Hoe start je een Zoom meeting als host

Zoom-vergaderingen kunnen ad-hoc worden ingepland of gestart. Een geplande vergadering start niet automatisch, dat wil zeggen, de vergaderruimte gaat niet open omdat de tijd om te beginnen is aangebroken. Bij alle geplande vergaderingen moet de vergadering handmatig worden gestart door de host.

Start een Zoom meeting als host

Een geplande vergadering kan op elk moment worden ‘gestart’. Deelnemers kunnen pas deelnemen aan een vergadering nadat deze is gestart. Als de vergadering vroeg begint, kunnen deelnemers eraan deelnemen wanneer de gastheer hen binnenlaat. Ze hoeven niet te wachten op de aangegeven tijd voordat ze kunnen vragen om de vergaderruimte te betreden.

  Hoe de animatie van het uitkomen van eieren in Pokemon Go . over te slaan

Een geplande vergadering kan op elk moment vóór de ingestelde tijd worden gestart, kan vroeg worden gesloten en opnieuw worden gestart. Als u een vergadering op woensdag heeft gepland, kunt u deze op dinsdag starten, beëindigen en vervolgens opnieuw starten op woensdag.

Start een Zoom-vergadering als host – Desktop

Volg deze stappen om een ​​Zoom-vergadering als host te starten vanuit de Windows 10 of macOS desktop-app.

Zoom openen.
Ga rechtsboven naar Vergaderingen.
Selecteer de vergadering die u wilt starten in de kolom aan de linkerkant.
Klik op de Start-knop.

Start een Zoom-vergadering als host – Web

Volg deze stappen om een ​​Zoom-vergadering te starten vanuit de webinterface.

Ga naar Zoom in je browser.
Selecteer Vergaderingen in de kolom aan de linkerkant.
Selecteer de Aankomende tabbladen.
Beweeg de muis over de vergadering die u wilt starten.
Klik op de Start-knop die verschijnt.

  Memoji's maken op iPhone 13

Start een Zoom-vergadering als host – iOS/Android

Volg deze stappen om een ​​Zoom-vergadering te starten vanuit de iOS- of Android-apps.

Open de Zoom-app.
Ga naar het tabblad Vergaderingen.
Tik op de vergadering die u wilt starten.
Tik op Begin.

Vergaderen vroeg beginnen

Zoom stelt gebruikers in staat om vroeg te beginnen met een vergadering. Dit is vooral handig aangezien gebruikers geen aangepaste minuut op het uur kunnen selecteren om een ​​vergadering te plannen, maar wanneer een vergadering vroeg begint, worden de deelnemers niet automatisch geïnformeerd. Als je van plan bent om vroeg met een vergadering te beginnen, zorg er dan voor dat iedereen het weet.

Conclusie

Een geplande vergadering die nog nooit is gestart, blijft in de lijst met geplande vergaderingen staan. Je kunt het nog steeds starten en de deelnemers laten weten dat de link die ze hebben geldig is en moet worden gebruikt. Als u niet van plan bent de vergadering ooit te houden, moet u deze handmatig verwijderen. Het proces is vergelijkbaar met het starten van de vergadering, alleen in plaats van op de Start-knop, u klikt op de knop Verwijderen.

  Twee-factorenauthenticatie instellen vanaf uw iPhone