Hoe te repareren Logitech K750 werkt niet

Met de toename van internetpenetratie zijn banen online gekomen. Maar ook als het niet online is, heb je een laptop of pc nodig om ons kantoorwerk te doen. We vertrouwen dus op technologieën om ons werk te doen en de goede werking van deze technologieën is essentieel. Maar wat als uw Logitech Wireless solar keyboard K750 op een dag niet meer werkt, omdat er altijd fouten kunnen optreden? Maak je geen zorgen, daarvoor hebben we de oplossing geboden. Dus in dit artikel zullen we u vertellen hoe u kunt verhelpen dat de Logitech K750 niet werkt. Dus blijf lezen om er meer over te weten.

Hoe te repareren Logitech K750 werkt niet

Laten we, voordat we met de oplossingen beginnen, de oorzaken bespreken die het probleem veroorzaken. Daarom hebben we de redenen vermeld die u zullen helpen het probleem beter op te lossen. Blijf lezen om meer te weten te komen over deze oorzaken:

 • De lage batterijniveaus zijn omdat uw toetsenbord niet is opgeladen.
 • Als u de USB-ontvanger naar een andere pc hebt verplaatst, kan uw Logitech K750 niet werken.
 • Het kan ook te wijten zijn aan interferentie van draadloze apparaten zoals monitoren, draadloze luidsprekers en andere apparaten.
 • Als u de USB-ontvanger van de ene USB-poort naar de andere hebt verplaatst, werkt uw Logitech K750-toetsenbordstuurprogramma mogelijk ook niet.
 • Ook als u het draadloze toetsenbord op metalen oppervlakken gebruikt, kunt u een fout tegenkomen.
 • Recente updates van de driver kunnen ook de oorzaak zijn van de problemen.

Voordat u overgaat op methoden die tijd vergen, moet u deze eenvoudige methoden proberen, omdat we vaak de kleinste details missen die het probleem kunnen oplossen. En deze methoden staan ​​​​hieronder vermeld:

 • Toetsenbordbatterij opladen: Laad de batterij van het toetsenbord op als deze bijna leeg is. Het kan helpen bij het oplossen van het probleem.

 • Verwijder het toetsenbord van het metalen oppervlak: het is ook een van de gemakkelijkste methoden om de fout op te lossen.

Foto door Sebastian Banasiewcz op Unsplash

 • U kunt proberen het met een ander apparaat te verbinden: Probeer uw toetsenbord met een ander apparaat te verbinden. Als het werkt, werkt uw toetsenbord correct en moeten andere problemen worden opgelost.

Foto door Joseph Cortez op Unsplash

 • Houd het toetsenbord binnen het bereik: Probeer het toetsenbord binnen het bereik te houden zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding

Foto via Pixabay

 • Sluit de verenigende ontvanger aan op een andere USB-poort: dit kan ook helpen bij het oplossen van het probleem.

Afbeelding van Michael Schwarzenberger via Pixabay

Nu kunt u beginnen met meer geavanceerde methoden als de bovenstaande methoden de fout niet voor u kunnen oplossen.

Methode 1: Start Human Interface Device Service opnieuw

Volg de onderstaande stappen om deze methode uit te voeren:

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Selecteer nu de opties Systeem en Beveiliging.

3. Blader hier naar beneden en selecteer de optie Windows Tools.

4. Selecteer nu het pictogram Services.

5. Blader omlaag en klik met de rechtermuisknop op de optie Human Interface Device Service.

6. Klik op de optie Opnieuw opstarten als deze actief is.

7. Als de services opnieuw opstarten, klikt u op Eigenschappen.

8. Selecteer hier bij Opstarttype Automatisch en klik op OK.

Methode 2: Apparaatstuurprogramma bijwerken

Apparaatstuurprogramma’s zijn essentiële software op systeemniveau die helpt bij het tot stand brengen van communicatie tussen de hardware die op het systeem is aangesloten en het besturingssysteem dat u op uw computer gebruikt. Lees onze handleiding over het bijwerken van apparaatstuurprogramma’s om stuurprogramma’s bij te werken.

Methode 3: Installeer het apparaatstuurprogramma opnieuw

Als je je afvraagt ​​hoe je de Logitech K750 kunt repareren die niet werkt, probeer dan deze methode. Stuurprogramma’s zijn de belangrijkste componenten die hardware nodig heeft om te communiceren met het besturingssysteem om alle taken uit te voeren zoals bedoeld. Veel problemen kunnen ontstaan ​​als gevolg van een defecte driver, waardoor u zich achter de oren kunt krabben. Gelukkig zorgen zowel Microsoft-ontwikkelaars als computerfabrikanten ervoor dat ze regelmatig stuurprogramma-updates uitbrengen om ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken. Hoewel problemen als corrupte, ontbrekende of incompatibele stuurprogramma’s de kop opsteken. Lees onze gids over het verwijderen en opnieuw installeren van apparaatstuurprogramma’s.

Als deze methode niet voor u heeft gewerkt, kunt u de volgende methode hieronder proberen om het probleem met het Logitech k750-toetsenbordstuurprogramma op te lossen.

Methode 4: stuurprogramma-updates terugdraaien

Lees ons artikel over het terugdraaien van stuurprogramma-updates in Windows 11 om stuurprogramma’s terug te draaien op Windows 11. Lees ons artikel over het terugdraaien van stuurprogramma’s in Windows 10 om stuurprogramma’s terug te draaien in Windows 10.

Methode 5: Los problemen op met Unifying-ontvanger

Om Logitech Wireless Solar Keyboard K750 te repareren, kunt u het artikel Logitech Unifying-ontvanger werkt niet in Windows 10 raadplegen.

Methode 6: Windows bijwerken

Een andere methode is dat als u zich afvraagt ​​hoe u kunt verhelpen dat de Logitech K750 niet werkt, u Windows 10 kunt bijwerken. Raadpleeg het artikel De nieuwste update van Windows 10 downloaden en installeren om Windows 10 bij te werken.

Methode 7: Neem contact op met de ondersteuningspagina

U kunt contact opnemen met de Logitech-ondersteuningspaginaals de bovenstaande methoden niet werken om het probleem met het Logitech k750-toetsenbordstuurprogramma op te lossen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom typt mijn draadloze toetsenbord niet?

Ans. U kunt dit probleem tegenkomen als de batterij van het draadloze toetsenbord ook bijna leeg is. Ook als u de ontvanger op de verkeerde poort hebt aangesloten. Andere redenen kunnen interferentie zijn van andere draadloze apparaten die op uw pc zijn aangesloten en het draadloze toetsenbord kan niet synchroniseren met de ontvanger.

Q2. Hoe lang gaat de batterij van de K750 mee?

Ans. Volgens Logitech kan de batterij tot wel drie maanden in volledige duisternis werken. Bovendien bespaart de handige aan- en uitknop energie wanneer deze niet wordt gebruikt.

Q3. Hoe laad ik mijn Logitech K750 draadloos toetsenbord op?

Ans. U kunt het Solar Keyboard minimaal een uur in een lichte kamer of in de zon plaatsen om de batterijen weer op te laden.

Q4. Wat is een toetsenbordinvoerapparaat?

Ans. Door het toetsenbord als invoerapparaat te gebruiken, kan uw computer worden geprogrammeerd met letters, cijfers en symbolen. Bovendien zijn alfanumerieke toetsen (letters en cijfers), een numeriek toetsenblok (dat mogelijk niet aanwezig is op netbooks of laptops), speciale functietoetsen, toetsen voor het manipuleren van de muiscursor en status-LED’s allemaal aanwezig op het toetsenbord.

Q5. Heeft de Logitech K750 Bluetooth?

Ans. Nee, Logitech Wireless Solar Keyboard K750 heeft geen Bluetooth. U moet Logitech Unifying-ontvanger gebruiken om het te gebruiken.

***

We hopen dat dit artikel nuttig was en dat je hebt kunnen leren hoe je de Logitech K750 kunt repareren die niet werkt. Als je nog steeds vragen hebt, stel ze dan gerust in het commentaargedeelte hieronder.

  Hoe u uw Chromebook aan kunt houden wanneer u het deksel sluit

gerelateerde berichten