Hoe Spotify-nummers te downloaden zonder Premium

Online muziekstreaming-apps hebben veel aandacht getrokken vanwege hun flexibiliteit, verscheidenheid aan songgenres en onbeperkte uren aan streaming muziek. Een van die veelgebruikte apps is Spotify. Spotify is opgericht in 2006 en wordt sindsdien overal ter wereld in de volksmond gebruikt. Spotify is een applicatie voor digitale muziek, podcasts en videostreaming die beschikbaar is op mobiele apparaten, systemen, iPods, iPads en tablets. Deze app heeft een enorme muziekbibliotheek met artiesten uit alle hoeken van de wereld. Spotify is zeer divers en past zelfs afspeellijsten aan voor zijn gebruikers. Als je al een Spotify-gebruiker bent, moet je op de hoogte zijn van alle voordelen die ermee gepaard gaan. Maar net zoals elk positief ding ook een negatieve kant heeft, heeft Spotify, een gratis te gebruiken app, enkele beperkingen die alleen kunnen worden overwonnen met zijn premium-lidmaatschap. Dus als je op zoek was naar een manier om te weten hoe je Spotify-nummers zonder Premium kunt downloaden, dan ben je op de juiste pagina beland. In de handleiding van vandaag bespreken we de beste Spotify-muziekdownloader die je kunt gebruiken. Dus als u klaar bent om zonder zorgen te weten hoe u nummers op Spotify kunt downloaden, laten we dan meteen beginnen met onze gids.

Hoe Spotify-nummers te downloaden zonder Premium

Lees verder om meer te weten te komen over de stappen om Spotify-nummers zonder premium in detail te downloaden.

Wat is Spotify Free en Spotify Premium?

Spotify is een muziekstreamingplatform dat zijn gebruikers drie verschillende soorten abonnementen biedt, waaronder Spotify Free, Spotify Premie ($ 9,99 per maand) en Spotify Family ($ 14,99 per maand). Met betaalde lidmaatschappen van Spotify kunnen gebruikers tot 3.333 nummers per apparaat downloaden, wat mogelijk is op 3 verschillende apparaten. Het downloaden van Spotify-muziek of offline muziek is echter niet beschikbaar onder het gratis abonnement. Laten we hieronder het verschil tussen Spotify Free en Spotify Premium in detail bekijken.

 • Spotify Free: Met Spotify Free kunnen gebruikers nu muziek downloaden. Dit abonnement wordt door advertenties ondersteund. De shuffle-functie is alleen beschikbaar op een mobiel apparaat. Ook is de audiokwaliteit onder dit plan laag.

 • Spotify Premium: Spotify Premium maakt onbeperkt streamen van nummers van hoge kwaliteit met 320 Kbps audio mogelijk. Er kunnen tot 3.333 nummers worden gedownload op 3 apparaten. Gebruikers kunnen ook genieten van onbeperkt overslaan onder dit plan.

Waarom kunnen Spotify Free-gebruikers Spotify Music niet downloaden?

Voordat u weet hoe u Spotify-nummers zonder Premium kunt downloaden, is het belangrijk om te weten waarom gebruikers van Spotify Free-abonnementen in de eerste plaats geen Spotify-muziek kunnen downloaden. Om deze vraag te beantwoorden: dit komt door Digital Rights Management, ook wel bekend als DRM, waardoor het voor gebruikers onmogelijk wordt om van offline muziek te genieten. Dit is in feite een antipiraterijtechnologie die de meeste eigenaren van digitale auteursrechten gebruiken om het gebruik van digitaal materiaal en ander werk, waaronder software, muziek, films en andere, te beperken. Deze technologie wordt door Spotify toegepast op al zijn tracks. Zo wordt het moeilijk om muziek van het platform te downloaden op een apparaat zonder Premium.

Hoe nummers op Spotify te downloaden

DRM-applicatie op alle Spotify-tracks maakt het bijna onmogelijk om muziek van Spotify op elk apparaat te downloaden. Als een Spotify Premium-gebruiker zijn lidmaatschap op het platform opzegt, worden de gedownloade afspeellijst of nummers onbruikbaar. Er is echter een manier die u kan helpen bij het openen van deze nummers, het is niemand minder dan onze gids over de beste tools om Spotify-muziek te downloaden.

Een Spotify-muziekdownloader is een hulpmiddel waarmee u zelfs offline muziek kunt downloaden en beluisteren. Het is een gratis te gebruiken applicatie waarmee je zelfs afspeellijsten van het platform kunt downloaden. Deze tool is compatibel met zowel desktops als mobiele apparaten.

Functies van Spotify Music Downloader

Voordat u een perfecte tool kiest om muziek van Spotify te downloaden, moet u ervoor zorgen dat deze over alle onderstaande functies beschikt:

 • Spotify-muziekconvertor moet eenvoudig te gebruiken en te installeren zijn.
 • Het zou compatibel moeten zijn met de meeste van uw apparaten, waaronder Android of iPhone, Windows-pc, Mac OS en andere.
 • Het zou je muziek van goede audiokwaliteit moeten bieden.
 • Het moet conversies in meerdere audioformaten bieden.
 • Het moet ook ID3-tags en alle metadata behouden na conversie.
 • Het zou een ingebouwde Spotify-muziekwebspeler moeten hebben.
 • Het moet in staat zijn om de volledige afspeellijst van Spotify te downloaden.
 • De download- en conversiesnelheid moet snel zijn.
 • Het zou een gratis te gebruiken tool moeten zijn.

Stappen om Spotify-nummers te downloaden zonder Premium

Nu je op de hoogte bent van alle mogelijke informatie over een muziekdownloader voor Spotify en zijn functies, is het tijd om te weten hoe je deze precies moet gebruiken.

1. Start eerst uw browser en download de Spotify-muziekconverter van uw keuze, in dit geval zijn we aan het downloaden MuConvert Spotify-muziekomzetter. Klik op de knop Probeer het gratis om het te installeren.

2. Na installatie voert u het programma uit op uw pc en logt u in op uw Spotify-account.

3. Nu kunt u direct door verschillende muziek en afspeellijsten bladeren in MuConvert Spotify Music Converter.

4. Start vervolgens Instellingen in de applicatie en kies een gunstig formaat zoals MP3, FLAC, AAC en andere.

5. Ga vervolgens rechtstreeks vanuit de app naar de afspeellijsten, albums en nummers en klik op het pictogram Toevoegen om nummers aan de lijst toe te voegen.

6. Vervolgens kunt u de nummers die u wilt downloaden uit de lijst selecteren.

7. Klik vervolgens op het pictogram Converteren om het downloaden en converteren van de Spotify-nummers naar het gekozen formaat te starten.

8. U kunt vervolgens de uitvoermap controleren om de gedownloade nummers te vinden.

9. U kunt deze nummers eenvoudig naar elk apparaat overbrengen en afspelen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik Spotify offline muziek afspelen zonder premium?

Ans. Offline naar Spotify-muziek luisteren is nu mogelijk met een Spotify-muziekconvertor die helpt bij het offline downloaden van afspeellijsten en nummers in meerdere formaten.

Q2. Is het mogelijk om Spotify-afspeellijsten te downloaden met de Spotify-downloadtool?

Ans. Ja, batchconversie en het downloaden van een hele afspeellijst is nu mogelijk met behulp van een Spotify MP3-conversietool.

Q3. Is het mogelijk om op elk apparaat een downloadtool te gebruiken?

Ans. Ja, de meeste Spotify-tools voor het downloaden van muziek zijn compatibel met meerdere apparaten, waaronder Windows-, Mac-, Android- en iPhone-apparaten.

Q4. Wat voor soort muziekbestanden kunnen worden gedownload met een Spotify-muziekconvertor?

Ans. Spotify Music Converter maakt het downloaden van albums, podcasts en afspeellijsten mogelijk voor offline luisteren.

Q5. Helpt een Spotify-muziekconvertor om de oorspronkelijke kwaliteit van het gedownloade nummer/de afspeellijst te behouden?

Ans. Ja, een goede muziekdownloader helpt de kwaliteit van het gedownloade nummer te behouden. Gewoonlijk bieden deze tools 320 Kbps audiokwaliteit voor gratis inhoud met behoud van 100% originele hoge audiokwaliteit.

***

We hopen dat we erin geslaagd zijn al uw twijfels en vragen te beantwoorden over het downloaden van Spotify-nummers zonder Premium, Spotify-muziekconverter, de functies ervan en meer. Als je nog andere vragen hebt over een ander onderwerp en suggesties hebt om te geven, laat deze dan achter in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

  Wat is Firewall? - Een introductiegids

gerelateerde berichten