Hoe u alle apps kunt zien die u in de Mac App Store hebt gekocht

De Mac App Store bevindt zich midden in een opleving, waarbij Apple zich sinds de release van macOS Mojave in 2018 veel meer op zowel de app als de apps richt. Wil je er meer gebruik van maken? Hier leest u hoe u al uw apps kunt vinden.

Het is gemakkelijk om te vergeten dat de Mac App Store al een tijdje bestaat, omdat maar weinig mensen er om verschillende redenen gebruik van maakten. Ten eerste was het gewoon een vreselijke app om te gebruiken, en ten tweede hebben ontwikkelaars hun apps nooit verkocht via de Mac App Store, of ze verwijderden ze nadat ze hadden geconcludeerd dat de financiële of technologische problemen die het met zich meebracht gewoon niet de moeite waard waren.

  Een rij markeren in Google Spreadsheets met voorwaardelijke opmaak

Met macOS Mojave heeft Apple geprobeerd daar verandering in te brengen door bekende apps te helpen lid te worden van de Mac App Store en deze tegelijkertijd een flinke lik verf te geven. Het krijgt nu ook veel meer redactionele aandacht van Apple, met apps die regelmatig worden gebruikt om de verkoop te stimuleren. Dat is allemaal geweldig voor ontwikkelaars, en uiteindelijk zal het ook geweldig zijn voor klanten. Dat betekent dat je misschien voor het eerst in een tijdje terug naar de Mac App Store wilt gaan, en als dat het geval is, moet je ook je oude apps downloaden.

Waar doe je dat dan precies? Het is grappig dat je het moet vragen…

  Hover Hound vergelijkt Newegg-prijzen met Amazon en Tiger Direct

Waar u al uw apps kunt vinden, inclusief gratis apps

Alles wat je eerder hebt gedownload uit de Mac App Store, of dat nu iets is dat je hebt gekocht of gratis was, kun je op dezelfde plek vinden in de opnieuw ontworpen Mac App Store. Het is een schatkamer van alles wat je waarschijnlijk allemaal bent vergeten, maar het is gemakkelijk genoeg te vinden als je weet waar je moet gaan speuren.

Open om te beginnen de App Store op uw Mac en klik vervolgens op het pictogram dat uw Apple ID vertegenwoordigt. Mogelijk moet u uw Apple ID-wachtwoord invoeren om verder te gaan.

Hier zie je een lijst met alle apps die je hebt gedownload. Als u er een opnieuw wilt downloaden, klikt u op het cloudpictogram ernaast. Als het al is geïnstalleerd, kunt u het hier ook openen.

  Contactsuggesties verwijderen van het Share-blad op iPhone en iPad

Als u Delen met gezin gebruikt, kunt u een gezinslid kiezen om ook al hun aankopen te zien.

En dat is alles. Nu is het tijd om enkele van de geweldige Mac App Store-apps te kopen.