Hoe u de grootste DoorDash-bestelling krijgt

DoorDash is een van de grootste on-demand online voedselbesteldiensten uit San Francisco, Californië, Verenigde Staten. Het verbindt u met alle restaurants in uw omgeving, zodat u online eten kunt bestellen bij uw favoriete restaurants. Als je een Dasher van DoorDash bent en wilt weten hoe je de grootste DoorDash-bestelling kunt krijgen, blijf dan dit artikel lezen om het te leren. Je leert ook hoe je meerdere bestellingen kunt krijgen DoorDash met hoge Dasher Pay. Laten we beginnen!

Hoe u de grootste DoorDash-bestelling krijgt

Als je de grootste DoorDash-bestelling wilt krijgen, moet je een top Dasher worden. En om een ​​top Dasher te worden, moet je als Dasher aan bepaalde criteria op het DoorDash-platform voldoen. Laten we dit nader bespreken.

Waarom krijg ik geen bestellingen op DoorDash?

De meest voorkomende redenen voor het niet ontvangen van bestellingen op DoorDash zijn de volgende:

  • De slechte netwerkverbinding kan ervoor zorgen dat je geen bestellingen ontvangt.
  • Wanneer u bent uitgelogd van uw Dasher-account, ontvangt u geen updates of meldingen over de nieuwste Dash-punten in uw nabije omgeving.
  • Als uw Dash is gepauzeerd, ontvangt u geen bestellingen.
  • Het kan ook zijn dat mensen niets bestellen vanaf uw locatie. Je kunt proberen te verhuizen naar een warme locatie waar mensen continu eten bestellen.
  Hoe u zich afmeldt bij uw Mac na een bepaalde periode van inactiviteit?

Hoe krijg ik meer DoorDash-bestellingen? Hoe krijg ik meerdere bestellingen op DoorDash?

Om meer of meerdere bestellingen op DoorDash te krijgen, moet je op de populairste locaties zijn waar mensen continu eten bestellen. Zo heb je ook een grote kans op tips en hoge klantbeoordelingen. Het zal dus een schitterende kans zijn om een ​​top Dasher te worden.

Hoe krijg je de grootste bestellingen op DoorDash? Hoe krijg ik een hoger betalende DoorDash-bestelling?

Omdat er geen limiet is voor bestellingen op DeurDash, kan elke grootste bestelling niet op een bepaalde manier worden gedefinieerd. Maar als u de beste Dasher wordt, zullen de meeste bestellingen die u krijgt van klanten zijn die artikelen van meer dan $ 35 bestellen en dit kan oplopen tot elk bedrag. Alle belangrijke vereisten om een ​​Top Dasher te worden om de grootste en best betalende bestellingen te krijgen, worden hieronder besproken:

1. Ten eerste moet je altijd het drukste gebied vinden en zoveel mogelijk bestellingen opnemen.

2. U had de afgelopen maand ook meer dan 100 leveringen moeten hebben afgeleverd.

3. Je zult meer dan 4,7 klantbeoordelingen moeten verzamelen op DoorDash.

4. Het voltooiingspercentage van 95% van al uw leveringen is hard nodig.

5. In je leven met DoorDash zouden minstens 200 leveringen door jou moeten zijn voltooid.

U kunt meer te weten komen over het Top Dasher-programma op de DoorDash Help Top Dasher-pagina.

Hoe worden DoorDash-bestellingen toegewezen?

DoorDash maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem om bestellingen toe te wijzen, zodat deze zo snel mogelijk kunnen worden afgerond. Deze bestellingen worden toegewezen op basis van de locatie van de bestelling, en de Dasher met de hoogste rang in dat gebied krijgt de bestellingen als eerste. Om uw DoorDash-ranglijst te verhogen, moet u veel bestellingen zeer efficiënt en binnen de tijd afleveren, zodat de klant positieve beoordelingen kan geven om uw rangorde te verhogen.

  De vogels zijn terug en geladen met nieuwe vaardigheden [Review]

Krijgt u meer bestellingen als u op DoorDash plant?

Ja. Als je van tevoren op DoorDash plant, zul je zeker de eerste zijn die de bestellingen ontvangt dan de andere Dashers. En daardoor kun je meer verdienen en heb je de kans om een ​​top Dasher te worden. DoorDash biedt ook de Vroegtijdige toegang plannen functie aan de Dashers om van tevoren toegang te krijgen tot hun respectievelijke schema voor de komende week. Maar nogmaals, u moet voldoen aan de vereisten die in de bovenstaande aanwijzingen worden genoemd om toegang te krijgen tot dit programma.

Moet ik op een hotspot zijn om DoorDash-bestellingen te krijgen?

Nee, het is niet nodig om in een hotspot te zijn om DoorDash-bestellingen te ontvangen. U kunt ook bestellingen op normale locaties krijgen. Maar als je bereid bent een top Dasher te worden en meer geld te verdienen, is het essentieel dat je bij een hotspot bent om meerdere bestellingen te laten bezorgen.

Wanneer betaalt DoorDash? Betaalt DoorDash dagelijks?

Nee, de Dashers worden niet dagelijks betaald, maar wekelijks voor het werk van maandag tot en met zondag middernacht. Nadat de betaling is gegenereerd, wordt deze na 2-3 dagen verwerkingstijd naar de geregistreerde bankrekening verzonden. Hoogstwaarschijnlijk krijgen Dashers hun loon tegen het einde van woensdag.

Betaalt DoorDash gas?

Nee, DoorDash betaalt niet voor het gas dat de Dashers gebruiken voor levering. Je moet geld uit je zak uitgeven voor het gas als je een DoorDash Dasher bent.

Hoeveel betaalt DoorDash per levering? Hoe werkt Dasher Pay?

De gemiddelde betaling per levering varieert van $ 2-10 per levering. Deze betaling is afhankelijk van de afstand die de Dasher moet afleggen om de bestelling af te leveren. Als dat bezorggebied ver weg is en het heeft zeer beperkte Dashers, dan is de Dasher Pay hoog, omdat het er ook van afhangt of de Dasher een top Dasher is of niet. Het Dasher-salaris wordt berekend door Basissalaris + Fooien + Promoties op te tellen.

  Uitnodigingen voor evenementen verzenden die automatisch worden aangepast voor tijdzones

Bestraft DoorDash chauffeurs voor ontbrekende items?

Nee, DoorDash straft zijn Dashers niet voor ontbrekende items. De items worden verzegeld en verpakt door het restaurant, en Dashers kunnen niet eens zien wat er in de DoorDash-bestelling zit. Er is dus geen kans dat ze die items kwijtraken. Maar als DoorDash klantrapporten ontvangt waarin staat dat ze het item niet hebben ontvangen of als het item is geopend, kan de Dasher te maken krijgen met strenge maatregelen, wat er ook toe kan leiden dat hij ontslagen wordt als Dasher.

Kunnen restaurants Dashers beoordelen?

Ja, restaurants kunnen Dashers beoordelen op basis van hun algehele ervaring met hen op het handelaarsportal.

Kunnen DoorDash-chauffeurs contante fooien accepteren?

Ja, ze kunnen contante fooien accepteren wanneer ze uw artikelen afleveren. Maar ook als je contante fooien geeft, niet via de app, laat de app zien dat je geen fooi hebt gegeven. Het geven van tips is echter niet verplicht.

Hoe weet ik of DoorDash mensen in mijn regio inhuurt?

DoorDash huurt niet in de offline modus. Als je door DoorDash als Dasher wilt worden ingehuurd en de grootste DoorDash-bestelling wilt krijgen, moet je je rechtstreeks aanmelden voor het Dasher-account via de DoorDash Dasher Aanmeldingspagina. Vanaf hier moet u uw gebied selecteren met een postcode of postcode, en zodra het aanmeldingsproces is voltooid, begint u met het ontvangen van de bestellingen.

***

Dus nu heb je begrepen hoe je de grootste DoorDash-bestelling kunt krijgen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten