Hoe Samsung Discover Option uit te schakelen vanuit het app-scherm

Samsung-gebruikers zijn altijd dol op de nieuwe en geavanceerde functies die ze op hun smartphones kunnen gebruiken. Met deze functies kunnen gebruikers de smartphone optimaal gebruiken en is elke taak gemakkelijker af te handelen op de telefoon. Maar soms irriteren sommige functies de gebruikers, omdat de gebruikers niet weten wat en waarom deze functies op hun telefoons staan. Een van die functies is de Discover-app die kan worden bekeken en geopend vanuit de app-lade zelf. Het toont de Samsung-telefoongebruikers de app-aanbevelingen die ze misschien niet willen zien. Dus, als u een van hen bent en niet weet wat de Discover bar-app op de Samsung-telefoon is, lees dan verder. Aan het einde van dit artikel hebt u geleerd hoe u de Samsung Discover-optie uit het app-scherm kunt uitschakelen.

  Een e-mail doorsturen als bijlage in Microsoft Outlook

Hoe Samsung Discover Option uit te schakelen vanuit het app-scherm

Voordat we ingaan op de stappen voor het verwijderen van de Discover-optie van het App-scherm, laten we eerst zien waar de Samsung Discover-optie over gaat.

Wat is de Discover Bar-app op de Samsung-telefoon?

De Ontdek-balk of het tabblad op het app-ladescherm is het tabblad dat u de app-aanbevelingen voor download en installatie toont.

  • Op dit tabblad worden telkens de populairste apps getoond en al geselecteerd om te downloaden. U moet op de optie Voltooien tikken om ze allemaal tegelijk te downloaden en te installeren.
  • Gebruikers kunnen apps ontdekken die vergelijkbaar zijn met de reeds geïnstalleerde apps op hun telefoons.
  • Je vindt deze optie op de Samsung budget- en mid-range smartphones, waar gebruikers het kunnen gebruiken om aanbevelingen te krijgen. Anders kunnen ze het uitschakelen.
  Fix Microsoft Setup Bootstrapper werkt niet meer

Dus, als u een van de gebruikers bent die deze optie wil uitschakelen, lees dan verder, want in het volgende gedeelte ziet u de stappen om deze uit te schakelen.

Stappen voor het verwijderen van de optie Ontdekken van het app-scherm

Lees en volg nu de aankomende methode om te begrijpen hoe u de Samsung Discover-optie stap voor stap uit het app-scherm kunt uitschakelen.

1. Open op uw Samsung-smartphone de app-lade door vanaf het startscherm omhoog te vegen.

2. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek, zoals weergegeven.

3. Tik op de optie Instellingen.

  Hoe u veilig online fotografie-uitrusting kunt kopen

Opmerking: u kunt ook lang op het startscherm drukken om de menuoptie Instellingen te vinden.

4. Tik vervolgens op de optie Ontdekken.

5. Tik ten slotte op de schakeloptie Aan om de optie Ontdekken in de app-lade uit te schakelen.

***

Dit zijn de methoden waarmee u kunt leren hoe u de Samsung Discover-optie uit het App-scherm kunt uitschakelen. We hopen dat je de methode volledig hebt begrepen en deze op je eigen telefoon hebt kunnen uitvoeren. Zet uw vragen en suggesties in de opmerkingen hieronder zodat we ze kunnen lezen.

gerelateerde berichten