Hoe Square-account te verwijderen

Om bedrijven in staat te stellen verschillende betalingsvormen te accepteren, is Square Payments een online systeem dat betalingen verbindt en verwerkt met behulp van Square-hardware en POS-software. Door integratie met andere Square-tools en applicaties van derden, kunnen bedrijven Square Payments gebruiken om transacties vanaf elke locatie uit te voeren, facturen te verzenden, betalingsinformatie voor terugkerende klanten op te slaan, betalingen van alle belangrijke creditcards te storten, te verkopen via e-commerceplatforms, en meer. Als u een bedrijfseigenaar en een Square-gebruiker bent die de betaling wil automatiseren en zich afvraagt ​​wat er gebeurt als u uw Square-account deactiveert? Of kan Square uw geld legaal vasthouden? Laten we je antwoorden geven! We brengen u een handige gids die al uw twijfels wegneemt, zoals hoe u een Square-account kunt verwijderen en leert of Square uw geld legaal kan vasthouden.

Hoe Square-account te verwijderen

U kunt het Square-account verwijderen via de pagina Account & Instellingen van de Square-website. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Hoeveel vierkante accounts kunt u hebben?

Als u een bedrijf heeft met veel locaties of als u meerdere bedrijven op verschillende locaties heeft en u wilt meerdere Vierkant accounts heeft Square een functie waarmee u meerdere accounts kunt hebben. U kunt meerdere Square-accounts maken met hetzelfde mobiele nummer en dezelfde bankrekening als u verschillende ondernemingen heeft of afzonderlijke afzonderlijke accounts nodig heeft. Net zoals u verschillende bankrekeningen zou kunnen beheren, kunt u meerdere Square-accounts beheren. Maar om te voorkomen dat transacties van de ene rekening met de andere worden verwisseld, moet u ze wel apart bijhouden.

Hoe kunt u de eigenaar van een Square-account wijzigen?

Voordat we leren hoe je Square-account kunt verwijderen, laten we eens kijken hoe je de eigenaar van een Square-account kunt wijzigen. Als u de eigenaar van een Square-account wilt wijzigen of het eigendom van een Square-account wilt overdragen, kunt u dat doen. Maar als het eigendom van een Square-account wordt overgedragen, worden alle gerelateerde persoonlijke gegevens, inclusief de naam van de eigenaar, het e-mailadres, de geboortedatum en het burgerservicenummer (SSN) ook gewijzigd. Hier is een handleiding over hoe u het eigendom van een vierkant account kunt wijzigen.

  Hoe speel je Jackbox Games online met Zoom

Opmerking: voordat u de eigenaar van een Square-account wijzigt, moet u ervoor zorgen dat de eigenaar van het account aanwezig is en zichzelf kan verifiëren. Ook moeten hun belastinggegevens aan het account zijn gekoppeld.

Stap I: eigendom overdragen

Laten we eens kijken hoe u het eigendom van een Square-account kunt overdragen.

Opmerking: er is geen manier om een ​​accountoverdracht ongedaan te maken. Als u het eigendom opnieuw wilt wijzigen, moet u een ander proces voor accountoverdracht uitvoeren, zoals hieronder vermeld.

1. Bezoek de Vierkante officiële website op uw browser.

2. Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek van het scherm en log in op het Square-account van de huidige eigenaar.

3. Klik vervolgens op uw bedrijfsnaam > Accountinstellingen in de rechterbovenhoek.

4. Klik op Persoonlijke informatie in het linkerdeelvenster.

5. Scroll naar beneden en klik op Accountoverdracht starten onder het gedeelte Accountoverdracht.

6. Vul nu een verificatieformulier in en voer details in zoals naam, geboortedatum en de laatste vier cijfers van uw BSN of Individual Taxpayer Identification Number (ITIN) om uw identiteit als eigenaar van het bedrijf te valideren.

7. Voer het e-mailadres van de nieuwe accounteigenaar in. De nieuwe accounteigenaar ontvangt een identiteitsverificatieformulier in zijn e-mailinbox.

8. Vink nu het selectievakje voor Overdracht van accountovereenkomst aan en klik op Akkoord en doorgaan.

9. Zoek de bevestigingsmail van Square in uw postvak IN. Klik vanaf daar op de optie Overdracht bevestigen.

Als u deze stappen voltooit, is uw Square-accountproces voor 50 procent voltooid, nu moet de nieuwe eigenaar de overdracht accepteren. Blijf dit artikel verder lezen om te leren hoe u een Square-account kunt verwijderen.

Stap II: Aanvraag voor accountoverdracht accepteren

Hier is een handleiding voor de nieuwe accounteigenaar over het accepteren van het Square Account-overdrachtsverzoek.

1. Open de verificatie-e-mail die Square naar u heeft verzonden en klik op Identiteit verifiëren.

2. Vul het formulier in en voer gegevens in, zoals uw naam, adres, de laatste vier cijfers van uw BSN of Individual Taxpayer Identification Number (ITIN) en telefoonnummer.

3. Selecteer het selectievakje voor Overdracht van rekening Akkoord en klik op Akkoord & Doorgaan. Na voltooiing van uw identiteitsverificatie wordt het Square-account overgedragen.

4. Open nu de e-mail over het opnieuw instellen van het wachtwoord van uw Square-account en klik daarin op Wachtwoord opnieuw instellen.

  Hoe u de grafische kaart van uw pc kunt resetten

5. Kies uw voorkeurstaal, tijdzone en nieuw wachtwoord.

6. Klik ten slotte op Wijzigingen opslaan.

Zo kunt u in een paar eenvoudige stappen het eigendom van een Square-account met succes overdragen of de eigenaar van een Square-account wijzigen.

Hoe kunt u uw vierkante kaart verwijderen?

De Square-hardware en Point of Sale (POS)-software zijn geïntegreerd met Square Payments, een online betalingsverwerkingsservice waarmee bedrijven verschillende soorten betalingen kunnen accepteren. Maar als je een vierkant hebt debetkaart en je gebruikt hem niet meer, dus om onnodige kosten te voorkomen, moet je je Square-kaart tijdelijk blokkeren. Dit is een eenvoudig proces, omdat u alleen de Square-app op uw mobiele telefoon hoeft te installeren en deze aanstaande stappen hoeft te volgen om uw Square-kaart tijdelijk te blokkeren.

Let op: Zorg ervoor dat je al bent ingelogd op je Sqare-account.

1. Start de Vierkant verkooppunt – POS app.

2. Tik op het hamburgerpictogram > Saldo-optie.

3. Tik nu op de optie Controleren onder de optie Saldo.

4. Veeg helemaal naar beneden in het menu Saldo-opties en schakel de schakelaar naast Kaart vergrendelen in om uw Square Card te vergrendelen of uit te schakelen.

Hopelijk heb je na deze stappen je Square-kaart met succes verwijderd.

Hoe kunt u een e-mailaccount van Square verwijderen?

Er is een directe manier om een ​​e-mailaccount van Square te verwijderen. Jij kan verander het huidige e-mailadres met behulp van de onderstaande stappen.

1. Navigeer naar de officiële website van Square en log in op uw Square-account.

2. Klik op uw bedrijfsnaam > Accountinstellingen > Persoonlijke gegevens.

3. Klik op Wijzigen naast het huidige e-mailadres, zoals hieronder weergegeven.

4. Selecteer nu uw e-mailadres of telefoonnummer om een ​​verificatiecode te ontvangen.

5. Klik vervolgens op Volgende.

6. Voer de ontvangen verificatiecode in het beschikbare veld in en klik op Verzenden.

7. Voer tot slot het nieuwe e-mailadres in en bevestig het en klik op Wijzigen.

Wat gebeurt er als u uw Square-account deactiveert?

Nadat uw Square-account is gedeactiveerd, kunt u uw betalingsgeschiedenis of accountinformatie niet meer openen of bekijken, inclusief 1099-K-belastingformulieren, cruciale verkoopinformatie die Square heeft bijgehouden en de gegevens van uw klanten en koopwaar. Zorg er dus voor dat u al deze cruciale bedrijfsgegevens, zoals betalingsgeschiedenis en klantenlijst, overdraagt ​​en opslaat voordat u uw Square-account deactiveert. Als je een actief abonnement hebt, zorg er dan voor dat je het annuleert voordat je je account deactiveert om lopende betalingen te voorkomen. Dit is dus wat er gebeurt als je je Square-account deactiveert.

  Hoe harde schijven op Ubuntu te ontkoppelen

Hoe kunt u een Square-account annuleren?

Laten we eens kijken hoe u een Square-account in een paar eenvoudige stappen kunt annuleren.

1. Bezoek de officiële website van Square en Log in op uw account.

3. Klik op uw bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek.

4. Klik vervolgens op Accountinstellingen > Persoonlijke gegevens.

5. Scroll naar beneden en klik op Account deactiveren.

6. Selecteer nu de gewenste reden waarom u uw Square-account wilt deactiveren en klik op Doorgaan.

7. Voer vervolgens het Square-accountwachtwoord in en klik op Bevestigen.

Hoe Square-account te verwijderen?

U kunt uw Square-account verwijderen of deactiveren via de pagina Account & Instellingen van de Square-website. Volg de bovenstaande stappen om deze procedure stap voor stap in detail te leren.

Hoe kunt u Square online verwijderen?

Hieronder vindt u de stappen om het Square Online-account te verwijderen.

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account voordat u de onderstaande stappen volgt.

1. Stap in je Vierkant account in uw browser en klik op uw bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek.

2. Klik op Accountinstellingen > Persoonlijke gegevens.

3. Klik onderaan de pagina op Account deactiveren en selecteer de gewenste reden om je account te verwijderen.

4. Klik op Doorgaan en voer het wachtwoord van uw Square-account in.

5. Klik ten slotte op Bevestigen om uw Square Online-account te verwijderen.

Kan Square geld van uw bankrekening halen?

Nee, Square kan geen geld van uw bankrekening halen zonder u hiervan op de hoogte te stellen. Ook wordt al uw transactiegeld de volgende dag naar uw bankrekening overgemaakt.

Kan Square uw geld legaal vasthouden?

Nee, Square kan wettelijk niet uw geld vasthouden zonder uw toestemming.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je Square-account kunt verwijderen en wat er gebeurt als je je Square-account deactiveert met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten