Hoe reset ik mijn Arlo Essential videodeurbel

Als je Arlo Video Doorbell niet goed werkt, moet je hem mogelijk opnieuw instellen. De Arlo-deurbel kan binnen enkele minuten eenvoudig en snel worden gereset. Als u de Arlo-deurbel reset, gaan al uw eerdere instellingen verloren, dus zorg ervoor dat u uw wijzigingen noteert voordat u doorgaat. Het is om een ​​aantal redenen van cruciaal belang om de Arlo-deurbel te resetten. Allereerst kan het opnieuw opstarten van de Arlo Video Doorbell helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Reset Arlo Video Doorbell kan ook de functionaliteit verbeteren en mogelijk verbindingsproblemen oplossen. De Arlo Video Doorbell kan ook worden gereset om verouderde gegevens of instellingen die problemen veroorzaken te verwijderen. Als u een Arlo Video Doorbell-gebruiker bent, vraagt ​​u zich af hoe u Arlo Video Doorbell kunt resetten? Als je iemand bent die op zoek is naar meer informatie over Arlo Video Doorbell, bieden we je een handige gids die al je twijfels en vragen over hoe je Arlo Doorbell opnieuw kunt opstarten, zal oplossen.

Hoe reset ik mijn Arlo Essential videodeurbel

Lees dit artikel verder om te weten hoe u de Arlo Video Doorbell in detail kunt resetten en herstarten.

Waarom werkt mijn Arlo-deurbel niet?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom uw Arlo-deurbel niet werkt:

  • Onjuiste installatie: de bedrade Arlo Video Doorbell moet worden aangesloten op een bestaande deurbel wanneer deze wordt geïnstalleerd.

  • Onjuiste Arlo-app-instellingen: in sommige gevallen kunnen de instellingen van de Arlo-app bepalen of uw Arlo Video Doorbell wel of niet gaat.

  • De temperatuur van de deurbel is te hoog: als de temperatuur te hoog is, werkt de Arlo Video Doorbell niet goed.

  • Incompatibele belbox: het is verschrikkelijk dat een incompatibele belbox in uw huis kan voorkomen dat de bel gaat wanneer u deze nodig heeft.

Waarom maakt mijn Arlo geen verbinding met internet?

Je Arlo Video Doorbell is om verschillende redenen niet verbonden met internet. Bepaal eerst of er in uw buurt een stroomstoring is. Als er geen storing is, kan uw wifi-verbinding of router het probleem zijn. Het kan helpen om je modem en/of router opnieuw op te starten. Probeer je Arlo-deurbel te resetten als dat niet werkt. Houd hiervoor de resetknop 10 seconden ingedrukt. Als je alle alternatieven hebt geprobeerd en je apparaat is nog steeds offline, verwijder het dan uit de Arlo Secure-app, reset het naar de fabrieksinstellingen en installeer het opnieuw in je account. Als je Arlo-deurbel nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice.

Waar is de synchronisatieknop op mijn Arlo-videodeurbel?

De synchronisatieknop bevindt zich aan de achterkant of zijkant van het basisstation van je Arlo Video Doorbell.

Wat gebeurt er als je de Arlo-deurbel opnieuw start?

Wanneer je Arlo Video Doorbell opnieuw start, kan dit helpen als je problemen hebt om verbinding te maken of prestatieproblemen hebt. Door uw Arlo-camera opnieuw op te starten, kunt u ook tijdelijke geheugenproblemen of storingen oplossen die problemen kunnen veroorzaken. Last but not least kan het opnieuw opstarten van uw camera helpen garanderen dat de software actueel is en naar behoren werkt.

Hoe de batterij van de Arlo-deurbel te verwijderen

Om je draadloze Arlo Video Doorbell op te laden, moet je de deurbel van de muur halen. Hier is een handleiding voor het verwijderen van de batterij van de arlo deurbel in een paar eenvoudige stappen:

1. Zoek naar de ontgrendelingspin in de meegeleverde draadloze Arlo Video Doorbell. Een alternatief zou zijn om een ​​paperclip of iets dergelijks te gebruiken.

2. Steek de ontgrendelingspin in het daarvoor bestemde gat aan de bovenzijde van de deurbelbevestiging. De deurbel wordt met een klik uit de houder ontgrendeld.

3. Til de deurbel op en trek hem weg van de houder.

4. Neem de deurbel mee naar binnen.

5. Verwijder de batterij van de deurbel.

Hoe reset je de Arlo-deurbel handmatig?

De standaardinstellingen worden hersteld nadat je je Arlo Essential Video Doorbell hebt gereset. Wanneer je hem reset, wordt je Arlo Essential Video Doorbell ook verwijderd uit je Arlo-account. Dit houdt in dat u na een reset de in-app-installatieprocedure moet voltooien om uw deurbel te gebruiken. Hier is een handleiding voor het handmatig resetten van Arlo Video Doorbell in een paar eenvoudige stappen:

1. Zoek de ontgrendelingspin die bij uw Arlo Video Doorbell wordt geleverd. Een paperclip of ander soortgelijk object is een andere optie.

2. Houd de resetknop aan de achterkant van de deurbel ongeveer 15 seconden ingedrukt. Wanneer de resetprocedure succesvol is gestart, knippert de LED-ring rond de deurbelknop aan de voorkant van de gadget wit.

Je moet de deurbel nog een keer toevoegen aan je account nadat je deze hebt gereset.

1. Open de Arlo-app of log in op de Arlo-website. Het scherm voor apparaten verschijnt.

2. Tik in de linkerbenedenhoek van het scherm op of selecteer Nieuw apparaat toevoegen.

3. Besluit om de Arlo Video Doorbell in te stellen.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm op.

Zo reset je de arlo video deurbel.

Hoe Arlo Video Doorbell te resetten

Mogelijk moet je je Arlo-deurbel resetten als deze niet correct werkt. De Arlo-deurbel kan binnen enkele minuten eenvoudig en snel worden gereset. Nadat je weet hoe je de arlo videodeurbel kunt resetten, volgt hier een handleiding over hoe je de bedrade deurbel van Arlo in een paar eenvoudige stappen kunt resetten.

  • Maak verbinding met uw Arlo-deurbel: u moet eerst de Arlo-app openen. U kunt myarlo.com openen via de webbrowser van een computer, of u kunt de app op een mobiel apparaat gebruiken en inloggen.

  • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in: De Arlo-app zal u om uw e-mailadres en wachtwoord vragen wanneer u deze voor het eerst start. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, klikt u op ‘Aanmelden’.

  • Verbind je apparaat met Arlo: om de Arlo-deurbel te gebruiken, moet je je smartphone of pc verbinden. De resetprocedure werkt het meest effectief als u dezelfde gadget gebruikt die u problemen geeft.

  • Open het tabblad Apparaatinstellingen: u moet het tabblad Apparaatinstellingen openen om uw Arlo-deurbel te resetten. Selecteer op het dashboard Mijn apparaten. Als je binnen bent, selecteer je de gewenste Arlo-deurbel in de lijst. Selecteer daarna Apparaatinstellingen > Apparaat resetten. Je Arlo-deurbel wordt gereset en er verschijnt een pagina waarop je dit kunt bevestigen. Klik op Deurbel resetten om door te gaan.

  • Je deurbel opnieuw toevoegen: je kunt je deurbel nu opnieuw toevoegen. Open de officiële Arlo-app opnieuw en houd je aan de instructies op het scherm om je Arlo-deurbel opnieuw te verbinden.

Hoe voer ik een fabrieksreset uit voor Arlo

Als u uw draadloze Arlo-camera terugzet op de fabrieksinstellingen, herstelt u deze naar de oorspronkelijke instellingen en verwijdert u deze uit uw account. Om je camera te gebruiken na een fabrieksreset, moet je de installatie-instructies van de Arlo-app volgen. Nadat u hebt geleerd hoe u de Arlo-videodeurbel kunt resetten en opnieuw opstarten, vindt u hier een handleiding over hoe u in een paar eenvoudige stappen de fabrieksinstellingen van Arlo kunt terugzetten.

1. Houd de synchronisatieknop van de camera ongeveer 15 seconden ingedrukt, of totdat de LED van de camera oranje begint te knipperen, en laat dan los.

2. Controleer of de LED van de camera drie keer in de oranje kleur knippert.

Om je Arlo-camera nogmaals toe te voegen, open je de Arlo-app en volg je deze stappen.

1. Log in op de Arlo-app.

2. De pagina Apparaten wordt weergegeven.

3. Tik of klik onder de camerafeed op het pictogram Instellingen.

4. Tik of klik op Apparaat verwijderen onder aan de pagina Apparaatinstellingen.

5. Sluit de pagina Apparaatinstellingen.

6. Tik op de pagina Apparaten op of selecteer Nieuw apparaat toevoegen.

7. Om uw camera in te stellen en te verbinden met uw WiFi-netwerk, selecteert u Camera’s en volgt u de instructies op het scherm.

Hoe verbind ik mijn Arlo Doorbell opnieuw met wifi

Als je onlangs je wifi-netwerk of wachtwoord hebt gewijzigd, moet je je Arlo Doorbell opnieuw verbinden met het nieuwe netwerk. Hier is een handleiding over hoe je je Arlo-deurbel in een paar eenvoudige stappen met wifi verbindt.

1. Start de Arlo-app en selecteer Apparaten.

2. Druk op de Deurbel die aangepast moet worden.

3. Raak het tandwielpictogram van je deurbel aan.

4. Selecteer Apparaatinstellingen.

5. Selecteer Wi-Fi onder Verbindingstype.

6. Typ de SSID en het wachtwoord voor uw nieuwe Wi-Fi-netwerk en selecteer vervolgens Wijzigingen opslaan.

7. Je wifi-netwerk wordt nu opnieuw verbonden met je Arlo Video Doorbell.

Hoe de Arlo Doorbell van de houder te verwijderen

U hoeft geen schroeven los te draaien of draden door te knippen om uw Arlo Video Doorbell (bekabelde en draadloze versies) van de muurbeugel te verwijderen. Je hebt de ontgrendelingspin nodig die bij je Arlo Essential videodeurbel wordt geleverd om de deurbel uit de muur te halen. Een andere optie is om een ​​rechtgebogen paperclip of iets dergelijks te gebruiken.

Opmerking: als je wijzigingen wilt aanbrengen in de bedrading van je Arlo Essential Video Doorbell, zorg er dan voor dat de stroom is uitgeschakeld bij de stroomonderbreker.

Hier is een handleiding over hoe u de arlo deurbel in een paar eenvoudige stappen van een houder kunt verwijderen:

1. Zoek de ontgrendelingspin van de Arlo Video Doorbell. Een alternatief zou zijn om een ​​paperclip of iets dergelijks te gebruiken.

2. Plaats de ontgrendelingspin in het daarvoor bestemde gat aan de boven- of onderkant van de deurbelbevestiging. De deurbel wordt met een klik uit de houder ontgrendeld.

Opmerking: Het ontgrendelingsgaatje bevindt zich aan de bovenkant van de deurbel voor het draadloze model en aan de onderkant voor het bedrade model.

3. Haal de deurbel uit de montagebeugel.

Hopelijk weet je na het volgen van deze handleiding hoe je de Arlo Video Doorbell in een paar eenvoudige stappen kunt resetten.

***

Met deze eenvoudige handleiding hopen we dat je nu alles weet over Arlo Video Doorbell, hoe je Arlo Video Doorbell kunt resetten en vragen zoals waarom je Arlo Doorbell niet werkt. Voel je echter vrij om vragen, opmerkingen of opmerkingen achter te laten in het commentaargedeelte hieronder, en we zullen ons best doen om op al je vragen te reageren. Laat ons ook weten wat je van de volgende onderwerpen vindt voor onze volgende blog.

  Wordt Roblox verwijderd?

gerelateerde berichten