Hoe tussen ons server verbindingsfouten op te lossen

Among Us kan online of via een lokaal netwerk worden gespeeld. Vanzelfsprekend wordt het spel vaak online gespeeld in plaats van via een lokaal netwerk. Met Among Us kunnen gebruikers openbare games maken en eraan deelnemen, en deze games worden allemaal gehost op de eigen servers van het bedrijf.

Onder ons serververbinding

Among Us heeft servers in verschillende regio’s. Wanneer je het spel speelt, selecteert het automatisch de dichtstbijzijnde server. De games die je ziet worden allemaal gehost op servers in de geselecteerde regio. Idealiter zou er geen vertraging moeten zijn en zou verbinding met de server eenvoudig moeten zijn. Probeer de volgende oplossingen als je probeert deel te nemen aan een Among Us-game, maar de verbinding wordt steeds verbroken vanwege problemen met de serververbinding.

  Hoe Google Chrome-tabbladen voor later op te slaan

1. Serverlocatie wijzigen

Onder Ons selecteert niet altijd de dichtstbijzijnde server. Soms is er een andere regio die u kunt kiezen en dit kan het probleem oplossen.

Lancering onder ons.
Selecteer Online.
Klik in de rechterbenedenhoek op het regiopictogram.
Selecteer een andere regio.
Probeer verbinding te maken met een game.

2. Update onder ons

Onder ons vergrendelt gebruikers uit het spel als ze niet de nieuwste versie van het spel gebruiken. Sommige spelers gebruiken tijdelijke oplossingen om oudere versies van het spel te spelen. Als dat het geval is, moet je de game updaten. Op welk platform je het ook speelt, je moet de nieuwste versie spelen die beschikbaar is, anders loop je tegen allerlei problemen aan.

  Hoe te controleren of een website cryptovaluta ontgint?

3. Controleer de netwerkverbinding

Online games, ongeacht welke je speelt, vereisen een stabiele internetverbinding met een lage ping. Controleer uw verbinding om te zien hoe deze standhoudt.

Open een browser op uw bureaublad.
Op bezoek komen Speedtest.net.
Klik op Ga.
Controleer de ping en internetsnelheid.
Uw ping moet in dubbele cijfers zijn en niet meer dan 100.

4. Schakel VPN uit

Als je een VPN op je desktop gebruikt, kan dit de verbinding verstoren. De VPN heeft mogelijk zelf verbindingsproblemen of Among Us blokkeert deze mogelijk. Schakel de VPN uit en probeer verbinding te maken met een game.

5. Start het apparaat opnieuw op

Deze oplossing werkt meestal op mobiele apparaten, maar als je op je desktop speelt, is het het proberen waard. Start je telefoon, tablet of desktopcomputer opnieuw op en start het spel.

  Hoe Microsoft Teams te gebruiken

Conclusie

Onder ons is het doelwit geworden van veel hack- en cheatware. Het bedrijf achter de game heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen, zodat iedereen een eerlijk spel kan spelen. Daarbij heeft het veel beperkingen en controles toegevoegd. Als je een app gebruikt die als cheatware kan worden beschouwd, schakel deze dan uit en je zou het spel zonder problemen moeten kunnen spelen.