Hoe Razer Audio Visualizer te repareren werkt niet

Razer is ’s werelds toonaangevende technologiebedrijf dat handelt in elektronica en gaming-hardware. De betaalbare prijzen en het modulaire ontwerp van Razer hebben ervoor gezorgd dat het merk al zoveel jaren bekend staat. Hun laptops worden ook bewonderd door gamers en professionals. Dit toonaangevende lifestylemerk biedt aansprekende producten, waaronder de Razer Chroma. Razer Chroma helpt gamers om te profiteren van geavanceerde bliksemsystemen die te vinden zijn in Razer’s Chroma-compatibele toetsenborden of andere randapparatuur. Deze lichtfunctie wordt ingeschakeld met de visualizer-software die door het bedrijf is vrijgegeven. Maar veel gamers hebben problemen ondervonden bij het instellen van deze functie, als je een van hen bent en wilt weten hoe je kunt oplossen dat Razer Audio Visualizer niet werkt, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een perfecte gids voor u die u niet alleen helpt bij het oplossen van het probleem, maar u ook in het kort informeert over de audiovisualizer en de oorzaken die ervoor zorgen dat deze niet werkt. Dus laten we, zonder verder uit te stellen, kennis maken met Razer audio visualizer.

Hoe Razer Audio Visualizer te repareren werkt niet

Razer audiovisualizer is software die audio mogelijk maakt bliksem op Razer Chroma-toetsenborden. Op geluid gemaakt door Google Chrome in een van zijn tabbladen, is de extensie ingeschakeld en wordt het audio-effect herkend door het toetsenbord. Met behulp van software kunt u uw systeem en toetsenbord aan elkaar koppelen om van de bliksemeffecten te genieten. Wanneer de geluiden worden herkend door het toetsenbord, helpt de visualizer de lampjes op het apparaat dienovereenkomstig van kleur te veranderen. U kunt genieten van deze kleurrijke geluidsgolven die naar beneden en omhoog springen op het scherm van uw apparaat wanneer u muziek, games of video’s afspeelt.

Waarom werkt Audio Visualizer niet?

Hieronder volgen de mogelijke redenen die problemen met de audiovisualizer veroorzaken.

  • Apparaat incompatibiliteit met de Audio Visualizer
  • Visual C++-pakket ontbreekt
  • Uitgeschakelde Audio Visualizer-services of -pakketten
  • Lage amplitude-instelling in Audio Visualizer
  • Verouderde software voor Audio Visualizer
  • Corrupte Chroma SDK
  13 Newswire- of persberichtendistributiediensten voor PR-teams om te gebruiken

De eerste stap bij het oplossen van niet-werkende lichteffecten is om te controleren of uw apparaat zelfs compatibel is met de Audio Visualizer. Afgezien van de eigen producten van Razer, is Audio Visualizer ook compatibel met andere apparaten. U kunt de Audio Visualizer downloadpagina om meer te weten te komen over de compatibiliteit van uw apparaat ermee.

Als de bliksemeffecten van Razer Audio Visualizer niet werken voor uw apparaat, vooral het toetsenbord, probeer dan de onderstaande oplossingen die u zullen helpen om de lichteffecten weer te laten werken.

Methode 1: Installeer Microsoft Visual C++ Redistributable opnieuw

Het volgende probleem dat voorkomt in de meeste gevallen waarin bliksemeffecten niet werken, is het ontbrekende pakket van Microsoft Visual C++. Het is ook mogelijk dat sommige pakketbestanden van Microsoft Visual op uw apparaat ontbreken of beschadigd zijn. In dit geval, om op te lossen hoe u kunt repareren dat Razer Audio Visualizer niet werkt, wordt geadviseerd om het Microsoft Visual complete pakket te verwijderen en vervolgens te installeren. is uiterst essentieel voor het uitvoeren van programma’s en toepassingen op uw pc. Onze gids over het opnieuw installeren van Microsoft Visual C++ Redistributable helpt u daarbij.

Methode 2: Update Audio Visualizer-software

Als u alle noodzakelijke wijzigingen in de instellingen van de Razer-software hebt aangebracht en nog steeds problemen ondervindt met de bliksemfunctie waardoor Audiovisualizer niet werkt, moet u de software bijwerken. Dit soort problemen zijn onvermijdelijk met een oudere versie van de Razer Synapse. De app waarschuwt de gebruiker meestal voor een mogelijke update, maar als deze om de een of andere reden wordt gemist, zorg er dan voor dat deze handmatig wordt bijgewerkt. Dit kan worden gedaan door de Razer-website te bezoeken en de beschikbare versie te controleren met de huidige versie van de app op uw pc. Om het vanuit de app zelf te controleren, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1. Open de Razer Synapse-app vanaf uw pc.

2. Klik op de startpagina op de instellingen.

3. Klik nu op het tabblad OVER.

4. Klik vervolgens op CONTROLEREN OP UPDATES.

Methode 3: Chroma-apps inschakelen

Een ander belangrijk punt dat moet worden aangepakt om te voorkomen dat Audio Visualizer niet werkt, is dat Chroma-apps zijn ingeschakeld in de Razer Synapse-software. U kunt de onderstaande stappen volgen om ze in te schakelen:

  Apps verzenden vanuit Chrome om op uw iPhone te installeren

1. Open de Razer Synapse-software op uw pc.

2. Klik op het tabblad DASHBOARD op CHROMA CONNECT.

3. Klik vervolgens op het tabblad APPS.

4. Schakel daarin de optie voor CHROMA APPS in.

Methode 4: Amplitude-instelling verhogen

Afgezien van andere instellingen in de Razer Synapse-software, moet u ervoor zorgen dat de Amplitude-instellingen op een hogere waarde staan. Als het om wat voor reden dan ook laag is ingesteld, voert u een hogere waarde in, bijvoorbeeld 7000 in het veld Amplitude. Volg de onderstaande instructies om de Amplitude-waarde te wijzigen:

1. Open de Razer Synapse-app op uw pc.

2. Open het venster Toetsenbordvisualisatie.

3. Voer in het vak Amplitude (%) een hogere waarde in, zoals 7000.

4. Klik vervolgens op de optie Instellingen opslaan.

Controleer nu of de problemen met het niet werken van Audio Visualizer zijn opgelost.

Methode 5: Razer Chroma SDK-services inschakelen

Als je je nog steeds afvraagt ​​hoe je kunt repareren dat Razer Audio Visualizer niet werkt, moet je controleren of Razer Chroma SDK-services zijn ingeschakeld op je pc. Als deze services in uw systeem zijn uitgeschakeld, kunt u de volgende stappen volgen om ze in te schakelen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + R-toetsen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ hier msconfig en druk op Enter.

3. Klik in het venster Systeemconfiguratie op het tabblad Services.

4. Zoek nu Razer Chroma SDK Server.

5. Vink het vakje aan voor Razer Chroma SDK Server als dit niet is aangevinkt.

6. Klik nu op Toepassen en vervolgens op OK.

7. Start ten slotte de pc opnieuw op en controleer of de Audio Visualizer nu werkt.

Methode 6: Razer Synapse opnieuw installeren

Het laatste redmiddel dat overblijft voor het geval je Razer Audio nog steeds niet kunt repareren Visualizer werkt niet is om Razer Synapse te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Corrupte installatie kan achter dit probleem zitten, omdat Razer Synapse voornamelijk verantwoordelijk is voor het beheersen van de bliksem en andere effecten van de door Chroma ondersteunde Razor-apparaten. Dus als het op enigerlei wijze corrupt is, is het het beste om het opnieuw te installeren. U kunt de onderstaande stappen volgen om dit proces te voltooien:

  Verbinding met extern bureaublad repareren Er is een interne fout opgetreden

1. Om Razer Synapse te verwijderen, drukt u eerst de Windows + I-toetsen tegelijk in om Instellingen te openen.

2. Open nu Apps in het venster Instellingen.

3. Zoek en klik op de Razor Synapse-app om Installatie ongedaan te maken.

4. Bevestig de opdracht door op Verwijderen te klikken.

5. Selecteer nogmaals VERWIJDEREN.

6. Klik nu op JA, VERWIJDEREN.

7. Zodra het verwijderen is voltooid, opent u uw browser om te installeren Razer-synaps van de officiële website. Klik op Nu downloaden.

Nu de Razer Synapse 3-app is geïnstalleerd, start u deze om te controleren of het probleem met de Audio Visualizer is opgelost.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom werkt Razer Synapse niet?

antw. Als Razer Synapse niet werkt, controleer dan of het apparaat goed op de computer is aangesloten. U kunt ook proberen Razer Synapse opnieuw te installeren voor het geval het probleem niet is opgelost.

Q2. Welke apparaten zijn compatibel met Razer Chroma?

antw. U kunt de lijst met compatibele apparaten bekijken met: Razer Chroma.

Q3. Hoe kan ik bliksem regelen in Razer?

antw. Ga in de Razer Synapse-app op je pc naar de Lightning-optie en pas de effecten daarin naar wens aan.

Q4. Hoe kan ik Audio Visualizer installeren?

antw. U kunt Audio Visualizer installeren vanaf de officiële website van Razer. Raadpleeg methode 6 voor meer informatie.

***

We hopen dat dit document u kan helpen bij het oplossen van het niet werken van Razer Audio Visualizer. Laat ons weten welke van de methoden u heeft geholpen bij het oplossen van het probleem met Audio Visualizer. Voor meer vragen of suggesties kunt u een opmerking achterlaten in het onderstaande gedeelte.

gerelateerde berichten