Hoe speel je We Were Here Together op Linux

We Were Here Together is een co-op first-person avonturenpuzzelspel voor Windows, Xbox One en PlayStation. Het werd uitgebracht in 2019. Helaas is er nooit een Linux-release geweest. Gelukkig kun je deze game met een paar aanpassingen op je Linux-pc spelen.

We Were Here Together krijgen terwijl we aan Linux werken

We waren hier samen heeft een gouden beoordeling op ProtonDB, wat betekent dat het redelijk goed draait op Linux. Dat gezegd hebbende, het is geen native Linux-game, maar een Windows-game. Dus om deze game op je Linux-systeem te laten werken, moet je de Linux-release van Steam instellen.

Steam installeren

Om de Linux-versie van Steam op uw computer te krijgen, begint u met het openen van een terminalvenster op het Linux-bureaublad. U kunt een Linux-terminalvenster openen door te zoeken naar “Terminal” in het app-menu of door op . te drukken Ctrl + Alt + T op het toetsenbord. Volg de stapsgewijze instructies hieronder wanneer deze geopend zijn.

Ubuntu

Om Steam op Ubuntu te gebruiken, moet je het op je systeem installeren met de apt installeren commando hieronder.

sudo apt install steam

Debian

Debian-gebruikers kunnen Steam prima installeren. U moet het Steam DEB-pakket echter rechtstreeks naar uw computer downloaden. Gebruik hiervoor het volgende: wget downloader-opdracht in het terminalvenster.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nadat u de nieuwste Steam-release voor uw Debian-pc hebt gepakt, kunt u het installatieproces starten. De … gebruiken dpkg onderstaande opdracht, installeer het nieuwste Steam DEB-pakket.

sudo dpkg -i steam.deb

Zodra het Steam DEB-pakket op uw computer is ingesteld, moet u de afhankelijkheidsproblemen oplossen die zich tijdens de installatie hebben voorgedaan. Gebruik hiervoor het volgende: apt-get install -f opdracht.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Degenen die Steam op Arch Linux willen gebruiken, moeten eerst de “multilib” -softwarerepo inschakelen. Om deze repo in te schakelen, opent u het bestand /etc/pacman.conf in uw favoriete teksteditor (als root). Zoek vervolgens “multilib” en verwijder het # -symbool van voren en de regels er direct onder.

  Hoe de Hugo Static Site Generator op Linux te gebruiken

Sla uw bewerkingen op nadat u het tekstbestand hebt bewerkt. Synchroniseer Arch vervolgens opnieuw met de officiële repo’s.

sudo pacman -Syy

Installeer ten slotte de Steam-app op je computer met pacman.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Als je OpenSUSE of Fedora Linux gebruikt, kun je Steam installeren via de meegeleverde softwarebronnen op je besturingssysteem. Dat gezegd hebbende, werkt de Flatpak-release van Steam meestal beter op deze besturingssystemen, en we raden aan om in plaats daarvan die instructies te volgen.

Flatpak

Steam staat op Flatpak, maar je moet de Flatpak-runtime instellen als je het wilt gebruiken. Volg onze installatiehandleiding om de Flatpak-runtime op uw computer te configureren. Nadat de runtime is geconfigureerd, gebruikt u de twee onderstaande opdrachten om de Steam-app als een Flatpak op uw pc te laten werken.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installeer We Were Here Together op Linux

Zodra Steam op uw computer is ingesteld, kan de installatie van We Were Here Together beginnen. Start Steam, log in op uw account en volg de stapsgewijze instructies hieronder.

  Krijg 500% hogere downloadsnelheden op Linux met Xtreme Download Manager

Stap 1: Zoek het menu “Steam” en selecteer het om de opties te onthullen. Selecteer daarna het menu “Instellingen” binnenin en klik op de opties “Steam Play”. Vink in het gebied “Steam Play” zowel het vakje “Steam Play inschakelen voor ondersteunde titels aan” als het vakje “Steam Play inschakelen voor alle andere titels” aan.

Stap 2: Zoek de knop “Store” in Steam en klik erop om toegang te krijgen tot de Steam Store. Eenmaal in de Steam Store, klik je op het zoekvak en typ je “We Were Here Together” in het tekstvak. druk op Binnenkomen om de resultaten te bekijken.

Stap 3: Bekijk de zoekresultaten voor “We Were Here Together” en selecteer de game om toegang te krijgen tot de Steam-winkelpagina. Eenmaal op de We Were Here Together-winkelpagina, zoek je de groene knop “Toevoegen aan winkelwagen” en klik je erop met de muis om de game te kopen en toe te voegen aan je account.

  Een bash-script pauzeren met het Linux-slaapcommando

Stap 4: Zoek de knop “Bibliotheek” in Steam en klik erop met de muis. Nadat je de knop hebt geselecteerd, zoek je het zoekvak in de bibliotheek en typ je ‘We Were Here Together’. Selecteer het vervolgens om toegang te krijgen tot de Steam-bibliotheekpagina van de game.

Klik op de blauwe knop “INSTALLEREN” om te beginnen met het downloaden en installeren van We Were Here Together op uw computer. Onthoud; Het downloaden van We Were Here Together kan even duren, vooral als je een trage internetverbinding hebt.

Stap 5: Wanneer de installatie van We Were Here Together is voltooid, verandert de blauwe knop “INSTALLEREN” in een groene knop “PLAY”. Selecteer de groene “PLAY”-knop om het spel te starten.

Veel plezier en veel plezier met gamen!