Hoe te repareren dat Apple Watch niet trilt voor alarmen en meldingen

Horloges zijn dingen die mensen graag om hun pols doen en vergeten. De Apple Watch is niet anders, behalve de toegevoegde functionaliteit die het biedt. Dat is geweldig als het werkt, maar als je horloge niet trilt wanneer het hoort, kun je dit als volgt oplossen.

De Apple Watch is zonder twijfel het populairste slimme horloge op de markt en met de Apple Watch Series 4 heeft Apple de lat aanzienlijk hoger gelegd. Het probleem is dat naarmate horloges steeds slimmer worden, ze steevast last gaan krijgen van dezelfde soorten softwarefouten die elke andere computer kunnen overkomen. De Apple Watch heeft zijn eigen bugs gezien en ontbrekende meldingen omdat het horloge niet trilt, is een behoorlijk grote.

Als je merkt dat je alarmen mist, of zelfs normale alledaagse meldingen van apps, is dat niet goed. Hier zijn een paar oplossingen die kunnen helpen – hopelijk heb je je laatste wake-up call gemist.

Geef je vibraties een boost

De Apple Watch heeft altijd twee verschillende trillingsniveaus geboden. Er is de standaardoptie en een krachtigere Prominent Haptics-optie. We geven de voorkeur aan de meer opvallende versie, dus we raden aan om dat eerst uit te proberen.

Open om te beginnen Instellingen op uw Apple Watch en scrol omlaag totdat u de onderkant bereikt. Tik op ‘Geluiden en haptiek’.

Schakel vervolgens onder Haptische sterkte de schakelaar “Prominent Haptic” in.

Het verschil tussen de twee is behoorlijk merkbaar, we denken dat je het ermee eens bent. Als u de standaardtrillingen gewoon niet opmerkt, zou dit uw probleem moeten oplossen.

  Hoe u uw microfoon kiest op een Mac

Start uw Apple Watch opnieuw op

Hoe klein en slank hij ook is, de Apple Watch is nog steeds een computer. Dat betekent dat het helaas, zelfs vandaag, kan profiteren van een herstart af en toe. Als u zich in een situatie bevindt waarin uw horloge gewoon weigert te trillen, is een herstart een goede stap om het probleem op te lossen.

Om uw Apple Watch opnieuw op te starten, houdt u de zijknop ingedrukt totdat u de schuifregelaar Uitschakelen op het scherm ziet verschijnen.

Om het proces te voltooien, schuift u de schuifregelaar “Uitschakelen” helemaal naar links.

Zodra uw Apple Watch is uitgeschakeld, schakelt u deze weer in door de zijknop ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Het probleem dat ervoor zorgde dat uw horloge niet trilde voor alarmen, moet hopelijk worden opgelost.

  Kijk dit! Helpt u films te vinden om te bekijken op basis van classificatie en genre

Raadpleeg Apple

Als geen van deze stappen uw probleem oplost, is het misschien tijd om contact op te nemen met Apple via uw lokale Apple Store of de vele andere ondersteuningskanalen die beschikbaar zijn via de Apple-ondersteuning app.