Hoe Twitter-berichten op Facebook te delen

Twitter en Facebook zijn twee van de meest populaire sociale mediaplatforms, met miljoenen gebruikers. Als je een blog hebt of een frequente gebruiker van Twitter en Facebook bent, wil je misschien af ​​en toe tussen de twee platforms posten. Cross-posting betekent het proces van het plaatsen van een bericht van het ene socialemediaplatform naar het andere. Veel bloggers en gebruikers van sociale media posten graag tussen sociale mediaplatforms om de meeste kijkers voor hun berichten te bereiken. Cross-posten stelt een gebruiker ook in staat om te voorkomen dat hetzelfde bericht opnieuw op een andere sociale-mediasite wordt geplaatst. Het maakt het gemakkelijker om Twitter-video op Facebook te plaatsen en kan u helpen het grootste publiek te bereiken. De functie om Twitter-berichten op Facebook te delen is echter door Twitter stopgezet en u kunt niet langer automatisch een Tweet op Facebook plaatsen. Veel sociale-mediaplatforms geven je toegang tot de cross-posting-functie, en Twitter stond vroeger cross-posting-functies toe, zoals automatisch posten van Facebook naar Twitter. In deze gids bespreken we methoden om Twitter-berichten op Facebook te delen vanaf uw pc en Android-apparaat. We zullen ook methoden bespreken voor het delen van een bericht van Facebook naar Twitter.

Hoe Twitter-berichten op Facebook te delen

Lees verder om meer te weten te komen over de manieren om Twitter-berichten op Facebook in detail te delen.

Kan ik Twitter-berichten op Facebook delen?

Vroeger stond Twitter zijn gebruikers toe om te cross-posten tussen Twitter en Facebook. Sinds 2018 is de functie om automatisch op Facebook te posten echter stopgezet. Als je eerder een tweet op je Facebook-account wilde plaatsen, hoefde je slechts een paar eenvoudige stappen te volgen om Facebook-berichten van Twitter toe te staan. Aangezien de functie voor automatisch posten van Twitter niet langer beschikbaar is, moeten gebruikers andere methoden proberen om van Twitter naar Facebook te posten. In de volgende secties hebben we alle mogelijke methoden verzameld die kunnen worden gebruikt om een ​​Twitter-bericht op Facebook te delen.

  Hoe de gegevensbesparing in Twitter-apps in te schakelen

Hoe een tweet handmatig op Facebook te delen vanaf pc

Aangezien we al hebben vastgesteld dat de optie voor automatisch posten op Twitter is uitgeschakeld, moet u handmatig een Twitter-bericht op uw Facebook plaatsen. Hieronder volgen de stappen om handmatig van Twitter naar Facebook te posten.

1. Open uw webbrowser en log in op uw Twitteren account.

2. Navigeer naar de tweet die je wilt delen en klik op het pictogram Delen.

3. Klik nu op Kopieer link naar Tweet.

4. Open je Facebook-account in een nieuw tabblad.

5. Klik hier op What’s on your mind box.

6. Plak de link naar het Twitter-bericht in het tekstvak Bericht maken.

7. Klik ten slotte op Posten om tweets op Facebook te plaatsen.

Dit is de gemakkelijkste methode om Twitter-video op Facebook te plaatsen als je Twitter op je Android-apparaat gebruikt. Lees verder om methoden te vinden om Twitter-berichten op Facebook te delen vanaf je Android-apparaat. Lees ook verder om methoden te vinden om automatisch van Facebook naar Twitter te posten.

Hoe een tweet op Facebook handmatig te delen vanaf Android

Het delen van Twitter-berichten op de Facebook-tijdlijn is eenvoudig en kan worden gedaan door een paar eenvoudige stappen te volgen. Als u echter een Android-apparaat heeft, kunt u een Twitter-postlink vanuit de Twitter-app kopiëren om deze op Facebook te plaatsen.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u ervoor zorgen dat de juiste instellingen worden gewijzigd voordat u iets wijzigt. De volgende methoden zijn van de Moto G60-smartphone.

1. Open Twitter vanuit het telefoonmenu.

2. Navigeer naar de Tweet die je op Facebook wilt plaatsen en tik op het pictogram Delen.

  Hoe Facebook Marketplace-meldingen uit te schakelen

3. Zoek en tik hier op de optie Facebook News-feed.

4. Tik ten slotte op POST om de tweet op je Facebook-profiel te delen.

U kunt ook Twitter-video op Facebook op een Android-apparaat plaatsen met behulp van de bovenstaande stappen.

Hoe een tweet op Facebook privé te delen

Als u een tweet privé met een van uw Facebook-vrienden wilt delen, kunt u dit doen door de Twitter-berichtlink met hen te delen. Hieronder volgen de stappen om Twitter-berichten op Facebook privé te delen met een Facebook-vriend.

1. Open uw webbrowser en log in op uw Twitter-account.

2. Navigeer naar het bericht dat u wilt delen en klik op het pictogram Delen.

3. Klik hier op Kopieer link naar Tweet.

4. Open je Facebook-account in een nieuw tabblad.

5. Klik op het pictogram Nieuw bericht.

6. Zoek naar de vriend en plak de Tweet-link in de chatbox.

7. Druk op Enter om het bericht te verzenden en tweets privé op Facebook te plaatsen.

Als je Twitter-video privé op Facebook wilt plaatsen met een Facebook-vriend, kun je dit doen door de link privé te delen. Lees het volgende gedeelte om erachter te komen of u automatisch van Facebook naar Twitter kunt posten en vind methoden om berichten van Facebook naar Twitter te delen.

Hoe een Facebook-bericht op Twitter te delen

U kunt uw Facebook-berichten ook delen op Twitter. Houd er echter rekening mee dat Twitter beperkingen heeft met tekens en woorden voor een Tweet. Deel daarom geen lange Facebook-berichten op Twitter. De beste oplossing hiervoor is om de link van een Facebook-bericht te delen. U kunt hiervoor de volgende eenvoudige stappen gebruiken.

1. Log in op uw Facebook account.

2. Navigeer nu naar het Facebook-bericht dat u op Twitter wilt delen.

3. Klik hier op de tijd en datum van het bericht om het individuele bericht te openen.

4. Zorg ervoor dat de geposte privacy is ingesteld op Openbaar.

  Cache wissen op Facebook

5. Kopieer nu de link van de zoekbalk.

6. Open nu een nieuw tabblad en log in op uw Twitter-account.

7. Klik op de knop Wat gebeurt er? tekstvak en plak de gekopieerde link.

8. Klik ten slotte op Tweet om het bericht op uw Twitter-tijdlijn te delen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Kan ik tegelijkertijd op Twitter en Facebook posten?

Ans. De cross-posting-service van Twitter voor Facebook is sinds 2018 stopgezet. Je kunt dus niet meer op beide platforms tegelijk posten.

Q2. Kan ik mijn Facebook-account toevoegen aan mijn Twitter-account?

En. Nee, je kunt je Facebook-account niet meer toevoegen aan je Twitter-account. Deze functie is echter nog steeds beschikbaar voor sommige platforms, zoals WordPress.

Q3. Hoe kan ik crossposten tussen Twitter en Facebook?

Ans. Aangezien de optie voor automatisch delen niet langer beschikbaar is, kunt u proberen berichten op de twee platforms te delen door de berichtlink te delen.

Q4. Hoe deel ik een Facebook-bericht op Twitter?

Ans. Om een ​​Facebook-bericht op Twitter te delen, kopieert u eenvoudig de post-URL naar Twitter en plaatst u deze op uw tijdlijn.

Q5. Kan ik een tweet delen met een Facebook-vriend?

Ans. Ja, u kunt een Tweet-link kopiëren en in het berichtvenster plakken om deze met uw Facebook-vriend te delen.

***

We hopen dat deze gids nuttig voor je was en dat je erachter bent gekomen hoe je Twitter-berichten op Facebook kunt delen. Laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt. Als u suggesties voor ons heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.

gerelateerde berichten