Hoe PDF naar Word-document te converteren (VOLLEDIGE GIDS)

Microsoft Word is een van de meest populaire tekstverwerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn voor zowel Windows 10 als macOS. Het is helaas niet gratis. Het ging van een eenmalige aankoop naar een op abonnementen gebaseerde app, wat betekent dat niet iedereen het heeft. Het DOCX-formaat is niet universeel. U zult merken dat er tal van apps zijn die een DOCX-bestand kunnen openen, maar het is niet altijd gemakkelijk om dit formaat te bewerken of ernaar te converteren vanuit een ander.

PDF converteert niet correct naar Word?

Microsoft Word kan bestanden naar PDF converteren en het kan eveneens een PDF-bestand converteren naar het DOCX-formaat. Microsoft Word kan niet garanderen dat het een PDF-bestand naar een Word-document kan converteren. Dit komt omdat niet alle PDF-bestanden afkomstig zijn als Word-bestanden.

  Hoe elke plant te identificeren met slechts een foto ervan?

Probeer de onderstaande oplossingen als u een PDF-bestand naar Word probeert te converteren maar de app niet werkt.

Hoe PDF naar Word-document te converteren

1. Gebruik de online converter van Adobe

Adobe’s Acrobat-lezer heeft geen functie voor bestandsconversie, maar Adobe heeft een officiële online conversietool die een PDF naar een Word-bestand kan converteren. Als Microsoft Word een PDF-bestand niet naar een DOCX-bestand kan converteren, moet u de online tool proberen.

Bezoek de PDF converteren naar Word hulpmiddel.
Upload het bestand naar de tool.
Nadat het is geconverteerd, klikt u op de knop Downloaden om op te slaan.

2. Gebruik een app van derden

Sommige apps kunnen een PDF beter naar een Word-document converteren dan andere. Als het bestand dat door de Adobe-tool is geconverteerd niet de indeling van het originele PDF-bestand behoudt, probeer dan een tool van derden.

  Hoe Chromium te verwijderen en het van uw computer te verwijderen

Hoewel er geen tekort is aan tools die PDF naar Word kunnen converteren, moet je de Nitro-tool eens proberen. Nitro heeft een van de beste desktop-pdf-viewers ontwikkeld en heeft een online conversietool die heel goed werkt.

Bezoek de Nitro online PDF naar Word conversietool.
Upload het bestand naar de tool.
Voer een e-mailadres in om het geconverteerde bestand te ontvangen.
Klik op Nu converteren.
Het bestand wordt binnen enkele seconden geconverteerd en naar u gemaild.

Conclusie

Het converteren van een documentformaat van het ene naar het andere is niet eenvoudig. De opmaak die wordt toegepast, blijft mogelijk niet altijd behouden. De problemen met opmaak komen met lay-out (tabellen, afbeeldingen, vormen) en met tekststijlen (koppen, alineastijlen, inspringingen). PDF-bestanden zijn bedoeld voor het online publiceren van documenten en ze bevatten mogelijk geen opmaakinformatie die het DOCX-formaat doet. Daarom zullen er altijd uitzonderingen zijn op een geconverteerd bestand. Dat gezegd hebbende, conversie is normaal gesproken altijd mogelijk. Als de ene app het niet kan, zullen er altijd andere zijn die dat wel kunnen.

  Hoe u "Continue Watching" bovenaan kunt krijgen in Netflix