Hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen

Na het lezen van een positieve recensie van een film of tv-programma, gaan we waarschijnlijk op zoek naar de bron of het streamingplatform. Een van die platforms die talloze media-inhoud streamt, is het Hulu-platform. In de zoektocht om geld te besparen, is de vraag die opduikt: hoe krijg je een gratis Hulu-account? Maak je geen zorgen, dit artikel is het exacte resultaat van een dergelijke zoekopdracht op zoekmachines. Terwijl u de methoden in het artikel leest, weet u hoe u Hulu gratis op uw Windows 10-pc kunt krijgen. Als u iemand bent die graag regelmatig media-inhoud bekijkt en streamt, is de kans groot dat een van de beschikbare abonnementen op andere mediastreamingplatforms u kan helpen toegang te krijgen tot het Hulu-platform. De vraag hoe je gratis Hulu kunt krijgen met Spotify zal bijvoorbeeld een positief antwoord opleveren. Laten we, rekening houdend met een ander groot streamingnetwerk, het antwoord vinden op de vraag hoe krijg ik ook gratis Hulu met Amazon Prime in het artikel.

Hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen

Verderop in dit artikel leert u hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen en hoe u gratis Hulu met Spotify kunt krijgen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is Hulu en wat zijn de functies ervan?

Hulu is een Amerikaanse Video on Demand-service met abonnement die eigendom is van The Walt Disney Company met NBC Universal. De website streamt films, series en anime van televisienetwerkpartners en andere inhoudspartners, waardoor het een van de toonaangevende videostreamingplatforms in de Verenigde Staten is. Daarnaast streamt Hulu Originals reguliere media-inhoud die volledig origineel is voor het platform.

Het antwoord op de vraag hoe u een gratis proefversie van uw Hulu-account kunt krijgen, is door deze binnen de vervalperiode te gebruiken. Het is 30 dagen beschikbaar als het normale abonnement wordt gekozen, en 7 gratis dagen zijn beschikbaar voor het Hulu+ Live TV-pakket vanaf de registratiedatum. Na de gratis proefperiode hebben de abonnementspakketten drie basisplannen, namelijk $ 7,99 / maand met advertenties, $ 14,99 / maand zonder advertenties en $ 69,99 / maand voor Hulu + Live TV.

Kenmerken van het Hulu-platform:

Het Hulu-platform biedt de volgende functies, zoals hieronder vermeld:

 • Toegang op elk apparaat tot 6 profielen op elk platform
 • Multiscreen tot 2 schermen
 • Neem inhoud op tot 50 uur opslag
 • Bekijk inhoud uit de enorme bibliotheek
 • Bekijk meer dan 50 top live tv
 • Premium add-ons van HBO, CINEMAX, SHOWTIME
 • Wissel van abonnement of annuleer op elk moment
 • Ultra4K HD

Hoe krijg ik een Hulu-account gratis op een Windows-pc of -laptop?

De sectie somt alle mogelijke methoden op om gratis een Hulu-account te verkrijgen en deze te gebruiken om de media-inhoud die beschikbaar is op internet te streamen.

Methode 1: gebruik de gratis proefversie van Hulu

De eerste en meest geadviseerde optie is om gebruik te maken van de gratis proefperiode van de Hulu-service. Laat ons nu weten hoe u een gratis Hulu-accountproef kunt krijgen voor de opgegeven periode op basis van het plan.

1. Open Google Chrome met behulp van de Windows-zoekbalk van onderen.

2. Open de Hulu officiële website en klik op de optie START JE GRATIS PROEFVERSIE.

3. Klik op SELECTEREN onder het geschikte plan uit de lijst.

4. Voer de relevante gegevens in de velden in en klik op DOORGAAN.

5. Geef de betalingsgegevens op de volgende pagina op en klik op de optie VERZENDEN.

Opmerking: als u een andere betaalmethode dan creditcard wilt gebruiken, klikt u bovenaan op de Express-opties.

Methode 2: account delen en doorverwijzen met vrienden

Een andere optie die een antwoord kan zijn op de vraag hoe je een gratis Hulu-account kunt krijgen, is door het account of de registratie met je vrienden te delen. Dit kan je helpen om Hulu te bekijken zonder extra kosten om te delen met je vrienden of andere mensen in je contacten.

Optie I: account delen met vrienden

Voordat u probeert te achterhalen of u inloggegevens van andere netwerken kunt delen met het Hulu-platform, zoals hoe krijg ik gratis Hulu met Amazon Prime, kunt u proberen de inloggegevens van het Hulu-platform zelf te delen. Als een van uw vrienden een Hulu-account heeft, kunt u hen vragen om u de inloggegevens te geven waarmee u de inhoud op het platform kunt bekijken. Een andere optie die kan worden gedaan, is om de abonnementskosten onder uw vrienden te delen om de abonnementskosten voor één persoon te verlagen.

Optie II: Hulu-verwijzingsprogramma

Net als bij de verwijzingsprogramma’s van Spotify, kunt u het Hulu-verwijzingsprogramma gebruiken om toegang te krijgen tot het Hulu-platform en ook om inzicht te krijgen in de vraag hoe u gratis Hulu kunt krijgen met Spotify. Een van de beste faciliteiten van het Hulu-platform is het Friend Referral-programma, waarin je $ 10 kunt verdienen voor een uitnodiging die naar een account wordt verzonden. Als een van je vrienden de uitnodiging accepteert en een account aanmaakt op het Hulu-platform, kun je een bedrag verdienen waarmee je de abonnementskosten kunt betalen.

  Een open alternatief voor Intel en ARM: wat is RISC-V?

1. Start de Google Chrome-app op uw pc of laptop.

2. Open de Hulu-website en LOG IN op uw account.

3. Klik op het profielpictogram en klik op het tabblad Account.

4. Klik op het verwijzingsgedeelte onderaan de pagina.

5. Klik op de optie Verwijzen naar een vriend.

6. Klik op het tabblad Inschrijven.

Op de Ambassador Referral-website kunt u uitnodigingen naar uw vrienden sturen.

Methode 3: gebruik studentenkortingen

Als je student bent, kun je je identiteit gebruiken om enkele kortingen te krijgen op het Hulu-platform. Dit zou relatief lagere abonnementskosten vereisen en u kunt gemakkelijk weten hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen.

Optie I: Hulu Studentenkorting

De eerste optie en antwoord op de vraag hoe je Hulu gratis kunt krijgen, is door de Hulu Student-korting te gebruiken, waarbij je het abonnement kunt krijgen voor slechts $ 1,99 / maand in plaats van de normale prijs, namelijk $ 7,99 / maand. In dit geval kunt u gebruik maken van deze aanbieding met 75% korting.

1. Open de Hulu-studentenkorting website in uw browser en klik op NU AANMELDEN.

2. Voer uw accountgegevens in en geef geldige bevestigingsgegevens op om van de korting gebruik te maken.

Optie II: Spotify Premium voor studenten

De meest populaire streaming muziekdienst, Spotify Premium, biedt een uitstekende korting voor studenten. U weet misschien niet dat u het ondersteunde abonnement van Spotify Premium samen met het Hulu-platform met korting kunt gebruiken. In een geconsolideerde vorm leer je hoe je met deze methode gratis Hulu kunt krijgen met Spotify.

Spotify Premium biedt een verlaagd tarief van ongeveer 50 procent voor hogeschool- en universiteitsstudenten, waarbij je een abonnementsgeld van slechts $ 4,99 / maand moet betalen. Dit is maximaal 4 jaar geldig, gedurende welke u de add-on Hulu met advertenties aan het abonnement kunt toevoegen. Ook is de prijs van de service slechts 99 cent voor de eerste drie maanden waarin u het antwoord kunt vinden op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen.

1. Start de Google Chrome-app op uw pc/laptop.

2. Open de Spotify Premium voor studenten website en klik op KRIJG PREMIUM.

3. Klik op de optie Aan de slag en maak een account aan door de vereiste informatie in te voeren.

Methode 4: gebruik de Hulu-cadeaubon

Als u geen Hulu-account kunt krijgen met een van de eerder gegeven opties of als u een idee krijgt van hoe u gratis Hulu met Spotify kunt krijgen, kunt u de Hulu-cadeaubon krijgen. Het is relatief goedkoop en u kunt het gebruiken om uw abonnement op te laden of te verlengen. Probeer deze methode voordat u probeert het antwoord te vinden op enkele vragen, zoals hoe krijg ik gratis Hulu met Amazon Prime.

Optie I: Aankopen in winkels

De eerste optie is om de fysieke vorm van de Hulu-cadeaubon in een winkel te kopen. Tijdens de feestdagen kunt u tweedehands kaarten verkrijgen bij CVS-, Walgreens- of Target-winkels.

Kras de aluminiumfolie aan de achterkant van de kaart om de code op de kaart te zien.

Optie II: Aankoop via website

Als u een digitale Hulu-cadeaubon wilt kopen, kunt u een van de online websites gebruiken, zoals AmazoneMicrosoft Rewards, of Rakuten.

U moet een e-mail gebruiken om u op de website te registreren en de digitale code gebruiken die naar uw e-mail is verzonden om toegang te krijgen tot de Hulu-cadeaubon. Met behulp van de digitale code van de gekochte e-Hulu-cadeaubon kunt u het antwoord krijgen op de vraag hoe u Hulu gratis kunt krijgen.

Methode 5: gebruik een ander abonnement

Als je je hebt geabonneerd op enkele van de beroemde mediastreamingplatforms, kun je deze ook gebruiken om de inhoud op het Hulu-platform te streamen.

Optie I: Sprint Plus Plan

De eerste optie is het Sprint Plus-abonnement, waarbij u het abonnement kunt gebruiken om het Hulu with Ads-abonnement toe te voegen. Dit gecombineerde abonnement biedt een gratis Hulu-abonnement met het onbeperkte Plus-abonnement van Sprint vanaf $ 70/maand.

1. Bezoek de Sprint website en maak een account aan op de website.

2. Log in op uw Sprint-account met de inloggegevens.

3. Open de Hulu-add-on-pagina en voeg het Hulu-abonnement toe aan uw account.

4. Open de Gmail website en log in op uw account.

Opmerking: gebruik de e-mailservice die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mailaccount.

5. Open de bevestigingsmail en klik op de beschikbare activeringslink.

6. Voltooi het registratieproces met de instructies op het scherm om de Hulu-website te gebruiken.

Optie II: Verizon Play More

Een andere mogelijke optie om het antwoord te vinden op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen, is door een abonnement op een mobiel netwerk zoals Verizon te gebruiken. Je kunt de add-on Disney Bundle van Verizon samen met het basisplan gebruiken voor slechts $ 13,99 / maand. De basisplannen kunnen het Play More Unlimited-abonnement zijn dat begint bij $ 80 / maand of het Get More Unlimited-abonnement dat begint bij $ 90 / maand. Laten we wat meer te weten komen over deze optie, zodat we een idee kunnen krijgen van het antwoord op de vragen zoals hoe krijg ik gratis Hulu met Amazon Prime of hoe krijg ik gratis Hulu met Spotify?

  Bash-syntaxisfout repareren in de buurt van onverwacht token

1. Navigeer naar de Verizon website en klik op de optie Beginnen met abonnementen.

2. Klik op de optie Nieuwe klant, registreer u voor een geschikt abonnement en koop het met uw bankgegevens.

3. Open de Mijn Verizon website en log in op uw account.

4. Navigeer naar de Account-interface en klik op de optie Add-ons & Apps.

5. Klik op de optie Entertainment en vervolgens op de optie Meer informatie in het gedeelte Disney-bundel.

6. Klik op de optie Nu downloaden in de rechterbovenhoek.

7. Accepteer de voorwaarden op de transactieoverzichtspagina en klik op de optie Enroll in Disney Bundle.

8. Voer het e-mailadres in de velden in en klik op de knop E-mail controleren.

9. Open de Gmail website en log in op uw account.

10. Open de bevestigingsmail en klik op de optie Doorgaan om het e-mailadres te valideren.

11. Klik op de optie Ga naar Disney.

12. Voer uw e-mailadres in en klik vervolgens op de optie AKKOORD & DOORGAAN.

13. Maak een nieuw Disney+ account aan of gebruik je bestaande Disney+ account op de Disney+ website.

14. Klik na het voltooien van het account op de optie Hulu activeren.

15. Stel uw Hulu-account in en klik op de optie Doorgaan.

16. Klik op de optie Start Watching Hulu om de inhoud op de Hulu-website te bekijken.

Opmerking: U kunt ook het Disney+ website en klik op het profielpictogram > tabblad Account > Hulu-optie.

Methode 6: gebruik Nulled-website

Om het antwoord te vinden op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen, kunt u de inloggegevens van het account verkrijgen. Als u eenvoudig de gebruikersnaam en het wachtwoord van het Hulu-platform wilt verkrijgen en wilt leren hoe u Hulu gratis kunt krijgen, kunt u de Nulled-website gebruiken.

1. Ga naar de Nulled website en klik op de optie Account aanmaken.

2. Voer de vereiste gegevens in de velden in, vink het captcha-vakje aan en klik op de optie Account aanmaken.

3. U ontvangt een e-mail op het geregistreerde e-mailadres dat in de velden is opgegeven.

4. Open de Gmail website of een andere e-mailservice om toegang te krijgen tot de link in de ontvangen e-mail.

5. Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord die in het registratieformulier zijn opgegeven om u aan te melden bij uw account.

6. Selecteer de optie Lekken in het vervolgkeuzemenu Categorie en klik op het gedeelte Filmkijksite.

Opmerking: als de optie niet wordt weergegeven, klikt u op de optie Cinema.

7. Klik op de Hulu-optie in de lijst.

8. Open de Hulu-website en klik op de optie Aanmelden. U kunt de accounts die in de lijst op de nuled-website worden weergegeven, een voor een gebruiken om u aan te melden bij de Hulu-website.

9. Nadat uw account is goedgekeurd, maakt u uw nieuwe profiel aan en logt u in met het profiel.

Methode 7: gratis Hulu-cookies

Een groot probleem dat u belemmert en blokkeert bij het vinden van het antwoord op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen, zijn de cookies die door de Hulu-website worden gebruikt. U kunt een paar Chrome-extensies gebruiken om deze cookies op uw website te deblokkeren en vervolgens de cookies gebruiken om naar het Hulu Plus Premium-abonnement te streamen zonder u aan te melden. Met deze optie krijgt u gratis toegang tot het platform zonder een ander platform te gebruiken, zoals de vraag, hoe krijg ik gratis Hulu met Amazon Prime?

1. Open de Google Chrome-app.

2. Open de EditThisCookie browserextensiewebsite en klik op de optie Toevoegen aan Chrome.

3. Open de Hulu website en klik op LOG IN op uw account.

4. Klik op de optie Cookies wijzigen.

5. Selecteer de hier gegeven voorbeeldcode en druk op Ctrl+C om deze te kopiëren.

{

“domain”: “hulu.com”,

“hostOnly”: false,

“httpOnly”: false,

“name”: “XSRF-TOKEN”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”,

“secure”: false,

“session”: true,

“StoreId”: null,

“value”: “1623605c-ed91-4625-adc3-e2f95984ddd8”

}

6. Druk op Ctrl+V om de code te plakken en klik op de optie Test om te controleren of de code compatibel is.

7. Klik op de EditThisCookie-cookie-optie in de rechterbovenhoek van de Hulu-website en klik op de optie Importeren.

8. Druk op Ctrl+V om de code te plakken en klik op de optie Testen.

9. Gebruik het Hulu-account om de inhoud op de website te bekijken.

Opmerking: als er nog een pop-upvenster verschijnt, drukt u op de toetsen Ctrl+R om de pagina te vernieuwen.

Methode 8: andere opties (niet aanbevolen)

  Beheers Java met deze 18 online cursussen

De laatste methode om het antwoord te krijgen op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen, is door de volgende opties te gebruiken die hier worden gegeven. Er moet echter worden opgemerkt dat het niet raadzaam is om deze opties te gebruiken als een van de andere methoden bevredigend lijkt bij het streamen van de inhoud.

Optie I: Hulu-accountgenerator

De eerste optie om het antwoord te weten op de vraag hoe je Hulu gratis kunt krijgen, is door de Hulu-accountgenerator een van de websites gebruiken. Dit kan worden gebruikt om een ​​willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord te krijgen waarmee u toegang kunt krijgen tot het Hulu-platform.

Optie II: weggeefwebsites

Sommige websites bieden gratis accountgegevens van de werkende accounts die door de abonnees zijn uitgeleend. Deze weggeef websites zou regelmatig worden bijgewerkt, waaruit u de gebruikersnaam en het wachtwoord kunt verkrijgen om het Hulu-platform te gebruiken.

Optie III: Premium Account Telegram-kanaal

Een andere optie om de gebruikersreferenties van het Hulu-platform te verkrijgen, is door u te abonneren kanalen op de Telegram-app, van waaruit regelmatig updates van werkende Hulu-accounts blijven circuleren. Met de inloggegevens kunt u de inhoud van het platform op uw apparaat streamen. U kunt ook enkele Spotify-referenties verkrijgen en het antwoord gebruiken op de vraag hoe u gratis Hulu kunt krijgen met Spotify die eerder is besproken om u aan te melden bij het Hulu-netwerk.

Optie IV: online virtuele creditcard

Als een optie om de pagina met betalingsgegevens van de registratiepagina van het Hulu-platform te omzeilen, kunt u een van de Online VCC- of Online Virtual Credit Card-websites gebruiken. Dit zou helpen bij het vinden van het antwoord op hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen en bij het verkrijgen van de details van de bankrekening om de betalingspagina te omzeilen.

 • Entropay
 • Payoneer
 • Neteller
 • NetSpend
 • Walmart-kaart

Optie V: Enquêtewebsite

Als laatste optie kunt u wat geld of een Hulu-cadeaubon verdienen op elke enquêtewebsite, die u vervolgens kunt gebruiken om een ​​Hulu-account te verkrijgen. U kunt zich registreren op een van de gegeven enquêtewebsites en voor hen werken om een ​​bepaald bedrag te verdienen.

Optie VI: gebruik alternatieve sites

Als u het Hulu-account ondanks een van de hier gegeven methoden niet kunt vinden, kan dit te wijten zijn aan een geografische beperking of kan het gebeuren als uw IP-adres op de server is verbannen. Hiervoor kunt u alternatieve sites gebruiken zoals Popcorn-tijd om media-inhoud te streamen.

Nu is het tijd om de open vraag in het begin te beantwoorden, namelijk hoe je gratis Hulu kunt krijgen met Spotify. Welnu, u kunt mogelijk geen toegang krijgen tot het Hulu-platform met uw Amazon Prime-account omdat deze niet zijn gekoppeld of ondersteund.

Hoe de Hulu-cadeaubon te gebruiken?

De methode om de verkregen code van de Hulu-cadeaubon te gebruiken om toegang te krijgen tot het abonnement op het platform en om te weten hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen, wordt hieronder uitgelegd.

1. Start de Google Chrome-app en ga naar de Hulu-cadeaubon website.

2. Voer de code in het daarvoor bestemde veld in en klik op REDEEM.

3. Het bedrag vermeld op de Hulu-cadeaubon wordt automatisch bijgeschreven op uw Hulu-account en u kunt het gebruiken om de inhoud te bekijken.

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe u gratis Hulu kunt krijgen met Spotify.

Hoe Hulu-abonnement annuleren?

Nadat je hebt geleerd hoe je Hulu gratis kunt krijgen, moet je het abonnement voor de vervaldatum opzeggen. U kunt het Hulu-abonnement het beste 2 tot 3 dagen voor het verstrijken van de proefperiode annuleren om extra kosten voor het abonnement te voorkomen.

1. Bezoek de Hulu-website en LOG IN op uw account met behulp van de inloggegevens.

2. Klik bovenaan op de profielnaam en klik op de optie Account.

3. Klik op de optie ANNULEREN in het gedeelte Uw abonnement opzeggen en geef hen feedback.

Opmerking: in sommige versies kan het worden weergegeven als de optie Afmelden.

4. Volg de instructies op het scherm om het abonnement op te zeggen.

***

Het artikel legt de mogelijke methoden uit om antwoorden te krijgen op de vraag hoe u een gratis Hulu-account kunt krijgen en hoe u gratis Hulu met Spotify kunt krijgen. Neem een ​​paar minuten de tijd om ons uw waardevolle vragen en suggesties te laten weten in het opmerkingengedeelte. Laat ons bovendien weten welke van deze methoden hebben geholpen bij het vinden van het beste antwoord op de vraag hoe u Hulu gratis kunt krijgen.

gerelateerde berichten