Hoe Twitch Chat-kleur op mobiel te veranderen

Ben je een actieve Twitch-gebruiker? Wil je je Twitch-account een beetje opvrolijken? Twitch biedt verschillende leuke functies, niet alleen voor de streamer, maar ook voor de kijkers. Een functie die je humeur kan verbeteren met verschillende kleurtinten, is het veranderen van de kleur van je Twitch-chat. Wil je proberen de chatkleur op Twitch te veranderen? In dit artikel gaan we bespreken hoe u de Twitch-chatkleur mobiel kunt wijzigen. We hebben ook een lijst met zeldzame Twitch-naamkleuren getoond, samen met de kleurcodes. Dus, lees verder!

Hoe Twitch Chat-kleur op mobiel te veranderen

Het veranderen van de kleur van je Twitch-chat kan de stemming van de gebruiker verbeteren. Twitch biedt geweldige functies, en een daarvan is de oneindige beschikbaarheid om chatkleuren te veranderen. Blijf lezen om erachter te komen hoe u de Twitch-chatkleur mobiel kunt wijzigen.

Hoe de chatkleur op Twitch te veranderen

Voor veel gebruikers is chatten na het streamen een van de beste troeven van Twitch. Badges, naamkleuren en gebruikersnamen op het platform kunnen een uniek gevoel geven. Wanneer je een Twitch-account gaat gebruiken, krijgt je naam een ​​willekeurige kleur, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Heb je geen Twitch-account? Lees ons artikel over het activeren van een Twitch-account.

Opmerking: de stappen om de chatkleur op Twitch te wijzigen zijn hetzelfde voor zowel Android als iOS. De volgende stappen worden uitgevoerd op de Xiaomi Redmi Note 9.

U kunt ofwel inloggen op Zenuwtrekking vanuit elke browser of gebruik de Twitch-app. We hebben de stappen gegeven door het gebruik van de Twitch-app, omdat zowel de browser als de app dezelfde stappen vereisen. Hier zijn de stappen om de Twitch-chatkleur mobiel te wijzigen:

  Donaties instellen op Twitch

1. Open de Twitch-app op een mobiele telefoon.

2. Selecteer een livestream.

3. Tik op het pictogram met drie stippen rechtsonder op het scherm.

4. Schakel in de chatinstellingen de leesbare kleuren in als deze zijn uitgeschakeld.

5. Tik op het IDENTITEIT-pictogram.

,

6. Selecteer elke gewenste kleur uit de 15 standaardkleuren.

Opmerking: als je Twitch Turbo of Prime Gaming hebt, heb je toegang tot een oneindig kleurenwiel.

Hoe repareer ik mijn chatinstellingen op Twitch

Heb je problemen om verbinding te maken met je Twitch-chat? Welnu, gebruikers kunnen vaak problemen ondervinden bij het streamen van browsers, maar zweet niet, want we hebben de oplossing voor uw probleem met de best mogelijke oplossingen. Lees ons artikel over Fix Twitch kan geen verbinding maken met chat.

Vervallen Twitch-namen?

Nee, Twitch-namen verlopen niet echt, maar Twitch-gebruikers kunnen hun naam elke 60 dagen wijzigen. Maar je originele naam zal de komende 6 maanden niet beschikbaar zijn.

Zeldzame Twitch-naamkleuren

Twitch biedt 15 standaardkleuren, maar je hebt toegang tot oneindige kleurenopties in het kleurenwiel dat Twitch biedt. Maar afgezien daarvan zijn witte, zwarte of gloeiende kleuren enkele van de minst gebruikte kleuren in de Twitch-app. Kleuren die zo gewoon zijn als wit en zwart worden het minst gebruikt omdat ze niet opvallen. Wit gebruiken als je Twitch-chat of naamkleur is praktisch onzichtbaar op een achtergrond met een licht thema. Evenzo zal zwart onzichtbaar zijn op een achtergrond met een donker thema.

Elke kleur heeft zijn eigen code. We hebben een aantal zeldzame Twitch-naamkleuren en veelvoorkomende kleurcodes op een rijtje gezet die je kunt uitproberen, of ze nu zeldzaam zijn of niet.

Kleurcode voor Twitch

Twitch biedt verschillende codes voor elk van hun kleuren. Elke code verwijst naar een andere kleur of zelfs naar een andere tint van dezelfde kleur. Probeer deze verschillende tinten van dezelfde kleur in je Twitch-chat door deze codes toe te passen. Bekijk enkele zeldzame Twitch-naamkleuren en kleurcodes.

  Twitch-streams bekijken zonder een browser op Linux

CODES
KLEUREN
[unspecified]
Een uniek kenmerk en kleur, wat betekent dat iedereen een andere en willekeurige standaardkleur ziet. Deze kleur verschilt van gebruiker tot gebruiker.
#FF0000
Rood
#FF69B4
Roze
#8A2BE2

Purper
#0000FF
Blauw
#1E90FF
Lichtblauw
#008000
Donkergroen
#391802
Amerikaans brons
#FFF000
Gele roos
#FFFFFF
Wit
#FF7C00
Oranje
#00FF00
Licht groen
#1500AE
Diepblauw
#00FFFF
Omgekeerd

Hoe de Twitch-naam te wijzigen

Als je nieuw bent bij Twitch en je net hebt aangemeld, moet je weten dat je geacht wordt in te loggen met een gebruikersnaam. Het is leuk om gebruikersnamen een beetje af te wisselen zoals andere sociale mediaplatforms, maar het is niet nodig om voor altijd dezelfde naam te gebruiken. Je kunt ook je Twitch-gebruikersnaam wijzigen. Hoewel je het maar één keer per 60 dagen kunt wijzigen, heb je nog steeds de mogelijkheid om dit te doen.

Om de Twitch-naam te wijzigen, hoef je je alleen maar aan te melden bij Twitch vanuit een willekeurige browser of Twitch-app. We hebben de stappen vermeld om je naam op Twitch te wijzigen.

1. Log in op uw Zenuwtrekking account.

2. Tik op het profielpictogram.

3. Selecteer op de accountpagina Mijn kanaal om je profielpagina te openen.

4. Tik op Profiel bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. Selecteer op de pagina Profiel bewerken Gebruikersnaam om te wijzigen of Weergavenaam om te wijzigen.

6. Nadat je je nieuwe gebruikersnaam hebt geschreven, tik je op Wijzig gebruikersnaam of tik je op Opslaan om je weergavenaam op te slaan.

Nu je weet hoe je de Twitch-naam kunt wijzigen en de Twitch-chatkleur mobiel kunt wijzigen, wil je misschien meer ontdekken over Twitch. Als je erover hebt nagedacht om je profielfoto te wijzigen, bekijk dan ons artikel over hoe je je Twitch-foto kunt wijzigen.

  9 manieren om Twitch-fout #4000 op te lossen

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Is het veilig om Twitch te gebruiken?

Ans. Ja, Twitch is een zeer veilig platform. Oplichting, spam, geweld, seksuele inhoud en obscene materialen zijn allemaal verboden. Wanneer miljoenen mensen een gemeenschappelijk platform gebruiken, zullen er sommigen zijn die de richtlijnen van de gemeenschap verwerpen. Maar Twitch treedt streng op tegen dergelijke accounts.

Q2. Hoe verdienen Twitch-streamers geld?

Ans. Veel Twitch-streamers verdienen hun brood met streaming. Ze verdienen geld door een combinatie van kleine betalingen tijdens een livestream. Deze betalingen kunnen betaalde abonnementen, bits, donaties en influencer-markten zijn.

Q3. Kun je kleur kiezen op Twitch?

Ans. Ja, je kunt zeker van kleur kiezen en veranderen op Twitch. Lees dit artikel om de kleur van de Twitch-chat op mobiel te kiezen of te wijzigen.

***

Hier heb je het, we hopen dat je hebt geleerd hoe je Twitch-chatkleur mobiel kunt veranderen. Twitch opfleuren door de chatkleur te veranderen en de Twitch-chatnaam te veranderen, zal je een boost geven als gebruikersnaam. Stel gerust al uw vragen en vergeet niet uw suggesties toe te voegen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

gerelateerde berichten