Hoe Rakuten-account te verwijderen

Rakuten is een Japanse online marketing- en detailhandelwebsite die producten van Amerikaanse merken verkoopt. Het is een van de beste e-commercesites in Japan en wordt ook wel de Amazone van Japan genoemd. Rakuten werkt net als andere online winkelsites, en in tegenstelling tot andere online winkels biedt het zijn aangesloten klanten elke 3 maanden een dikke cheque of cashback op hun aankopen. Het heeft ook een filmstreamingplatform met alle Koreaanse drama’s, shows en films. De laatste tijd is de groei in de huidige markt afgenomen als gevolg van de opkomst van rivaliserende bedrijven zoals Amazon, Sephora, enz. Als u lid bent van de Rakuten-website en uw Rakuten-account wilt verwijderen en Rakuten TV wilt annuleren, dan bent u bij ons aan het juiste adres de juiste plek! Dit artikel zal helpen met alle noodzakelijke oplossingen.

Hoe Rakuten-account te verwijderen

Lees verder om meer te weten te komen over de manieren om uw Rakuten-account in detail te verwijderen.

Is Rakuten een Amerikaans bedrijf?

Nee, Rakuten is geen Amerikaans bedrijf maar een Japanse website voor online winkelen of e-commerce. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, Japan, en is gevestigd in Rakuten, Ichiban. Hoewel het een Japans e-commercebedrijf is, verkoopt het de meeste producten van Amerikaanse merken zoals Macy’s, Bloomingdales, Walmart, enz.

Wat is een Rakuten-account?

Net als andere e-commerce websites of applicaties zoals Myntra, Amazon, Flipkart, enz., heeft Rakuten ook gebruikers nodig om een ​​account aan te maken om het efficiënter te gebruiken. Ze kunnen verschillende kortingen, aanbiedingen, cashbacks en andere voordelen krijgen. Daarom is een Rakuten-account een gratis lidmaatschapsaccount dat u veel voordelen en cashback biedt.

  Mixed Reality uitgelegd in 5 minuten of minder

Rakuten krijgt commissies van de winkels die producten verkopen op het Rakuten-platform. In ruil daarvoor leent Rakuten een deel van deze commissie als cashback of contante bonus op aankopen aan klanten met zijn gratis lidmaatschapsaccount. Leden krijgen enorme hoeveelheden cashback op hun PayPal-rekening in een periode van elke 3 maanden.

Is het veilig om een ​​creditcard aan Rakuten te koppelen?

Ja, u kunt uw creditcard veilig aan uw Rakuten-account koppelen. Als u zich nog steeds afvraagt ​​of het veilig is om uw creditcard aan Rakuten te koppelen, wees gerust, aangezien uw kaartgegevens in een veilige, beveiligde en gecodeerde omgeving worden bewaard. Het zal nooit toegankelijk zijn voor buitenstaanders of corruptie. U kunt elke kaart aan uw Rakuten-account koppelen, zoals creditcards, betaalkaarten, American Express-kaarten, enz.

Een groot voordeel van aankopen met een creditcard is dat u in de winkel alleen geld terugkrijgt voor uw creditcardaankopen op Rakuten. Dit zou uw vraag hebben beantwoord: is het veilig om een ​​creditcard aan Rakuten te koppelen?

Is Rakuten afzetterij?

Nee, Rakuten is geen afzetterij van een ander e-commerceplatform. Bovendien is het een van de grootste online marketing en detailhandel. Met andere woorden, e-commerce websites in Japan. Ze noemen het ook wel de Amazone van Japan.

Hoeveel Rakuten-accounts kunt u hebben?

U kunt slechts 1 account gekoppeld hebben aan de Rakuten bank. Als u meer dan één account heeft, wordt uw account geblokkeerd of verwijderd van de Rakuten-website. Aangezien u slechts één wettelijke identificatie kunt hebben, kunt u geen identiteit vervalsen of een duplicaat maken om meerdere accounts op Rakuten te beheren en de wetten van Rakuten te overtreden.

Hoe annuleert u Rakuten TV?

Rakuten TV is een online platform voor Japanse films, shows en videostreaming. Als u een account op Rakuten TV heeft en u wilt het Rakuten-account verwijderen, dan kunt u de onderstaande stappen volgen.

  Schermtijd werkt niet op Mac? Hier is de oplossing!

1. Ga naar de Rakuten TV-app.

2. Tik op Ik.

3. Tik op het instellingenpictogram.

4. Selecteer Account verwijderen.

5. Tik hier op.

6. Tik op de link Abonnementen en instellingen.

7. Tik op de optie Account verwijderen onderaan de pagina.

8. Voer uw e-mailadres in en selecteer MIJN ACCOUNT VERWIJDEREN.

Dit zijn enkele eenvoudige stappen om uw Rakuten TV-account te annuleren. Lees verder voor meer informatie over het verwijderen van het Rakuten-account.

Hoe verwijdert u uw Rakuten Global-account?

Het wereldwijde Rakuten-account verschilt van een Rakuten-account, aangezien uw wereldwijde account is gekoppeld aan Rakuten Global Express, dat online winkelservices biedt voor internationale gebruikers door gratis verzending naar verschillende landen te promoten. U kunt dezelfde stappen als hierboven volgen om uw Rakuten Global-account te verwijderen:

Hoe Rakuten-account te verwijderen?

U kunt het Rakuten-account op twee manieren verwijderen, zoals hieronder vermeld:

Methode 1: via e-mailverzoek

U moet een e-mail sturen vanaf uw geregistreerde account op Rakuten met het verzoek om uw Rakuten-account te verwijderen en al uw informatie te herstellen.

Het onderwerp van uw e-mail moet Accountverwijderingsverzoek zijn. Uw e-mail moet worden verzonden naar [email protected]

Methode 2: via de Helpcentrum-pagina

Als u uw account wilt verwijderen door rechtstreeks contact met hen op te nemen via hun contactnummer, moet u de volgende stappen doorlopen:

1. Ga naar de Rakuten website.

2. Tik op de drie horizontale lijnen.

3. Tik op de Help-optie.

4. Tik op de drie horizontale lijnen (Help Topics-opties).

5. Selecteer Contact opnemen onder de Help-onderwerpen.

6. Selecteer Het is iets anders in de vervolgkeuzelijst.

7. Schrijf een brief met het verzoek om verwijdering van uw account en geef uw naam en e-mailadres op in het daarvoor bestemde vak en tik op Verzoek verzenden.

Hoe herstelt u uw Rakuten-account?

Als u al een Rakuten-account heeft en u op de een of andere manier uw accountgegevens bent vergeten, volgt u de onderstaande stappen om uw Rakuten-account te herstellen:

  Een domein uitsluiten van Google-zoekresultaten

1. Ga naar de officiële website van Rakuten.

2. Tik op de optie Aanmelden.

3. Selecteer Wachtwoord vergeten.

4. Voer uw geregistreerde e-mailadres in en tik op Reset wachtwoord.

5. Typ de 6-cijferige code die u in uw e-mail moet hebben ontvangen en tik op Verifieer mijn account.

6. Voer het nieuwe wachtwoord in en tik op Opslaan en aanmelden.

U kunt uw account herstellen door deze eenvoudige stappen te volgen.

Waarom is uw Rakuten-cashback verdwenen?

Er zijn verschillende redenen die verband houden met het verdwijnen van uw Rakuten-cashback. Enkele van de redenen worden hieronder gegeven:

  • Mogelijk hebt u kortings- of cashback-coupons ontvangen van andere bronnen dan de Rakuten-website die mogelijk niet geldig zijn voor het aanvragen tijdens het winkelen op Rakuten.
  • Mogelijk hebt u bepaalde categorieën artikelen gekocht die niet in aanmerking komen voor cashback.
  • Mogelijk bent u tijdens het verwerken van uw aankoop overgeschakeld naar andere websites.

Naast deze drie redenen kunnen er nog veel andere redenen zijn, maar de hierboven genoemde zijn de drie belangrijkste redenen die in verband kunnen worden gebracht met het verdwijnen van uw cashback.

***

We hopen dat dit artikel nuttig voor u was en u heeft geleid door de nodige informatie te verstrekken over het verwijderen van het Rakuten-account. Als u nog steeds aanvullende feedback of twijfels heeft, kunt u de commentaarsectie hieronder gebruiken. Laat ons ook weten wat je hierna wilt leren.

gerelateerde berichten