Hoe te repareren Adobe-software is niet legitiem op Windows 10

Adobe is overgestapt op een abonnementsmodel. Om Photoshop, Illustrator en Fireworks te gebruiken, moet u een abonnement op de apps kopen, het abonnement wordt gekoppeld aan uw Adobe-account en u moet zich aanmelden bij de app die u wilt gebruiken met uw Adobe-account. Als u een oudere versie van Adobe-producten bezit, waarvoor u een eenmalige licentie hebt gekocht, is de licentie nog steeds geldig en kunt u de oudere versie van Adobe-producten blijven gebruiken als u deze bezit.

Fix Adobe-software is niet legitiem

Adobe vertrouwt op productsleutels en online accounts om ervoor te zorgen dat hun software wordt gebruikt, maar om zowel de account als de productsleutel te verifiëren, voert het een onderliggende service uit om de authenticiteit te controleren. Deze service wordt geïnstalleerd wanneer u een Adobe-app installeert en is essentieel om te voorkomen dat u wordt buitengesloten van de apps die u hebt gekocht.

  Een controller opnieuw toewijzen aan toetsenbordtoetsen op Windows en MacOS

Als je constant ziet dat de Adobe-software geen echt bericht is en je legaal een productsleutel hebt gekocht of een abonnement op de service/apps hebt gekocht, probeer dan de volgende oplossingen.

Opmerking: met deze oplossingen kunt u Adobe-producten niet gratis gebruiken en dit bericht is geen handleiding voor het hacken of patchen van de software.

Echte productsleutel

Toen Adobe overstapte naar een abonnementsmodel, stopte het met de eenmalige aankoopoptie voor zijn apps. Veel gebruikers die dat wel konden, kochten een licentie voor de oudere versie terwijl deze nog beschikbaar was.

Als u een Adobe-productsleutel van een derde partij hebt gekocht, werkt deze niet. De software wordt in de meeste gevallen gemarkeerd als illegaal, tenzij de verkoper de productsleutel nooit heeft gebruikt om de Adobe-app op zijn eigen systeem te activeren. Dat is hoe productsleutels over het algemeen werken; ze zijn gekoppeld aan een bepaalde computer en kunnen niet worden overgedragen naar een andere.

  Hoe Rainmeter-skins op meerdere monitoren op Windows 10 weer te geven

Lege Adobe-software uitschakelen

Het bericht Adobe-software is niet legitiem wordt verzonden door de Adobe Genuine Software-service. Het is de onderliggende service die controleert of uw software legaal is gekocht of niet. U kunt het afsluiten en het bericht verdwijnt.

Methode 1

Open Taakbeheer.
Ga naar het tabblad Processen.
Klik met de rechtermuisknop op de Adobe Genuine Integrity-service en selecteer Bestandslocatie openen (als u de service niet ziet, zorg er dan voor dat er een Adobe-app is geopend).
Klik met de rechtermuisknop op de Adobe Genuine Integrity-service in Taakbeheer en selecteer Taak beëindigen.
Verwijder in de geopende map de AdobeGCIClient-map

Methode 2

Open de opdrachtprompt met beheerdersrechten.
Voer deze opdracht uit: sc delete AGSService

Adobe-opstarthulpprogramma verwijderen

Het Adobe-opstarthulpprogramma is een van de vele apps die worden geïnstalleerd wanneer u een Adobe-product installeert. Als u het verwijdert, wordt de Adobe-software is geen echt bericht۔

Open de opdrachtprompt met beheerdersrechten.
Voer deze opdracht uit: sc delete AAMUpdater
Open vervolgens Taakplanner.
Zoek de taak met de naam AdobeAAMUpdater.
Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer Verwijderen (mogelijk moet u zich verifiëren bij de beheerder).

  Autocorrectie uitschakelen in Windows 10 UWP-apps

Conclusie

De service en hulpprogramma’s die u verwijdert, kunnen ervoor zorgen dat Adobe-apps niet worden bijgewerkt. Ze kunnen ook opnieuw worden geïnstalleerd wanneer u de apps bijwerkt. Het is vermeldenswaard dat het updaten van de apps het probleem kan oplossen. Als alternatief kan het verwijderen en opnieuw installeren van Adobe-apps helpen.