Hoe SHEIN-account te verwijderen

Shein is een in China gevestigde fast fashion-retailer met de nadruk op dameskleding die in 2008 werd gelanceerd. Shein, dat opereert onder het motto “iedereen mag genieten van de schoonheid van mode”, verkoopt voornamelijk dameskleding en biedt ook een breed scala aan accessoires , schoenen, kinderkleding en herenkleding tegen een zeer schappelijke prijs. Als u al een Shein-gebruiker bent en u zich afvraagt ​​of Shein uw informatie steelt? En krijg ik mijn bestelling als ik mijn Shein-account verwijder? Als u iemand bent die op zoek is naar meer informatie over Shein-accounts, bieden we u een handige gids die al uw twijfels en vragen zal oplossen, zoals hoe u een Shein-account kunt verwijderen en waarom ik mijn shein-account niet kan verwijderen.

Hoe SHEIN-account te verwijderen

Shein is een beroemde Chinese modewinkel die de nieuwste modekleding voor mannen, vrouwen en kinderen heeft, maar meer neigt naar trendy mode voor vrouwen. Maar als u het niet meer gebruikt, is de verstandige keuze om het account te verwijderen. Als u het account niet kunt verwijderen, vindt u hier een handleiding over hoe u het Shein-account in slechts een paar eenvoudige stappen kunt verwijderen.

Steelt Shein uw informatie?

Bij de meeste Chinese apps maken we ons zorgen of ze onze gegevens stelen. Maar van landen als Zuid-Afrika tot het VK en van Australië tot Canada, gebruikers lijken het te vertrouwen, wat betekent dat de meeste klanten de items krijgen die ze willen en dat hun informatie veilig is bij Shein. In de meeste landen wordt Shein vertrouwd als een veilige website omdat ze uw identiteit of financiële informatie niet stelen. Maar in 2020 verbood de Indiase regering verschillende Chinese apps, waaronder Shein, wegens het lekken van gebruikersgegevens naar de Chinese overheid en worden ze beschouwd als een bedreiging voor de nationale veiligheid. Dus volgens Indiase functionarissen steelt Shein uw informatie.

  Wat is bokeh in fotografie en hoe creëer je het?

Krijg ik mijn bestelling nog steeds als ik mijn Shein-account verwijder?

De algemene twijfel die bij de meeste mensen opkomt, is of ik mijn bestelling nog steeds krijg als ik mijn Shein-account verwijder. Ten eerste laat Shein je je Shein-account niet verwijderen als je een aantal lopende of post-sales bestellingen hebt van datzelfde account die nog niet zijn afgeleverd. En u kunt uw account alleen verwijderen als al uw bestellingen succesvol zijn afgeleverd. Maar als uw account is verwijderd met bestellingen in behandeling, hoeft u zich geen zorgen te maken dat Shein uw bestelling op de geplande datum zal bezorgen.

Wat gebeurt er als u uw Shein-account verwijdert?

Als je om wat voor reden dan ook je account wilt verwijderen en je vraagt ​​je af wat er gaat gebeuren als je je Shein-account verwijdert, dan heb je na het verwijderen van je Shein-account uiteraard geen toegang meer tot de website van Shein en kun je niets meer bestellen bij Shein . Ook gaan alle informatie en materialen in uw account, zoals bestanden, foto’s en communicatielogboeken verloren. Ook verlies je al je bestelgeschiedenis en facturen. Nadat het account is verwijderd, heeft u geen toegang meer tot het resterende geld dat mogelijk in de portemonnee van uw Shein-account staat. Uiteraard worden ook uw creditcard- en debetkaartgegevens verwijderd.

Waarom kan ik mijn Shein-account niet verwijderen?

Als je hebt geprobeerd je Shein-account te verwijderen omdat je het niet meer gebruikt en je een probleem hebt ondervonden tijdens het verwijderingsproces. En je vraagt ​​je af waarom ik mijn Shein-account niet kan verwijderen. Dan kunnen er verschillende redenen zijn waarom Shein je niet toestaat je account te verwijderen. Om uw account te verwijderen, moet u al het resterende saldo van uw Shein Wallet naar uw bankrekening halen en ervoor zorgen dat er geen lopende processen in uw account zijn. Een andere belangrijke reden kan zijn dat u een aantal lopende of post-sales bestellingen heeft die nog niet zijn afgeleverd, dus u kunt proberen uw Shein-account te verwijderen zodra die bestellingen zijn afgeleverd.

  Hoe u uw Philo-abonnement opzegt

Hoe verwijder ik mijn Shein-account?

Shein is een Chinese fast fashion-retailer met een online aanwezigheid die in 2008 is gelanceerd en gespecialiseerd is in de verkoop van uiterst betaalbare kleding voor vrouwen. Maar u wilt uw account om welke reden dan ook verwijderen, dan is hier een eenvoudige handleiding om het account permanent te verwijderen.

Methode 1: voor Andriod- en iOS-gebruikers

1. Start de Shein-app op uw Android- of iOS-smartphone.

2. Log in op uw Shein-account met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

3. Zodra u succesvol bent ingelogd, tikt u op de optie Ik in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

4. Tik nu op het instellings- of tandwielpictogram om toegang te krijgen tot het instellingenmenu van uw account.

5. Tik op de optie Accountbeveiliging in het menu Instellingen.

6. Selecteer in het menu Accountbeveiliging de optie Account verwijderen.

7. Zorg ervoor dat u alle openstaande bestellingen en Shein Wallet-betalingen heeft voldaan om uw Shein-account te verwijderen. Zodra alles is gesorteerd, tikt u op de optie Toepassen om account te verwijderen.

8. Schakel het selectievakje in als u akkoord gaat met de verwijderingsbeschrijving. Wacht drie seconden en tik op de knop Doorgaan om je account definitief te verwijderen.

Methode 2: voor computer-/laptopgebruikers

1. Bezoek de Amerikaanse versie van de Shein-website, aangezien de Indiase versie van Shein door de Indiase regering werd verboden om de nationale veiligheid te waarborgen.

2. Log in op je Shein-account met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Maak je geen zorgen, je kunt inloggen met je Shein-account dat je hebt aangemaakt op de Indiase versie van Shien.

3. Plaats de muisaanwijzer op de profielfoto-pictogramoptie in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot het instellingenmenu van uw account.

4. Klik in het vervolgkeuzemenu op uw gebruikersnaam.

5. Om toegang te krijgen tot de accountinstellingen, klikt u op de optie Mijn account beheren in het menu Personal Center.

6. Klik op de laatste optie Account verwijderen onder het menu Mijn account beheren.

7. Zorg ervoor dat u alle openstaande bestellingen en Shein Wallet-betalingen heeft voldaan om uw Shein-account te verwijderen. Zodra alles is gesorteerd, klikt u op de optie TOEPASSEN OM ACCOUNT TE VERWIJDEREN.

  Autocorrectie uitschakelen op Grammarly's browserextensie en mobiel toetsenbord

8. Als u akkoord gaat met de verwijderingsbeschrijving, vink dan het selectievakje aan. Wacht 3 seconden en klik vervolgens op de knop Doorgaan.

Hoe Shein-account op computer te verwijderen?

As Shein, een Chinees modemerk, werd verboden door de Indiase regering omdat het vastbesloten was schadelijk te zijn voor de nationale veiligheid. Dus, als je het je afvraagt, de website werkt nu niet. Dan is hier een gids die uitlegt hoe u het Shein-account op uw computer kunt verwijderen in een paar eenvoudige stappen voor de Amerikaanse website.

1. Meld u eerst aan bij Shein-website.

2. Klik vervolgens op het pictogram Profielfoto om toegang te krijgen tot het menu Accountinstellingen.

3. Klik hier op uw gebruikersnaam.

4. Om toegang te krijgen tot accountinstellingen, klikt u op de optie Mijn account beheren in het menu Personal Center.

5. Klik op de optie Account verwijderen onder het menu Mijn account beheren.

6. Klik op de optie TOEPASSEN OM ACCOUNT TE VERWIJDEREN.

Opmerking: Zorg ervoor dat u alle openstaande bestellingen en Shein Wallet-betalingen heeft voldaan.

7. Als u akkoord gaat met de verwijderingsbeschrijving, vink dan het selectievakje aan. Wacht 3 seconden en klik vervolgens op de knop Doorgaan.

***

Met deze eenvoudige gids hopen we dat u nu alles weet over een Chinese modewinkel die trendy modekleding verkoopt tegen betaalbare prijzen, bekend als Shein, en we hopen dat we al uw vragen, zoals het verwijderen van een Shein-account, met succes hebben beantwoord. We staan ​​open voor alle feedback, vragen en opmerkingen van uw kant over elk onderwerp. Voel je ook vrij om te suggereren over welk onderwerp onze volgende blog zou moeten gaan.

gerelateerde berichten