Hoe u de virale Spotify-cirkeldiagram kunt maken om uw beste muziekgenres, artiesten te zien

De meesten van ons zijn op de hoogte van Spotify Wrapped, de eindejaarsbeoordelingsfunctie van het bedrijf die de beste nummers, artiesten en genres belicht waar je het afgelopen jaar naar hebt geluisterd. Hoewel we nog steeds maanden verwijderd zijn van Spotify Wrapped 2022, is er een nieuwe trend viraal gegaan op sociale media en zien we dat gebruikers een cirkeldiagram delen van je beste Spotify-genres en artiesten. In dit artikel zullen we bekijken hoe u uw Spotify-cirkeldiagram kunt genereren en uw beste muziekgenres en artiesten kunt bekijken.

Controleer uw Spotify-cirkeldiagram (2022)

1. Bezoek hier de Spotify Pie-website op Github en klik op de groene knop “Aanmelden bij Spotify” om in te loggen met uw Spotify-account.

  De 5 lichtste webbrowsers

2. Wanneer het inlogscherm verschijnt, voert u uw Spotify-gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op de knop “Aanmelden” om u aan te melden bij uw account.

3. Wanneer u de prompt voor het verzoek om toestemming krijgt, klikt u op de knop “Akkoord” om door te gaan. Dit is vereist om de service toegang te geven tot uw Spotify-luisteractiviteit. U kunt de pagina met verbonden apps van Spotify bezoeken om deze toestemming later in te trekken.

4. Spotify Pie genereert nu een cirkeldiagram met uw topmuziekgenres samen met de topartiesten in die genres. Als u op de website naar beneden scrolt, ziet u een lijst met uw topartiesten in verschillende genres. U kunt hier mijn taartdiagram bekijken:

  Hoe u Find My iPhone kunt maken Zeg geen locatie gevonden

Ik probeerde Spotify Pie op mijn account en vond de taartweergave van mijn favoriete genres leuk. Ik denk echter dat het geweldig zou zijn geweest als de website een native manier had om de grafieken te delen. Op dit moment moet je een screenshot maken om je statistieken te delen. Afgezien van dat kleine ongemak, is Spotify Pie een handig hulpmiddel om je favoriete artiesten en genres te vinden en te delen met vrienden.

Bekijk je Spotify-statistieken in een cirkeldiagram

Dit zijn dus de stappen die u moet volgen om uw Spotify-cirkeldiagram te zien en te delen. Hoewel dit een coole manier is om je luisteractiviteit op Spotify te visualiseren, is het niet de enige uitweg. U kunt zelfs onze lijst bekijken met acht manieren om Spotify-statistieken te controleren. En voor meer van dergelijke tips, vergeet niet om onze beste Spotify-tips en -trucs te bekijken.

  Hoe u de batterijstatus van uw iPhone kunt controleren

gerelateerde berichten