Hoe te repareren Kan patchbestanden niet downloaden FFXIV

Final Fantasy XIV is een unieke, enorme en uitstekende online multiplayer-game met kleurrijke verhaallijnen en personages. Deze game heeft door de jaren heen de MMO RPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games) geregeerd met een prachtige omgeving. De game staat bekend om frequente updates om de fouten en bugs op te lossen. Toch klagen veel gebruikers dat ze patchbestanden FFXIV niet kunnen downloaden wanneer ze updates beginnen te installeren. Aangezien de fout zelf aangeeft dat het spel geen patchbestanden kan downloaden, is dit een van de ernstige problemen die zo snel mogelijk moeten worden opgelost. Een enkele grote update van Final Fantasy XIV zal grote extra inhoud aan het spel toevoegen als FFXIV geen patchbestanden kan downloaden en je updatescherm zwart wordt en binnen een paar seconden vastloopt. Desalniettemin zal deze gids u helpen dit probleem op te lossen en u te helpen hetzelfde te voorkomen. Dus lees verder.

Hoe te repareren Kan patchbestanden niet downloaden FFXIV

Als u patchbestanden FFXIV niet kunt bijwerken, kunt u geen updates installeren naast de patchbestanden en wordt het hele downloadproces verstoord. Volgens gebruikersrapporten zult u met dit probleem te maken krijgen vanwege problemen met geografische regio’s en netwerkproblemen. Toch is de definitieve geconsolideerde lijst met redenen die bijdragen aan het probleem met FFXIV het niet downloaden van patchbestanden als volgt.

 • Tijdelijke storingen aan de serverzijde
 • Slechte netwerkverbinding
 • Land regio
 • Incompatibele DNS-instellingen
 • Windows Firewall-instellingen
 • Updates blokkeren van antivirussuite
 • Configuratieproblemen met in-game instellingen

Wanneer u geconfronteerd wordt met FFXIV kan het probleem met patchbestanden niet downloaden, kunt u een van deze foutmeldingen tegenkomen:

 • 30437
 • (30413)(25008)(20495)(20495)
 • (30413)(25008)(20495)(20495)
 • (30413)(25008)(10009)
 • (11003)
 • (30413) (20496)
 • Telstra
 • FFXIV-download
 • Kan ffxiv . niet installeren
 • FFXIV-patch downloaden

Om de FFXIV-fout die niet in staat is om patchbestanden te downloaden op uw Windows 10-pc te elimineren, volgt u de onderstaande methoden in dezelfde volgorde als ze verschijnen.

Methode 1: Basisstappen voor probleemoplossing

Stap 1: Start de pc opnieuw op

De algemene truc om alle tijdelijke problemen met Final Fantasy XIV op te lossen, is door uw computer opnieuw op te starten.

1. Navigeer naar het Windows Power User-menu door tegelijkertijd op de Windows + X-toetsen te drukken.

2. Klik op Afsluiten of afmelden > Herstart optie zoals hieronder geïllustreerd.

Stap 2: Controleer de status van de gameserver

Soms kan het zijn dat u FFXIV-patchbestanden niet kunt downloaden vanwege een reden waar u geen controle over heeft. Als u downloadstrategieën verkent maar de problemen niet kunt oplossen, kan de mogelijke oorzaak van de fout te wijten zijn aan serveronderhoud.

1. Bezoek officiële FFXIV Nieuwsupdates (EN) of

2. Controleer online platforms zoals Down Detector zoals afgebeeld.

Stap 3: Start de router opnieuw

Het is een eenvoudige manier om problemen op te lossen waarmee u FFXIV kan repareren, kan de fout met patchbestanden niet in eenvoudige stappen downloaden. Start uw router opnieuw op door onze gids voor Herstart router of modem te volgen. Nadat uw router opnieuw is opgestart, controleert u of u het FFXIV-probleem met patchbestanden kunt oplossen.

  Wat is een mesh-netwerk en mesh-router?

Stap 4: Verbind Ethernet/Wi-Fi opnieuw

Om het probleem met FFXIV kan het probleem met het downloaden van patchbestanden op uw Windows 10-computer op te lossen, moet u ervoor zorgen dat uw pc is verbonden met Ethernet of met een Wi-Fi-netwerk, maar niet tegelijkertijd. Als u onderbrekingen ziet tussen uw bekabelde en draadloze verbindingen, sluit u deze opnieuw aan zoals hieronder wordt aangegeven:

1. Verbreek uw netwerkverbinding, wacht even en maak opnieuw verbinding.

2. Als de Ethernet-kabel is aangesloten, verwijdert u deze van uw pc. Sluit het vervolgens opnieuw aan.

Stap 5: Controleer de netwerksnelheid

Als uw Windows 10-pc niet is verbonden met een sterk netwerk, kunt u het FFXIV-probleem met patchbestanden niet bijwerken. U kunt een snelheidstest uitvoeren om het optimale niveau van netwerksnelheid te weten dat nodig is voor de juiste verbinding.

Door een snelheidstest uit te voeren, weet u of uw netwerk sterk is of niet.

Geval 1: Als u een sterk netwerk heeft en de patchbestanden FFXIV nog steeds niet kunt bijwerken, gaat u verder met de onderstaande methoden.

Geval 2: Als je een zwak netwerk hebt, overweeg dan om verbinding te maken met andere apparaten zoals mobiele hotspots of een ander bekabeld/draadloos netwerk.

Methode 2: Voer FFXIV uit als beheerder

Om te voorkomen dat FFXIV geen patchbestanden op uw Windows 10-computer kan downloaden, voert u FFXIV uit als beheerder zoals hieronder wordt aangegeven.

1. Klik met de rechtermuisknop op de FFXIV-snelkoppeling op het bureaublad.

Opmerking: Navigeer ook naar de installatiemap en klik met de rechtermuisknop op het spel.

2. Selecteer nu de optie Eigenschappen.

3. Schakel vervolgens over naar het tabblad Compatibiliteit en vink het vakje aan voor Dit programma uitvoeren als beheerder.

4. Klik ten slotte op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 3: Sluit alle achtergrondprocessen

Als er een groot aantal achtergrondprocessen op uw Windows 10-computer zijn, kunt u niet zo gemakkelijk toegang krijgen tot uw netwerk, omdat al die processen een deel van het netwerk in beslag nemen. Het RAM-verbruik zal ook traag zijn en de prestaties van het apparaat zullen blijkbaar vertragen. Lees en volg onze handleiding over het beëindigen van een taak in Windows 10 om alle andere achtergrondprocessen op uw Windows 10-pc te sluiten. Controleer na het sluiten van alle achtergrondprocessen of FFXIV het probleem met de patchbestanden niet kan downloaden, is opgelost of niet.

Methode 4: Controleer de schijfruimte en verwijder tijdelijke bestanden

Als uw pc geen schijfruimte heeft om nieuwe updates van FFXIV te installeren, kunt u de FFXIV-fout van patchbestanden niet downloaden. Controleer eerst de schijfruimte en reinig indien nodig de tijdelijke bestanden.

Stap 4A: schijfruimte controleren

Volg de onderstaande stappen om de schijfruimte op uw Windows 10-pc te controleren.

1. Houd de toetsen Windows + E samen ingedrukt om Verkenner te openen.

2. Klik nu op Deze pc in het linkerdeelvenster.

3. Controleer de schijfruimte onder Apparaten en stuurprogramma’s zoals weergegeven.

Stap 4B: Tijdelijke bestanden wissen

Als er minimaal beschikbare ruimte is en rood gemarkeerd, wat bijdraagt ​​aan het niet kunnen updaten van patchbestanden FFXIV-probleem. Volg daarom onze gids over 10 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows, waarmee u alle onnodige bestanden op uw computer kunt wissen.

Methode 5: Systeembestanden herstellen

Als uw Windows 10-computer corrupte of beschadigde systeemconfiguratiebestanden heeft, kunt u het FFXIV-probleem met patchbestanden niet downloaden. Storing van uw computer komt ook voor. Waardoor de prestaties falen. U kunt deze corrupte bestanden herstellen met behulp van de ingebouwde hulpprogramma’s van uw computer, namelijk System File Checker en Deployment Image Servicing and Management. Lees en volg onze handleiding over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om al uw corrupte bestanden te herstellen.

  Toegang krijgen tot de Microsoft Teams SharePoint-site voor een team

Methode 6: verwijder de 4e9a232b-map uit de bestandsverkenner (indien van toepassing)

Een andere eenvoudige manier om FFXIV te repareren die geen patchbestanden kan downloaden, is door een specifieke map in Verkenner te verwijderen. Het verwijdert de corrupte componenten in uw systeem die bij het spel horen.

1. Houd de toetsen Windows + E samen ingedrukt om Verkenner te openen.

2. Navigeer nu naar Documenten. Dubbelklik vervolgens op de map Mijn games om deze te openen.

3. Open de map Final Fantasy XIV – A Realm Reborn.

4. Dubbelklik nu op de map Downloads en open de map Patch.

5. Zoek hier de map 4e9a232b. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Verwijderen om de map van uw pc te verwijderen.

Methode 7: Virtual Private Network gebruiken

Als u de patchbestanden FFXIV niet kunt bijwerken, kunt u het probleem echter oplossen door Virtual Private Limited te gebruiken. Het zorgt ervoor dat uw verbinding meer privé en versleuteld blijft. Bovendien kunt u de geografische regio wijzigen met behulp van VPN-instellingen, zodat u het probleem met FFXIV niet gemakkelijk kunt oplossen. Hoewel er zoveel gratis VPN’s beschikbaar zijn via internet, wordt u geadviseerd om een ​​betrouwbare VPN-service te gebruiken om te genieten van premium-versies en functies. Lees onze gids, Wat is een VPN en hoe het werkt? om er meer over te weten te komen.

Als je niet zeker weet hoe je een VPN instelt op je Windows 10-computer, volg dan onze handleiding over het instellen van een VPN op Windows 10 en implementeer hetzelfde. Nadat u een VPN-verbinding hebt ingesteld, controleert u of het probleem met FFXIV niet kan worden gedownload patchbestanden.

Methode 8: Windows-besturingssysteem bijwerken

Alle bugs en foutieve updates op uw computer kunnen worden verholpen door Windows-updates. Microsoft brengt regelmatig updates uit om al dergelijke problemen op te lossen. Zorg ervoor dat u weet of u de bijgewerkte versie van het Windows-besturingssysteem gebruikt en of er updates in behandeling zijn, gebruik dan onze gids Hoe u de nieuwste update van Windows 10 kunt downloaden en installeren.

Controleer na het bijwerken van uw Windows-besturingssysteem of u het FFXIV-probleem met patchbestanden hebt opgelost.

Methode 9: Google DNS gebruiken

Domain Name System (DNS) is verplicht om een ​​internetverbinding tot stand te brengen. Soms kunnen DNS-adressen die door uw internetprovider worden geleverd erg traag zijn, en daarom kunt u de patchbestanden FFXIV op uw Windows 10-pc mogelijk niet bijwerken. Hier is onze eenvoudige handleiding over het wijzigen van DNS-instellingen in Windows 10 waarmee u uw DNS-adressen op uw computer kunt wijzigen. Gebruik Google DNS heeft 8.8.8.8 en 8.8.4.4 IP-adressen om een ​​veilige DNS-verbinding tot stand te brengen tussen de client en de server.

U kunt ook overschakelen naar een Open DNS of Google DNS op uw Windows 10-computer door onze gids te volgen over Overschakelen naar OpenDNS of Google DNS op Windows.

Methode 10: GPU-stuurprogramma’s bijwerken

Grafische stuurprogramma’s zijn verantwoordelijk voor zware grafische afbeeldingen en videoverwerkingsgames. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van een FFXIV-update, zorg er dan voor dat u een bijgewerkte versie van apparaatstuurprogramma’s gebruikt, aangezien deze dienen als een koppeling tussen de hardware en het besturingssysteem van uw pc. Veel gebruikers hebben gesuggereerd dat het bijwerken van stuurprogramma’s niet in staat is om het FFXI-probleem met patchbestanden bij te werken. Lees en implementeer daarom de stappen in onze gids 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10 om dit te doen.

  Hoe de VLC-converter te repareren Geen audiofout

Methode 11: GPU-stuurprogramma opnieuw installeren

Als u nog steeds geconfronteerd wordt met FFXIV kan de fout met patchbestanden niet downloaden na het bijwerken van uw GPU-stuurprogramma’s, installeer dan de apparaatstuurprogramma’s opnieuw om eventuele incompatibiliteitsproblemen op te lossen. U kunt grafische stuurprogramma’s eenvoudig opnieuw installeren volgens de instructies in onze gids Drivers verwijderen en opnieuw installeren op Windows 10.

Methode 12: GPU-stuurprogramma’s terugdraaien

Soms kan de huidige versie van GPU-stuurprogramma’s opstartconflicten veroorzaken en in dit geval moet u eerdere versies van geïnstalleerde stuurprogramma’s herstellen. Dit proces wordt rollback van stuurprogramma’s genoemd. U kunt dit doen door onze handleiding over het terugdraaien van stuurprogramma’s op Windows 10 te volgen.

Methode 13: Antivirus tijdelijk uitschakelen

Uw antivirusprogramma kan per ongeluk voorkomen dat nieuwe updates op uw pc worden geïnstalleerd. Veel compatibiliteitsproblemen worden door verschillende Windows-gebruikers geïdentificeerd en zijn moeilijk op te lossen. Antivirussoftware zoals Norton & Avast kan de nieuwste FFXIV-updates verhinderen. Lees daarom onze handleiding over het tijdelijk uitschakelen van antivirus op Windows 10 om uw antivirusprogramma tijdelijk op uw pc uit te schakelen.

Opmerking: Nadat u de FFXIV-updates op uw Windows 10-pc hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat u het antivirusprogramma opnieuw inschakelt, aangezien een systeem zonder beveiligingssuite altijd een bedreiging vormt.

Methode 14: Windows Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)

Soms kan Windows Defender Firewall op uw computer om veiligheidsredenen voorkomen dat FFXIV-bestanden worden bijgewerkt. In het geval dat de game is geblokkeerd door Windows Defender Firewall, moet u deze tijdelijk van uw computer inschakelen of uitschakelen door onze handleiding over het uitschakelen van Windows 10 Firewall te implementeren.

Opmerking: Nadat u het FFXIV-probleem met patchbestanden hebt opgelost, moet u ervoor zorgen dat u de Firewall-suite opnieuw inschakelt, aangezien een computer zonder beveiligingsprogramma altijd een bedreiging vormt.

Methode 15: FFXIV opnieuw installeren

Als geen van de methoden u heeft geholpen, verwijder dan als laatste kans de software, start uw pc opnieuw op en installeer deze later opnieuw. Zo installeer je FFXIV opnieuw:

1. Houd de Windows + I-toetsen samen ingedrukt om de Windows-instellingen te openen.

2. Klik hier op Apps.

3. Zoek en klik op FINAL FANTASY FXIV en selecteer de optie Installatie ongedaan maken.

4. Bevestig nu de eventuele vraag en start uw pc opnieuw op nadat u deze hebt verwijderd.

5. Bezoek de officiële FFXIV-site. Selecteer je taal en regio en begin met het downloaden van het spel.

6. Navigeer nu naar Mijn downloads en voer het installatiebestand van FINAL FANTASY FXIV uit.

7. Volg de instructies op het scherm om de installatie op uw pc te voltooien.

Het zou de problemen met de app hebben opgelost.

Methode 16: Maak nog een gebruikersaccount aan

Een beschadigd gebruikersprofiel kan bijdragen aan de besproken fout, en de beste optie is om een ​​nieuw gebruikersprofiel aan te maken. Lees en volg onze handleiding Een lokaal gebruikersaccount aanmaken op Windows 10 om een ​​nieuw gebruikersaccount aan te maken.

Methode 17: Voer schoon opstarten uit

Een efficiënte manier om al deze corrupte componenten op te schonen en uw gegevens op te starten, is door de geïnstalleerde pc te repareren volgens de instructies in onze handleiding Windows 10 opnieuw instellen zonder gegevens te verliezen.

Methode 18: Systeemherstel uitvoeren

Toch, als je geïrriteerd bent door FFXIV kan het probleem met de patchbestanden niet downloaden, probeer dan je Windows 10-computer te herstellen naar de vorige versie waar deze goed werkte. U kunt uw computer eenvoudig terugbrengen naar de vorige versie door onze handleiding over Systeemherstel op Windows 10 te volgen.

***

We hopen dat de gids nuttig was en dat u het FFXIV-probleem met het niet kunnen downloaden van patchbestanden hebt kunnen oplossen. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder.