Hoe Trust Wallet DApp Browser op Android/iPhone in te schakelen

Met de DApp-browser op Trust Wallet kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met verschillende gedecentraliseerde applicaties (DApps). Laten we dus de Trust Wallet-browser inschakelen door enkele belangrijke stappen te volgen.

Heeft u problemen ondervonden bij het verbinden van uw portemonnee met DApps? Zo ja, laten we een oplossing zoeken die het proces van het koppelen van uw portemonnee vereenvoudigt.

Stel dat u de directe Trust Wallet-app gebruikt om verbinding te maken met tal van DApps. In dat geval weet u misschien heel goed van het vervelende proces dat daarbij komt kijken. Maar maak je geen zorgen; er is een eenvoudige methode om het huidige proces aan te pakken.

Zodra de DApp-browser op uw Android of iPhone is ingesteld, wordt alles met betrekking tot de portemonnee-verbinding supereenvoudig.

Laten we dus in het onderwerp duiken door het proces en de stappen te begrijpen die nodig zijn om de Trust Wallet DApp Browser op uw apparaat in te stellen.

Wat is Trust Wallet?

Trust Wallet is een crypto-portemonnee waarmee gebruikers crypto kunnen kopen, verkopen, opslaan en uitwisselen. Afgezien daarvan stelt de portemonnee gebruikers in staat om crypto-activa in te zetten om rente te genereren.

Trust Wallet werd gelanceerd in november 2017 en Binance verwierf Trust Wallet in juli 2018.

Naast het verzamelen van crypto, kunnen Trust Wallet-gebruikers de portemonnee gebruiken om hun NFT’s te verzamelen. De gebruiker kan de NFT’s ook overzetten naar de portemonnee van een andere gebruiker in ruil voor andere crypto-tokens.

Belangrijke kenmerken van Trust Wallet

Laten we eens kijken naar de opvallende kenmerken van deze populaire portemonnee:

#1. Gebruikersvriendelijk

De portemonnee is ontworpen en ontwikkeld in een eenvoudig formaat. Hierdoor kunnen alle Trust Wallet-services in minimale stappen worden voltooid.

De portemonnee is ook georganiseerd in verschillende categorieën voor gemakkelijke toegang. De populaire cryptocurrencies staan ​​vermeld in het hoofdmenu voor gebruikersgemak.

Alle crypto-activa worden gevolgd in één enkel venster. De waarde van het activum van de gebruiker wordt ook in realtime bijgewerkt. Afgezien daarvan kan de gebruiker ook zijn eigen valuta instellen.

#2. Veiligheid

Trust Wallet geeft prioriteit aan de veiligheid van de gebruiker. De gebruiker heeft controle over zijn account en transacties met de portemonnee.

Trust-portemonnee maakt gebruik van codering die voldoet aan de industriestandaard voor al het geld dat in de portemonnee wordt gestort.

Afgezien daarvan krijgt de portemonnee-gebruiker een herstelzin. Een herstelzin bestaat uit 12 woorden waarmee gebruikers hun portemonnee kunnen herstellen. Deze functie is handig wanneer het apparaat van de gebruiker wordt gestolen, verloren of beschadigd.

#3. Veelzijdig

Trust Wallet ondersteunt de opslag en transactie van meer dan 4,5 miljoen crypto-activa. Daarnaast werkt de wallet met ERC20, ERC721 en BEP2 tokens. Ook blijft het ontwikkelteam werken aan het toevoegen van meer cryptocurrencies voor de miljoenen Trust Wallet-gebruikers.

  Toegang tot widgets vanaf elk scherm, elke app op uw telefoon [Android]

De gebruikers kunnen ook buiten de Trust Wallet cryptocurrencies kopen. Trust wallet ondersteunt platforms van derden zoals MoonPay, Mercuryo, Simplex, Transak, Wyre en Ramp Network.

#4. Privacy

Trust Wallet respecteert de privacy van haar gebruikers. Het gedecentraliseerde karakter van de portemonnee helpt de gebruikers anoniem te blijven tijdens het afhandelen van hun crypto-activa. Alle gebruikerstransacties worden geregistreerd op hun respectieve blockchain zonder hun identiteit te onthullen.

De gebruiker hoeft geen persoonlijke informatie te verstrekken om deel te nemen aan de services die de portemonnee biedt. Dankzij decentralisatie.

#5. bruikbaarheid

De functies van Trust Wallet zijn compatibel met verschillende apparaten. Hoewel de crypto-portemonnee zich richt op mobiele apparaten, hebben desktop- en laptopgebruikers van Apple Mac ook toegang tot de portemonnee via een browser.

De Apple desktop- en laptopgebruikers met een M1-chip kunnen Trust Wallet installeren vanuit de App Store. De portemonnee is echter niet beschikbaar voor oudere Mac-apparaten en Windows-pc’s.

Wat zijn gedecentraliseerde applicaties (DApps)?

Decentrale applicaties (DApps) bestaan ​​uit digitale programma’s of applicaties die werken met slimme contracten. Dit slimme contract draait op een blockchain of gedistribueerd grootboeksysteem.

Omdat de apps gedecentraliseerd zijn, controleert en beheert geen enkele autoriteit of organisatie de gebruikersactiviteiten. Afgezien daarvan genieten de app-gebruikers van verschillende voordelen, zoals gegevensprivacy, beveiliging, gebruiksflexibiliteit en nog veel meer.

Een ander groot voordeel is dat DApps diensten verlenen aan gebruikers in belangrijke categorieën zoals financiën, gaming, uitwisselingen, gokken, opslag, ontwikkeling, bestuur, portemonnee, eigendom, media, beveiliging, verzekeringen, gezondheid en sociaal.

Wat is DApp-browser?

DApp-browser is een Web3-browser waarmee gebruikers kunnen communiceren met verschillende DApps. De DApp-browser vereenvoudigt ook het proces door veel repetitieve stappen te verminderen.

Het belangrijkste doel achter de introductie van de DApp-browser is om een ​​snel en naadloos platform te bieden voor verschillende crypto-activiteiten. Daarnaast bieden deze browsers ook zeer responsieve output.

De apparaten met DApp-browser hoeven niet afhankelijk te zijn van de geïnstalleerde app voor elke interactie met DApps. Bovendien kan de gebruiker zijn portemonnee in een paar eenvoudige stappen verbinden met meerdere vermelde DApps.

Hier bespreken we hoe u de Trust Wallet DApp-browser in uw browser kunt inschakelen. Laten we dus beginnen met Android-apparaten.

Stappen om Trust Wallet DApp Browser op Android in te schakelen

Als u een Android-gebruiker bent, is het inschakelen van de DApp-browser voor Trust Wallet eenvoudig. Dus eerst downloaden Trust Wallet op je Android-apparaat uit de Google Play Store. Afgezien daarvan biedt de officiële Trust Wallet-website ook een directe link om de nieuwste Android-versie van de portemonnee te downloaden.

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de portemonnee installeert om de portemonnee-service te verbeteren. Oude gebruikers kunnen de App updaten vanuit de Play Store. De nieuwste versie van Trust Wallet op het moment van schrijven is versie 6.13. Deze app wordt ondersteund op apparaten met Android 6.0 en hoger.

Nadat u de bijgewerkte versie van Trust Wallet hebt geïnstalleerd, volgt u deze stappen om de DApp-browser in te schakelen:

  Hoe de Google Discover-feed op Android te personaliseren

#1. Open uw Trust Wallet-app en wacht tot de app wordt gestart. Als je al een account hebt bij Trust Wallet, log dan in met de gebruikersgegevens. Nieuwe gebruikers kunnen gratis een Trust Wallet-account aanmaken.

#2. Selecteer het instellingenpictogram. In eerste instantie wordt, terwijl u de Trust Wallet-app opent, standaard het portemonneemenu weergegeven. Een blauwe tint geeft de geselecteerde optie aan.

Zodra de app volledig is gelanceerd, moeten de gebruikers de knop “Instellingen” in de rechterbenedenhoek van de app selecteren.

#3. De volgende stap omvat de selectie van de optie “Voorkeuren”.

#4. Selectie van de optie “Voorkeuren” leidt tot de valuta van twee andere opties en “DApp-browser”. Klik vervolgens op “DApp-browser”.

Zodra u op de “DApp-browser” klikt, wordt er een schakelknop weergegeven.

Schakel ten slotte de schakelknop in om de DApp-browser op uw Android-apparaat te gebruiken.

Zoals we hebben vermeld over de stappen voor Android-gebruikers, laten we eens kijken naar het proces voor iOS-gebruikers.

Stappen om Trust Wallet DApp Browser in te schakelen op iOS-apparaten

Zoals hierboven besproken, is het inschakelen van de Trust Wallet DApp-browser op een Android-apparaat eenvoudig. Daarentegen moeten iOS-gebruikers veel meer stappen volgen om hetzelfde in te schakelen.

In tegenstelling tot Android-gebruikers kunnen iOS-gebruikers de DApp-browser niet inschakelen via de instellingen in de Trust Wallet-app. In plaats daarvan moeten de gebruikers ze handmatig inschakelen om DApps op hun iOS-apparaten te gebruiken.

Maak je geen zorgen; als iOS-gebruiker kunt u de Trust Wallet-browser inschakelen door de onderstaande methoden te volgen.

Methode 1

De eerste methode om de Trust-browser in te schakelen, is het gebruik van een webbrowser die op het apparaat is geïnstalleerd.

#1. Open een webbrowser.

Safari-browser wordt sterk aanbevolen, maar de gebruiker kan het ook proberen met de Google Chrome-browser.

Open de Safari-browser en zorg ervoor dat het apparaat een goede netwerkverbinding heeft.

#2. Kopieer en plak URL inschakelen

Kopieer en plak “trust://browser_enable” in het URL-veld van uw browser. Druk vervolgens op ‘gaan’.

Er verschijnt een pop-upbericht waarin om toestemming wordt gevraagd om de Trust Wallet App te openen.

Het pop-upbericht toont twee opties om uit te kiezen, “Annuleren” en “Openen”. Selecteer ‘Openen’.

#3. Kies de vereiste DApp

Zodra “Open” is geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar uw Trust Wallet-webpagina. Bovendien schakelt deze stap de DApp-browser op uw apparaat in.

De onderste navigatieknop geeft het pictogram “Browser” weer om de activering van de DApp-browser aan te geven.

Als u het pictogram “Browser” niet op de Trust Wallet-navigatiebalk vindt, herhaalt u alle bovenstaande stappen.

De DApp-browser toont alle vermelde DApps onder verschillende categorieën. De categorieën omvatten nieuwe, DeFi, populaire, slimme keten, opbrengstlandbouw, games, uitwisselingen, marktplaatsen, sociale DApps, stakingen en hulpprogramma’s.

U kunt de populaire DApps uit de lijst selecteren of zoeken naar andere vermelde DApps. Selecteer bijvoorbeeld “Pannenkoek Ruilen” uit de lijst en wissel twee crypto-tokens om. Zodra het omwisselen van tokens is voltooid, wordt het geruilde token bijgeschreven op uw Trust Wallet.

Methode 2

Heeft u problemen met de eerste methode? Laat maar zitten. Laten we een andere methode bekijken die u kunt proberen om de Trust Wallet-browser op uw iOS-apparaat in te schakelen.

  Ontvang een melding wanneer uw camera of microfoon in gebruik is [Android]

#1. De tweede methode wordt uitgevoerd met behulp van PancakeSwap. Dus eerst moet je de officiële PancakeSwap-website bezoeken met de Safari- of Google Chrome-browser.

#2. Nadat je de PancakeSwap-website hebt bezocht, selecteer je ‘Verbinden’ in de rechterbovenhoek van de browser.

Zodra “Verbinden” is geselecteerd, verschijnt er een pop-up met een lijst met verschillende crypto-wallets op het scherm. TrustWallet is een van de portemonnees die verschijnt, maar u moet in plaats daarvan “WalletConnect” kiezen. Als u eerst op “TrustWallet” klikt, verschijnt er een providerfout.

#3. Het selecteren van “WalletConnect” resulteert in een ander pop-upvenster met een lijst van een andere set crypto-wallets.

Om verbinding te maken met Trust Wallet, selecteert u “Trust” met het officiële Trust Wallet-logo. Selecteer “Openen” in het volgende pop-upbericht.

#4. Na het selecteren van ‘Open’ wordt de Trust Wallet van de gebruiker geopend.

Selecteer vervolgens de knop “Verbinden” om uw Trust Wallet te verbinden met het PancakeSwap-platform.

Eindelijk, na het voltooien van al deze stappen, wordt je Trust Wallet verbonden met PancakeSwap. Vervolgens kunt u tokens via het PancakeSwap-platform omwisselen voor uw verbonden portemonnee.

Geen verbinding gekregen met PancakeSwap? Sluit de browser, open deze opnieuw en probeer de tweede methode opnieuw.

Waarom heeft Trust Wallet de DApp-browser van iOS-apparaten verwijderd?

De Trust Wallet heeft de DApp-browser verwijderd uit de iOS-app na de App Store-richtlijnen. De DApp-browser is in juni 2021 volledig verwijderd van iOS-apparaten.

Het verwijderen van de DApps heeft geen invloed op de cryptofondsen, NFT’s en andere gestorte activa. Bovendien kunnen iOS-gebruikers alle andere functies van de Trust Wallet gebruiken met behulp van de iOS-app.

De verwijdering is alleen beperkt tot iOS-gebruikers, terwijl Android-gebruikers niet worden beïnvloed door de verwijderingsprocedure. Helaas moeten iOS-gebruikers de hierboven genoemde enigszins complexe stappen doorlopen om verbinding te maken met DApps.

Gebruikers die de DApp-browser op hun iOS-apparaten hebben ingeschakeld vóór de verwijdering, kunnen deze openen via het gedeelte ‘Geschiedenis’.

Overzicht

De Trust Wallet DApp-browser is enorm populair geworden dankzij het gemak en de gebruiksvriendelijke interface. Android-gebruikers kunnen zonder enige beperking gebruikmaken van de voordelen van de DApp-browser. Maar als het gaat om iOS-gebruikers, moeten ze een aantal lastige processen doorlopen om de DApp-browser in te schakelen.

Of u nu een Android-gebruiker of een iOS-gebruiker bent, de methoden die in dit artikel worden besproken, helpen u om de voordelen van de Trust Wallet DApp-browser te benutten.

Ben je op zoek naar andere cryptowallets dan Trust Wallet, kijk dan in de lijst met cryptowallets.

gerelateerde berichten