Hoe speel je The Forest op Linux

epcdream.nl

The Forest is een survival-horror-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Endnight Games. In het spel bevindt de speler zich op een afgelegen, zwaar bebost schiereiland. Hier leest u hoe u het op Linux kunt spelen.

Het bos op Linux

The Forest werkt op Linux, maar alleen met de hulp van Proton, wat een ingebouwde functie is van de Linux-release van Steam. Dus voordat we kunnen bespreken hoe de game moet worden geconfigureerd, moeten we demonstreren hoe Steam op Linux kan worden geïnstalleerd.

Steam installeren

Om de installatie van Steam op uw Linux-pc te starten, begint u met het openen van een terminalvenster. Om een ​​terminalvenster op het Linux-bureaublad te openen, drukt u op Ctrl + Alt + T op het toetsenbord. Of zoek naar “Terminal” in het app-menu.

Zodra het terminalvenster is geopend, volgt u de onderstaande installatie-instructies die overeenkomen met het Linux-besturingssysteem dat u momenteel gebruikt.

Ubuntu

Op Ubuntu kan de Steam-toepassing worden geïnstalleerd via de opdracht Apt.

sudo apt install steam

Debian

Degenen die Debian Linux gebruiken, moeten het Steam DEB-pakket downloaden om de installatie handmatig te starten. Gebruik de volgende wget-downloadopdracht hieronder om te downloaden.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nu het DEB-pakket klaar is met downloaden naar uw computer, kan de installatie beginnen. Gebruik de onderstaande dpkg-opdracht om het Steam-pakket op uw Debian Linux-systeem te installeren.

sudo dpkg -i steam.deb

Wanneer de installatie is voltooid, ruimt u de software-afhankelijkheden voor Steam op met behulp van de onderstaande apt-get-opdracht.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Op Arch Linux kan de Steam-toepassing worden geïnstalleerd met behulp van de onderstaande Pacman-opdracht.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Op zowel Fedora als OpenSUSE Linux kan Steam worden geïnstalleerd via de traditionele softwarebronnen. De Flatpak-app werkt echter veel beter op deze systemen, dus we raden je aan Steam op die manier te installeren.

  Hoe de Teamspeak-client op Linux te installeren?

Flatpak

Om de Flatpak-release van Steam op uw Linux-pc te laten werken, moet u eerst de Flatpak-runtime op uw computer instellen. Volg deze handleiding over dit onderwerp om de Flatpak-runtime op uw computer in te stellen.

Nadat je de Flatpak-runtime op je computer hebt ingesteld, moet je de Flathub-app store configureren. Gebruik de onderstaande opdracht voor toevoegen op afstand om de Flathub-winkel in te stellen.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

Met de Flathub app store ingesteld op je computer, kan de installatie van Steam beginnen. Gebruik de onderstaande flatpak-installatieopdracht om de nieuwste release van Steam op uw computer te installeren.

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installeer The Forest werkend op Linux

Nu Steam in gebruik is, open je de app door ernaar te zoeken in het app-menu. Log daarna in met uw gebruikersgegevens en volg de stapsgewijze instructies om The Forest op Linux te laten werken.

  Hoe gebruikers te dwingen hun wachtwoorden op Linux te wijzigen

Stap 1: Open om te beginnen het menu “Steam” en klik erop. Selecteer vanaf daar de knop “Instellingen” om het gebied met Steam-instellingen te openen. Eenmaal binnen in het gebied met Steam-instellingen, vinkt u zowel “Steam Play inschakelen voor ondersteunde titels” als “Steam Play inschakelen voor alle andere titels” aan. Klik op “OK” om op te slaan.

Stap 2: Zoek de knop “STORE” in Steam en klik erop om toegang te krijgen tot de Steam Store, zoek het zoekvak en klik op “Zoeken”. Typ ‘The Forest’ en druk op de Enter-toets op het toetsenbord om een ​​zoekopdracht te starten.

Selecteer in de zoekresultaten ‘The Forest’ om naar de winkelpagina van de game te gaan. Zoek de groene knop “Toevoegen aan winkelwagen” om de game te kopen en toe te voegen aan je account op de winkelpagina.

Stap 3: Zoek na aankoop van de game naar “BIBLIOTHEEK” en klik erop om naar je Steam-bibliotheek te gaan. Selecteer in je Steam-bibliotheek “The Forest” en selecteer vervolgens de blauwe “INSTALL”-knop om de game te downloaden en op je computer te installeren.

Stap 4: Ga naar de Glorieuze Eggroll ProtonDB-pagina. Volg daar de installatie-instructies ervoor. Er is veel te doen, inclusief het installeren van Wine, Winetricks, etc. Het wordt allemaal behandeld op die pagina.

  Snelkoppelingen voor toepassingsmenu's maken op Linux

Stap 5: Wanneer je Glorious Eggroll op je Steam hebt geconfigureerd, klik je met de rechtermuisknop op “The Forest” met de muis. Zoek vervolgens de knop “Eigenschappen” en selecteer deze.

Zoek in het eigenschappenvenster “COMPATIBILITEIT” en klik erop. Stel het vervolgens in, zodat het spel Proton Glorious Eggroll (AKA Proton GE.)

Stap 6: Selecteer de groene “PLAY” knop om het spel te starten. Wanneer het spel opstart, zal Steam proberen het te configureren om op Linux te draaien. Wees geduldig en laat de configuratie gebeuren. Als het klaar is, kun je spelen!

Probleemoplossen

The Forest draait redelijk goed op Linux. Toch, als je problemen tegenkomt tijdens het spelen, wil je het oplossen. Om dat te doen, check out De Forest ProtonDB-pagina.