dan ook mislukt, de gegevens die u hebt ingevoerd, verloren kunnen gaan. Sommige formulieren slaan de informatie op die een gebruiker invoert, terwijl andere dat niet doen.

Fix Bevestig opnieuw indienen van formulier bij vernieuwen

De foutmelding Opnieuw indienen van formulier bevestigen bij vernieuwen betekent dat wanneer u het formulier indiende, de informatie niet naar de server werd verzonden waarnaar het moest worden verzonden. Dit kan een probleem zijn van uw kant, bijvoorbeeld, u bent niet verbonden met internet of uw internetverbinding is onstabiel en wordt verbroken voordat de informatie kan worden verzonden. Het kan een probleem zijn aan de kant van de website, dwz de server reageert niet, het duurt te lang om de gegevens te ontleden, de server verwacht andere gegevens, enz.

  Identificeer USB 3.0- en oplaadpoorten door naar de symbolen ernaast te kijken

In sommige gevallen kan de fout bij het opnieuw indienen van het formulier bevestigen bij vernieuwen door een gebruiker worden opgelost, maar in andere gevallen kan er een probleem zijn met de website en moet u contact opnemen met de webbeheerder. Probeer de onderstaande oplossingen als eindgebruiker om de fout op te lossen.

1. Controleer browsersessie

De sessie van uw browser kan een van de redenen zijn waarom u het foutbericht Opnieuw indienen van formulier bij vernieuwen ziet. Het bericht kan in elke browser met een iets andere taal verschijnen, maar zorg ervoor dat;

Je gebruikt geen incognito browservenster
U hoeft het formulier niet handmatig te vernieuwen nadat u op verzenden/verzenden heeft geklikt
U hebt geen apps of extensies geïnstalleerd die de sessie kunnen onderbreken, bijvoorbeeld een VPN, een netwerkverkeersmonitor, een proxy, een useragent-switcher, enz.

Het is de moeite waard om een ​​andere browser te gebruiken dan degene die u gebruikt als de fout aanhoudt. Gebruik een moderne browser zoals Chrome of Opera in plaats van Firefox of Safari. Als u deze fout in een mobiele browser ziet, schakelt u over naar een desktopbrowser.

2. Wis browsergegevens en verzend opnieuw

Het probleem met het opnieuw indienen van formulieren bij vernieuwen kan zich aan de serverkant bevinden, omdat de server zwaar wordt belast en er te veel formulieren worden ingediend op hetzelfde moment dat u het verzendt. U kunt wachten tot de server niet overbelast is, maar in de tussentijd kunt u uw browsergegevens wissen en het formulier opnieuw verzenden.

  Hoe u kunt controleren of uw internetverbinding snel genoeg is voor gamen en Netflix

chroom

Om de browsergegevens in Chrome te wissen;

Chrome openen.
Klik rechtsboven op de knop meer opties en selecteer Instellingen.
Klik onder Privacy en beveiliging op Browsegegevens wissen.
Selecteer Cookies en andere browsegegevens, en Afbeeldingen en bestanden in cache plaatsen.
Klik op Gegevens wissen.

Firefox

Om de browsegegevens in Firefox te wissen;

Firefox openen.
Klik rechtsboven op de knop meer opties en selecteer Instellingen.
Ga naar Privacy en beveiliging.
Klik op Gegevens wissen.
Selecteer Cookies en sitegegevens en Webinhoud in cache.
Klik op Gegevens wissen en start de browser opnieuw.
Dien het formulier opnieuw in.

3. Schakel browserextensies uit

Browserextensies kunnen interfereren met de browsersessie en het indienen van formulieren. Als u denkt dat er niets mis is met het formulier of de website waarop u uw gegevens indient, schakelt u alle geïnstalleerde extensies uit en probeert u het opnieuw.

chroom

Om extensies in Chrome uit te schakelen;

Chrome openen.
Klik op de knop meer opties in de rechterbovenhoek en selecteer Meer tools>Extensies.
Zet de schakelaar naast elk toestel uit.

Firefox

Om add-ons in Firefox uit te schakelen;

Firefox openen.
Klik op de knop meer opties in de rechterbovenhoek en selecteer Add-ons en thema’s.
Zet de schakelaar naast elke add-on uit.

  Hoe u uw accounts en wachtwoorden kunt opzoeken op een iPhone of iPad

4. Fix Bevestig opnieuw indienen van formulier bij vernieuwen voor websitebeheerders

Deze oplossingen zijn van toepassing als u de code van het formulier kunt bewerken. Het opnieuw indienen van het formulier bevestigen bij vernieuwen verschijnt in een van de twee gevallen, op voorwaarde dat uw server geen problemen ondervindt.

POST versus GET

PHP-formulieren kunnen op twee manieren gegevens indienen; POST of GET. Als u de POST-methode gebruikt, zult u de foutmelding Opnieuw indienen van formulier bevestigen bij vernieuwen tegenkomen, terwijl u deze niet zult zien met de GET-methode.

Dit betekent dat er een probleem is met de manier waarop de POST-opdracht aan het formulier is toegevoegd, of dat de gebruiker het formulier vernieuwt voordat het wordt verzonden. De POST-methode mag alleen worden gebruikt indien nodig, bijvoorbeeld met velden voor wachtwoordherstel en niet voor gewone formuliervelden.

Herindiening bevestigen in browser uitschakelen

Browsers kunnen hun eigen formuliercontroles gebruiken. Dit is normaal gesproken een functie, maar u kunt de pagina dwingen de controle van de browser te negeren. Hiervoor kunt u een AJAX-formulier gebruiken. U kunt er nog steeds de POST-functie mee gebruiken als u niet naar GET wilt overschakelen.

Conclusie

De foutmelding Opnieuw indienen van formulier bevestigen bij vernieuwen verschijnt waarschijnlijk als u een formulier vernieuwt voordat u het verzendt. Als u de fout ziet wanneer u een formulier indient, is het meer dan waarschijnlijk dat het probleem aan de serverzijde ligt. Het ligt mogelijk niet in uw macht om het te repareren.