Hoe Time Warp Scan Filter te krijgen

Bijna alle sociale media-applicaties gebruiken eindeloze filters om gebruikers aan te trekken. Filters zijn de verschillende soorten foto-effecten die op de foto’s worden toegepast voordat ze worden vastgelegd of geüpload naar sociale media. Er zijn verschillende categorieën filters, zoals gezicht, zwart-wit, kleurverandering en nog veel meer. Het Time Warp Scan-filter is hiervan het meest populair en geliefd. Het filter bestaat de laatste tijd in veel trends onder gebruikers. Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, brengen we u een handige gids die u leert hoe u de Time Warp-app kunt downloaden en gebruiken. Lees dit artikel tot het einde om te leren hoe je het Time Warp Scan-filter op Instagram uitgebreid kunt gebruiken.

Hoe Time Warp Scan Filter te krijgen

Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe u het Time Warp Scan-filter op een gedetailleerde manier kunt krijgen met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

Wat is een timewarper?

Het Time Warp-filter is gebaseerd op de theorie van de tijdcurve-animatie. De tijdcurve van animatie is een enkele curve die uit twee assen bestaat, wat het gemakkelijker maakt om te wijzigen en de complicaties te vermijden die gepaard gaan met het wijzigen van meervoudige curven. Deze tijdcurve wordt voornamelijk gebruikt voor animaties waarbij twee verschillende scenario’s uit verschillende tijdlijnen kunnen worden samengevoegd tot één afbeelding.

  Geef uw WordPress-prestaties een boost met deze plug-ins

Wat doen Time Warp-filters?

Het Time Warp-filter is een van de favoriete filters onder gebruikers van sociale media. Dit filter werkt net als een Time Warp en kan verschillende clips samenvoegen. Dit filter speelt met de tijd, waarbij je de clips kunt versnellen, vertragen, de clips kunt omkeren, enz. En dan kun je twee verschillende soorten clips samenvoegen om er een enkele clip van te maken. Dit filter bevat een blauwe lijn die in verschillende richtingen over het telefoonscherm beweegt. Wanneer iemand iets langs de blauwe lijn beweegt, begint het met het opnemen van een nieuwe clip.

Waar is het Time Warp Scan-filter?

Het Time Warp-filter is te vinden in het filterbladergedeelte van de belangrijkste sociale media-applicaties. De browsesecties van deze filters hebben verschillende namen voor verschillende applicaties, die verderop in dit artikel worden genoemd. U kunt de Time Warp Scan-filter-apps ook downloaden in de Google Play Store en App Store. Blijf verder lezen om meer te weten te komen over die apps.

Is er een Time Warp-app?

Ja, er zijn enkele Time Warp-apps beschikbaar in de Google Play Store en de App Store.

Op welke app staat Time Warp Scan?

De time warp-scan is aanwezig in sociale media-applicaties, zoals TikTok, Instagram en Snapchat. Afgezien hiervan zijn de apps ook beschikbaar in de Google Play Store en App Store die gratis te gebruiken zijn. In eerste instantie werd dit filter geïntroduceerd op de TikTok-app.

Hoe krijg je het scaneffect op Instagram?

Volg deze stappen om het warp-effect op Instagram te krijgen:

1. Start de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Veeg naar links om het cameragedeelte te openen.

3. Hier vind je alle opgeslagen effecten in kleine ronde icoontjes. Veeg naar rechts om naar het einde van de pictogrammenbalk te gaan en tik op het vergrootglaspictogram.

4. Tik vervolgens op het zoekpictogram en zoek naar time warp in de zoekbalk.

  Land kopen in The Metaverse [2022] + 7 koopplatforms

5. Selecteer een gewenst Time Warp-filter uit de verzameling en tik op het bladwijzerpictogram om het op te slaan.

Nu kunt u het op elk moment gemakkelijk vinden en gebruiken zonder herhaaldelijk het filter te doorzoeken.

Hoe kunt u het Time Warp-filter krijgen?

Je kunt het Time Wrap-filter op je Instagram-app krijgen met behulp van de bovenstaande stappen.

Hoe het Time Warp Scan-filter op Instagram te krijgen?

Volg de volgende stappen om het time warp-filter op je Instagram-account te krijgen.

1. Open de Instagram-app en veeg naar links om het cameragedeelte te openen.

2. Veeg naar het einde van de pictogrammenbalk en tik op het vergrootglaspictogram.

3. Zoek vervolgens naar het time warp-filter en tik op het gewenste filter om het te selecteren.

4. Tik op het bladwijzerpictogram om het op te slaan voor toekomstig gebruik.

Zo kun je een Time Warp Scan-filter krijgen in de IG-app.

Hoe maak je een Time Warp-video op Instagram?

Vraag jij je ook af hoe je het coolste filter aller tijden gebruikt? Zo ja, dan moet u een Time Warp-filter in handen krijgen en de onderstaande stappen volgen om een ​​video op te nemen:

1. Start Instagram op uw apparaat.

2. Ga vervolgens naar je cameragedeelte door vanaf het tabblad Home naar rechts te vegen.

3. Tik vervolgens op het opgeslagen Time Warp-filter en houd het opnamepictogram ingedrukt om een ​​video op te nemen.

Dit waren de basisstappen die je kunt volgen om het Time Warp Scan-effect op Instagram te gebruiken om een ​​geweldige clip te krijgen.

Hoe kunt u Time Warp Scan-filters gebruiken?

Er zijn verschillende locaties in verschillende applicaties waar u het Time Warp-filter kunt vinden. En de methode om het time warp-filter te gebruiken is bijna hetzelfde voor al die applicaties waarin het beschikbaar is. Lees de bovenstaande stappen om de stappen te kennen voor het gebruik van het time warp-filter.

  Genereer een gemeenschappelijke boom met deze 4 Cladogram Makers

Hoe kun je een filter toevoegen op Instagram?

Je kunt elk filter toevoegen aan je foto’s in het Instagram-verhaal door de IG-app te openen en naar de te navigeren camera sectie > Blader door effecten > zoek gewenste filter. Tik op het bladwijzerpictogram om het op te slaan in uw pictogrammenbalk.

Is het Time Warp Scan-filter op Snapchat?

Ja, het time warp-filter is beschikbaar op Snapchat in het filtergedeelte.

Hoe kun je Snapchat Time Warp Scanner gebruiken?

Snapchat biedt ook een time warp-scanner zoals de Instagram-app. Om de time warp-scanner op Snapchat te gebruiken, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1. Open de Snapchat-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik op het smileypictogram naast het opnamepictogram.

3. Tik vervolgens op het tabblad Verkennen in de rechterbenedenhoek.

4. Typ time warp in de zoekbalk om een ​​aantal Time Warp-filters te zien.

5. Tik en houd het opnamepictogram ingedrukt, pas het filter toe en neem tegelijkertijd de video op. Zodra je stopt, krijg je de foto in het Time Warp-filter.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je hebt kunnen leren hoe je het Time Warp Scan-filter kunt krijgen en gebruiken en waar je het kunt krijgen. We hopen ook dat je hebt geleerd hoe je het Time Warp Scan-filter op Instagram kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten