Hoe u een Rolex Smartwatch-gezicht kunt krijgen

Je wilt rijkdom en grootsheid uitstralen door een OS-gadget te dragen. Hoewel de Android Smart Watch een futuristische technologie is, lijken de best uitziende modellen toch hun analoge tegenhangers. Als de jouwe dat niet doet, pas hem dan aan voor een meer tijdloze uitstraling. Een Rolex horloge is niet alleen een uurwerk; het is ook een statussymbool. U kunt mensen gemakkelijk voor de gek houden door te geloven dat u een gepersonaliseerde Rolex-wijzerplaat draagt ​​met de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden die beschikbaar zijn. Ze hebben een klassieke uitstraling en gevoel. We brengen u een perfecte gids die u leert hoe u Rolex Smartwatch Face kunt krijgen. Dus lees verder om luxe wijzerplaten te krijgen.

”Hoe

Hoe u een Rolex Smartwatch-gezicht kunt krijgen

We hebben twee mogelijke methoden laten zien om luxe wijzerplaten te krijgen. U kunt elk van hen gebruiken om een ​​Rolex smartwatch-gezicht te krijgen.

1. Via de Facer-app

De Facer-app is gratis te gebruiken en de wijzerplaten die door de community zijn geproduceerd, kunnen ook gratis worden gedownload. Alleen al in deze app zijn 15.000 gratis en betaalde wijzerplaten beschikbaar, waarbij regelmatig nieuwe ontwerpen worden geüpload door bedrijven en de Facer-community. Je kunt rondkijken naar een wijzerplaat die je aanspreekt. U kunt naar wijzerplaten zoeken of kijken wat er op dit moment populair is. Als geen van de ontwerpen je aanspreekt, kun je er zelf een maken. Facer zegt ook dat miljoenen smartwatch-gebruikers het vertrouwen, en het heeft de statistieken om het te bewijzen. Facer is interoperabel met alle Wear OS-apparaten, wat een enorm pluspunt is. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

  Mac-camera werkt niet? Hier is hoe het te repareren

1. Ga naar de Play Store en zoek naar de Facer Watch Faces en klik op Installeren.

2. Nadat u de Facer-app hebt geïnstalleerd, opent u deze.

3. Het OS-apparaat dat u gebruikt, wordt vervolgens gevraagd om te worden geselecteerd.

4. Staat jouw smartwatch niet in de lijst Kies een model dat vergelijkbaar is met het jouwe.

Opmerking: u kunt tal van aangepaste wijzerplaten zoeken en installeren met de app op uw telefoon. Als je op zoek bent naar een Rolex-ontwerp, zijn de opties op de Facer-app vrij beperkt.

4.1 Gebruik uw mobiele browser om snel te zoeken naar gepersonaliseerde Rolex-wijzerplaten.

4.2 Kies je favoriete ontwerp en sla het op je telefoon op.

Opmerking: u kunt het ontwerp zelfs op uw laptop opslaan als u dat wilt. Zorg ervoor dat u het bestand daarna op uw telefoon opslaat.

5. Keer terug naar de Facer-app nadat je het bestand hebt gedownload.

6. Om toegang te krijgen tot uw Watchbox-pagina, tikt u op het Watchbox-pictogram in het onderste menu.

tik op het watchbox-pictogram.  Hoe u een Rolex Smartwatch-gezicht kunt krijgen” width=”340″ height=”751″></p>
<p>7. Kies de optie Importeren, dit is de horlogeknop in de rechterbovenhoek.</p>
<p>8. Als je problemen hebt met importeren, volg dan de onderstaande stappen:</p>
<p>8A.  Ga naar Instellingen op je Android-apparaat.</p>
<p><img class=

8B. Selecteer de Applicaties.

”Go

8C. Tik op Facer.

8D. Tik op Machtigingen.

”Tik

8E. Zoek en importeer het bestand dat u zojuist hebt gedownload.

9. Uw Facer-app geeft nu het ontwerp weer.

Opmerking: zorg ervoor dat uw telefoon en polshorloge synchroon lopen.

  TagSpaces combineert tekst en kleuren in een slim systeem voor het taggen van bestanden

10. Druk op de Rolex-wijzerplaat die u wilt gebruiken op de synchronisatieknop. Houd er rekening mee dat het synchronisatieproces enige tijd kan duren.

Hoewel de app gratis te downloaden is, is er een maandelijks premium-abonnement waarmee je toegang krijgt tot extra wijzerplaten (waardoor het totaal op 75.000 komt) en advertenties worden verwijderd. Ze hebben ook een Plus-abonnement dat advertenties elimineert en u een aantal extra functies biedt als u liever een eenmalig bedrag betaalt.

2. Via de horlogemaker-app

De horlogemaker is een andere software die u kunt gebruiken om een ​​persoonlijk Rolex-ontwerp te verkrijgen. U kunt deze app gebruiken om een ​​Rolex smartwatch-gezicht te krijgen. Het is de grootste wijzerplaatgemeenschap ter wereld. Het beschikt over een enorme bibliotheek met kant-en-klare thema’s. Hiermee kunt u meer dan 60.000 wijzerplaten verkennen, met meer dan 50 nieuwe ontwerpen die elke dag worden geüpload. Het heeft ook meer dan een miljoen downloads in de Google Play Store en stelt je in staat om je uiterlijk te bouwen, net als Facer. Het is het meest eenvoudige programma voor het ontwerpen van de interface die elke gebruiker nodig heeft. Het uiterlijk van uw klokinterface heeft u volledig in de hand. Het WatchMaker-programma bevat 1.000 volledig verwisselbare voorbeeldwijzerplaten, zodat u de weergegeven nummers kunt bewerken, widgets kunt toevoegen en de kleuren kunt wijzigen om uw interface te creëren. Hier leest u hoe u luxe wijzerplaten kunt krijgen met de Watchmaker-app.

1. Ga naar de Play Store, zoek naar Watch Faces en klik op Installeren.

”zoek

2. Open de Watchmaker-app nadat je deze hebt gedownload.

”Open

Opmerking: de methode is hetzelfde als de Facer-app

  iTunes-muziek gebruiken in PowerPoint-presentaties

3. Selecteer het Wear OS-apparaat dat u momenteel gebruikt.

4. Stel de app-machtigingen in voor toegang tot uw opslagmappen.

5. Download de bijbehorende app op je horloge.

6. Daarna wordt u naar de Watchmaker-webpagina geleid, waar u verschillende wijzerplaten kunt bekijken.

7. Als je in de zoekbalk naar Rolex zoekt, zie je een paar mooie ontwerpen.

”zoek

Opmerking: u moet zich abonneren op het premiumplan om een ​​van deze te krijgen.

8. Door op de groene knop te tikken, kunt u uw favoriete ontwerp kiezen en synchroniseren met uw horloge.

9. U kunt ook uw mobiele browser gebruiken om andere Rolex-wijzerplaten te zoeken.

10. Selecteer een ontwerp en download het naar je telefoon.

11. Ga naar Mijn horloges, het pictogram naast het meest rechtse pictogram in het onderste menu, om het ontwerp in uw Watchmaker-app te importeren.

”Ga

12. Tik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek.

13. Kies Horloge importeren.

”Kies

14. Nadat je de Rolex-wijzerplaat hebt geïmporteerd, sluit je je telefoon aan op je Wear OS-apparaat en wacht je tot deze verschijnt.

Je kunt de gratis app downloaden of $ 7,99 betalen voor de premium-editie, waarmee je toegang hebt tot de hele bibliotheek en advertenties verwijdert. Wanneer u de gratis versie downloadt, heeft u de mogelijkheid om in-app te upgraden.

***

We hopen dat je deze informatie nuttig vond en dat je hebt kunnen oplossen hoe je Rolex Smartwatch Face kunt krijgen. Laat ons weten welke methode voor u het voordeligst was om luxe wijzerplaten te krijgen. Gebruik het onderstaande formulier als u vragen of opmerkingen heeft.

gerelateerde berichten