Hoe u de ban van Tinder ongedaan kunt maken

Tinder is een sociaal datingplatform waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, je sociale kring kunt uitbreiden of in contact kunt komen met de lokale bevolking in meer dan 190 landen. Sean Rad creëerde het tijdens een hackathon die in 2012 werd gehouden in de West Hollywood-incubator Hatch Labs. In 2014 rapporteerde Tinder gemiddeld 11 dagelijkse logins van gebruikers. Tinder was de grootste mobiele app in 2019 nadat het in 2015 op de vijfde plaats stond wat betreft inkomsten. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over de Tinder-app, hebben we een handige gids die je leert hoe je de ban van Tinder ongedaan kunt maken. Met de app kun je contact opnemen met de klantenservice van Tinder en een nieuw Tinder-account aanmaken nadat je bent verbannen. De websiteversie heeft ook alle functies, en je zou tot het einde moeten lezen om de oplossing te vinden als Tinder me zonder reden verbood.

Hoe u de ban van Tinder ongedaan kunt maken

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die in detail uitleggen hoe je de ban van Tinder ongedaan kunt maken, met handige illustraties voor een beter begrip.

Bant Tinder je apparaat?

Ja, Tinder kan je telefoon (apparaat-ID) identificeren, Facebook-account of andere gekoppelde sociale media zoals Instagram, foto’s, mobiel nummer, e-mail en creditcardgegevens als u deze hebt ingevoerd. Zo kunnen ze een apparaat blokkeren, zelfs als je een nieuw Tinder-account probeert aan te maken nadat je bent verbannen. Hoewel de meeste informatie die hier wordt vermeld nodig is voor elke toepassing op sociale media, is deze niet altijd zichtbaar op uw profiel.

Word je ooit ontbannen van Tinder?

Niet gemakkelijk. Helaas heeft Tinder de reputatie behoorlijk streng te zijn met verboden. Bans zijn niet omkeerbaar, volgens hun officiële beleid, maar als je erom vraagt, bestaat de mogelijkheid dat ze worden opgeheven. Je telefoonnummer wordt ook geblokkeerd door Tinder wanneer je account is verbannen, dus het is niet eenvoudig om voorbij een verbanning te komen.

  Hoe krijg ik een code-editor in een Skype-gesprek?

Zijn Tinder-verboden permanent?

Ja, Tinder bans zijn in de meeste gevallen permanent. Het nummer dat je hebt gebruikt om je account aan te maken, kan niet eenvoudig ongedaan worden gemaakt. Tinder werkte in 2021 samen met en investeerde in het non-profit achtergrondonderzoeksbureau Garbo. De samenwerking had tot doel een functie te ontwikkelen waarmee gebruikers verificatiecontroles op hun matches konden uitvoeren.

Waarom heeft Tinder me zonder reden verbannen?

Hoewel het frustrerend kan zijn, kunnen Tinder-verboden om een ​​groot aantal redenen plaatsvinden. Het is een sociale dating-app en daarom heeft het ongetwijfeld een hoog beveiligingsniveau. Soms kan Tinder je met een reden verbannen omdat ze er gewoon van uitgingen dat je een oplichter bent. Veel mensen klagen dat Tinder me zonder reden heeft verbannen en gaan zelfs zo ver dat ze alle verzoeken om in beroep te gaan negeren. Je kunt verbannen worden als iemand je rapporteert; er klopt iets niet met de algemene voorwaarden van Tinder. Het is zo simpel!

Kun je een verbannen Tinder-account terugkrijgen?

Nee, Tinder-verboden worden meestal als definitief beschouwd. Zoals eerder vermeld, behandelt het team van Tinder deze kwesties zeer serieus. Alle informatie die je aan Tinder verstrekt, zoals je telefoonnummer, Facebook-account of e-mailadres, wordt ook verbannen als je verbannen bent. Je kunt echter een paar uitwegen vinden, zelfs nadat je door Tinder bent verbannen.

Hoe lang duurt het om de ban van Tinder ongedaan te maken?

Tinder-verboden kunnen van een jaar tot een levenslang verbod duren. Het hangt allemaal af van wat hun beslissing is geweest op basis van uw accountreferenties en gegevens. Het is allemaal toegankelijk via de Tinder-database, en daarom zorgen ze er zelfs voor dat het apparaat dat je hebt gebruikt om in te loggen op Tinder, wordt verbannen, wat de strenge aard van hun beveiligingsprotocol verder versterkt.

Wie moet ik e-mailen om de ban van Tinder op te heffen?

Een van de weinige manieren om weer toegang te krijgen tot Tinder nadat je bent verbannen, is door ze rechtstreeks aan te spreken. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]

Hoe krijg ik de ban van Tinder opgeheven? Hoe wordt u ontheven van Tinder?

Zoals eerder vermeld, is de enige echte manier om de ban van Tinder op te heffen, hun ondersteuningsteam te vragen. Dit is geen 100% onfeilbare methode, aangezien Tinder de macht heeft om zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met de service en de procedure voor het ongedaan maken van de ban aan te vragen om erachter te komen waarom het account is verbannen.

  De beginnershandleiding voor Google Presentaties

1. Bezoek de Tinder helpt bij het indienen van een verzoek bladzijde.

2. Selecteer Problemen met inloggen bij account onder Waarmee kunnen we u helpen? veld.

3. Selecteer Kan niet inloggen, mijn account is verbannen onder Wat is er aan de hand?

4. Voer je e-mailadres en telefoonnummer in dat aan je Tinder-account is gekoppeld.

5. Schrijf het probleem in detail onder Beschrijving.

6. Voeg eventuele bijlagen toe.

7. Klik op INDIENEN om je unban-bezwaar in te dienen.

Je verzoek wordt naar Tinder gestuurd. Controleer de e-mail die u hebt verstrekt voor eventuele verdere beslissingen.

Hoe wordt u ontbannen van Tinder iOS?

Tinder is toegankelijk via een Android- of iOS-apparaat en de interface die in elk daarvan wordt gevolgd, is relatief hetzelfde. We hebben een paar voorbeelden gegeven van hoe je terug kunt naar Tinder, zelfs nadat je bent verbannen. Als je de ban van Tinder ongedaan wilt maken, voer dan de bovenstaande stappen uit om bezwaar te maken tegen je ban.

Hoe omzeil ik een Tinder-verbod?

Je kunt niet worden uitgesloten van de Tinder-ban als je bezwaar niet is geslaagd.

Houd er rekening mee dat uw apparaat-ID ook wordt verbannen wanneer Tinder uw account uitschakelt. Je zou permanent worden verbannen als je een nieuw Tinder-account aanmaakte met dezelfde telefoon. Je zou in plaats daarvan een heel ander apparaat moeten gebruiken, iets dat je nog niet eerder op Tinder had gebruikt. Dit omvat ook alles wat al in de Tinder-database staat en eventuele links met het nummer dat je eerder hebt gebruikt.

U kunt ook een fabrieksreset op uw telefoon proberen. Alle gegevens die eerder op uw apparaat zijn opgeslagen, worden gewist wanneer u de fabrieksinstellingen herstelt.

Opmerking: voordat u uw Android terugzet op de fabrieksinstellingen, moet u een back-up van al uw gegevens maken. Als u niet weet hoe u een back-up van uw Android moet maken, volgt u onze gids om Maak een back-up van uw Android-telefoongegevens.

Om uw mobiel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, leest en implementeert u de stappen in onze gids Hoe u een Android-apparaat hard kunt resetten.

  20 beste games met RTX- en DLSS-ondersteuning

Hoe neem ik contact op met de klantenservice van Tinder?

U kunt eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Tinder door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de Tinder-startpagina.

2. Klik op de optie Ondersteuning.

3. U wordt naar de klantenondersteuningspagina geleid, waar u vragen kunt stellen en ook uw accountgegevens kunt opvragen.

Kan ik een nieuw account maken als Tinder mij verbiedt?

Ja! Je kunt natuurlijk een nieuw account aanmaken op Tinder, maar je moet ervoor zorgen dat je je oude gegevens niet gebruikt om toegang te krijgen tot Tinder. Zelfs gevallen waarin mensen een nieuw nummer hebben gebruikt om een ​​Tinder-account aan te maken, hebben geleid tot verbanningen. Dit komt omdat Tinder verdachte gebruikers in de gaten houdt die proberen terug te keren naar de app met een nep-id of validatie. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen hoe u de ban van Tinder ongedaan kunt maken.

Hoe maak ik een nieuw Tinder-account aan nadat ik ben verbannen?

Je kunt een nieuw Tinder-account maken door deze stappen opeenvolgend te volgen:

1. Verwijder eerst de app van de huidige telefoon.

2. Hierna moet u uw nieuwe telefoon gebruiken om het te installeren en te openen Tinder app.

3. Log in met een nieuw telefoonnummer of Google-account dat u nog niet eerder heeft gebruikt.

Let op: Gebruik je social media account nog niet.

4. U moet nieuwe gegevens invoeren op de vereiste plaatsen.

Opmerking: Gebruik in het geval van foto’s vooral geen afbeeldingen van je oude Tinder-account.

Volg de instructies op het scherm om een ​​nieuw account aan te maken. Het zou nu klaar moeten zijn voor gebruik.

Opmerking: Zorg ervoor dat u de Richtlijnen voor de Tinder-community voorzichtig zodat je niet nog een keer in zo’n situatie terecht komt.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de ban van Tinder ongedaan kunt maken. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.