Hoe u een klein Skype-venster terugkrijgt

Skype is een applicatie die online communicatie via spraak, video en instant messages mogelijk maakt. Een van de eerste doorbraken met het voice-over-internetprotocol (VoIP) was Skype. Als u Skype op een pc gebruikt, wordt het kleine venster toegevoegd door Compacte weergave te kiezen in het menu Weergave. En veel Skype-gebruikers willen leren hoe ze een klein Skype-venster terug kunnen krijgen. Daarom brengen we u een handige gids die u zal helpen begrijpen hoe u Skype-schermweergave-opties en skype-gesplitst scherm kunt krijgen. Lees verder tot het einde om een ​​klein Skype-zwevend venster terug te krijgen.

Hoe u een klein Skype-venster terugkrijgt

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u het kleine Skype-venster in detail kunt terugkrijgen met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat zijn Skype-schermweergaveopties?

Het startscherm van de Skype-client kan op verschillende manieren worden bekeken. De drie grote pictogrammen bovenaan kunnen worden gebruikt om er snel tussen te schakelen om de schermweergaveopties van Skype te zien.

  • Contactenweergave: de standaardweergave voor het gebruik van Skype voor Bedrijven is Contactenweergave. Een zoekveld, vier tabbladen (GROEPEN, STATUS, RELATIES en NIEUW) en uw contacten worden allemaal weergegeven in de weergave Contacten. De standaardoptie is GROEPEN. Er zijn twee standaardgroepen: Andere contactpersonen, de rest van uw lijst met contactpersonen, is de groep die bovenaan de lijst met groepen wordt weergegeven.

  • Gespreksweergave: op dit moment is de gespreksweergave uitgeschakeld.

  • Vergaderingenweergave: de vergaderingenweergave toont de vergaderingen die voor vandaag zijn gepland in uw Outlook-agenda. Vergaderingen die worden gehouden met Skype for Business worden in blauw weergegeven, terwijl gewone vergaderingen in zwart worden weergegeven. Door met de rechtermuisknop op een Skype voor Bedrijven-vergadering in deze weergave te klikken en Deelnemen te selecteren, kunt u eraan deelnemen.

  • Weergaven tijdens gesprek: Tijdens het Skype-gesprek kunt u schakelen tussen meerdere weergaven door op het tabblad Weergave in de rechterbovenhoek te klikken. Deze weergaven zijn Sprekersweergave, Rasterweergave, Grote galerij en Samen-modus.

Waarom is mijn Skype-venster zo groot?

Er is een kans dat uw videoformaat groot is. Er zijn verschillende maten beschikbaar, waaronder Standaard (standaard), Groot en Enorm. En misschien hebt u een groot of enorm formaat geselecteerd voor uw Skype-venster. Mogelijk gebruikt u Skype ook in de modus Volledig scherm.

Volg deze snelkoppelingen om uw leven gemakkelijker te maken:

  • Gebruik Alt + V voor het menu Beeld om in of uit te zoomen of naar de werkelijke grootte in Windows
  • Ctrl+Shift om in te zoomen

  • Ctrl + – om uit te zoomen

  • Ctrl + O om de afbeelding volledig te bekijken

Waarom is het zwevende venster van Skype verdwenen?

Een zwevend Skype-venster is een venster dat boven alle Windows-toepassingen verschijnt. Als een gebruiker boven alle applicaties iets wil weergeven, kan hij deze methode gebruiken. Als uw zwevende venster niet meer zichtbaar is, hebt u mogelijk de functie Oproepvenster weergeven als Skype op de achtergrond actief is uitgeschakeld via de instellingen voor bellen. Schakel de optie in om dat zwevende venster terug te krijgen.

Hoe minimaliseer ik het Skype-venster?

De software blijft werken nadat u op de knop Sluiten (X) in de rechterbovenhoek van het Skype-venster hebt geklikt, zodat u meldingen kunt ontvangen voor inkomende oproepen of berichten. De taakbalk, die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de onderkant van uw computerscherm, is waar Skype standaard wordt geminimaliseerd wanneer u op de knop Sluiten drukt. In plaats daarvan kunt u het Skype-venster laten verkleinen tot het systeemvak.

1. Open de Skypen app op uw pc/laptop.

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account.

2. Klik op het pictogram met de drie stippen > optie Instellingen in de linkerbovenhoek, zoals hieronder weergegeven.

3. Klik op het tabblad Algemeen in het linkerdeelvenster.

4. Schakel de schakelaar in voor de optie Skype actief houden bij sluiten.

5. Klik nu op het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het Skype-venster.

6. Klik op het pijlpictogram op de taakbalk om het systeemvak te openen en het geminimaliseerde Skype-vensterpictogram te zien.

Hoe verklein ik de grootte van mijn Skype voor Bedrijven-venster?

Helaas is er geen keuze of mogelijkheid om de minimale venstergrootte van Skype voor Bedrijven te verkleinen omdat deze te groot is. Maar de muisaanwijzer verandert in een hand als u deze naar de bovenkant van het scherm verplaatst. Om een ​​klein Skype-venster terug te krijgen voor het Business-venster, klikt u erop en sleept u het naar beneden. Sleep vervolgens het kleinere venster naar rechts of links van het scherm.

Of u kunt gebruik maken van het Skype splitscreen. Het gesplitste scherm van Skype inschakelen:

Opmerking: Meld u aan bij uw Skype-account voordat u de volgende stappen probeert.

1. Openen Skype voor Bedrijven en klik op het pictogram met de drie stippen.

2. Klik in het vervolgkeuzemenu op Modus gesplitste weergave inschakelen.

Het scherm bevindt zich nu in een gesplitste schermmodus.

Opmerking: u kunt niet langer alleen de nieuwe pixelgrootte van 320 x 320 gebruiken; in plaats daarvan springt een kleinere versie van het Skype voor Bedrijven-venster naar de kant die u selecteert. Afhankelijk van uw schermresolutie kunt u maximaal vier vensters tegelijk openen en kunt u hun grootte aanpassen door de balk in het midden van het venster te kiezen en te slepen.

Hoe krijg je het zwevende venster op Skype?

Laten we de stappen bekijken om het zwevende venster op Skype te krijgen.

1. Start de Skype-app op uw pc en log in op uw account.

2. Klik op het pictogram met de drie stippen > Instellingen in de linkerbovenhoek.

3. Klik op het tabblad Bellen in het linkerdeelvenster.

4. Schakel de schakelaar in voor de optie Oproepvenster tonen wanneer Skype op de achtergrond is.

Hoe krijg ik het kleine scherm terug op Skype? Hoe krijg je een klein Skype-venster terug?

U kunt het kleine venster tijdens het gesprek weer op Skype krijgen met behulp van de bovenstaande stappen.

Hoe het pop-upvenster van Skype inschakelen?

Hieronder staan ​​de stappen om het Skype-pop-upvenster tijdens een gesprek in te schakelen:

1. Open de Skype-app op je pc of laptop.

2. Klik op het pictogram met de drie stippen in de linkerbovenhoek.

3. Klik vervolgens op Instellingen.

4. Klik op het tabblad Bellen in het linkerdeelvenster.

5. Schakel ten slotte de schakelaar in voor de optie Oproepvenster tonen wanneer Skype op de achtergrond is.

Hoe krijg ik Skype-overlay?

Lees en volg de bovenstaande stappen om de Skype-overlay te krijgen tijdens een gesprek.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een klein Skype-venster terug kunt krijgen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

  5 beste tools voor analyse van verkeerspatronen en hoe het uw bedrijf helpt