Hoe u geld kunt besparen op iCloud-opslag

De situatie met iCloud-opslag zou grappig zijn als het niet zo belachelijk was, en we hebben al duidelijk gemaakt of Apple meer gratis opslagruimte zou moeten aanbieden. Maar als u echt moet betalen, waarom zou u dan niet wat geld sparen?

Hoewel Apple’s prijzen voor iCloud-opslag zijn verbeterd, is dat geen excuus voor het feit dat het meer gratis zou moeten aanbieden, en er is een school van mening dat het genoeg zou moeten weggeven om een ​​volledige back-up te maken van elke iPhone of iPad die ze verkopen . Dat is in veel opzichten problematisch, niet in de laatste plaats het feit dat Apple, nu de iPhone-verkopen vertragen, meer dan ooit op zijn diensten vertrouwt om geld te verdienen.

Het is waar dat Apple’s prijzen voor iCloud-opslag concurrerender zijn dan sommige, maar dat is geen excuus voor het aanbieden van een schamele 5 GB aan opslagruimte wanneer het op Scrooge McDuck-niveaus van contant geld zit. Het is om die reden dat we er geen moeite mee hebben om een ​​aantal manieren te delen waarop je misschien wat geld kunt besparen, mocht je absoluut wat meer opslagruimte nodig hebben voor je foto’s enz.

  App-abonnementen op iPhone of iPad annuleren

Dus dat gezegd hebbende, laten we beginnen.

Koop cadeaubonnen met korting

Apple heeft jarenlang App Store- en iTunes-cadeaubonnen verkocht en ondanks de namen zijn ze ogenschijnlijk hetzelfde. Het maakt niet uit hoe het wordt genoemd, het saldo van de kaart wordt uiteindelijk toegevoegd aan uw Apple ID, wat op zijn beurt betekent dat u het kunt gebruiken voor de aankoop van alle diensten of softwareproducten van Apple. Dat betekent dat je apps, muziek of zelfs een in-app-abonnement kunt kopen als je wilt. En u kunt zelfs betalen voor meer iCloud-opslag.

Dat gaat je op zich geen geld besparen, maar grote winkels verkopen soms iTunes-cadeaubonnen met korting, dus er is misschien een mogelijkheid om hier en daar een paar dollar te besparen. Onthoud dat alle kleine beetjes helpen.

Hoeveel opslagruimte heb je echt nodig?

Soms maken we ons allemaal schuldig aan paniekaankopen. Opslag is een gebied waar dat kan kruipen, vooral als je niet echt zeker weet hoeveel ruimte je nodig hebt. Het kan soms makkelijker zijn om gewoon voor het hoogste opslagniveau te betalen, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over opslag, maar als u niet zoveel nodig heeft, kunt u een paar dollar per maand besparen door ervoor te zorgen dat u op de juiste niveau.

  App Eater verwijdert meerdere apps; Maakt ze gemakkelijk door te filteren

Ga naar Instellingen en tik vervolgens op je naam bovenaan het scherm.

Tik vervolgens op “iCloud” en verwonder je over de visuele weergave van hoeveel iCloud-opslag je gebruikt en hoeveel er momenteel beschikbaar is.

Als u een klein deel van wat beschikbaar is, gebruikt, is het misschien tijd om te downgraden.

Delen met gezin gebruiken om opslag te delen

Family Sharing is een vaak over het hoofd geziene functie die Apple biedt. Hiermee kunnen mensen uit dezelfde familie bronnen zoals apps en services delen. Gelukkig is iCloud-opslag een van die dingen die je kunt delen, dus in plaats van dat meerdere mensen allemaal individuele data-buckets gebruiken, kan het je wat geld besparen als je ze allemaal in dezelfde bucket laat duiken.

  Hoe Nintendo Switch-screenshots naar een pc te kopiëren via USB

Om het delen van iCloud-opslag in te schakelen, opent u Instellingen en tikt u op uw naam bovenaan het scherm,

Tik vervolgens op Delen met gezin.

Tik op iCloud-opslag.

Volg nu gewoon de stappen om uw bestaande opslag te delen of, indien nodig, te upgraden naar de 200 GB of 2 TB laag.

Ruimte besparen in iCloud

Als al het andere faalt, zijn er enkele manieren waarop u kunt verminderen hoeveel iCloud-opslag u gebruikt. U kunt bijvoorbeeld Google Foto’s gebruiken om gratis een onbeperkt aantal foto’s op te slaan en iCloud-fotobibliotheek te vermijden. Sommigen van hen vereisen misschien wat creatief opslagbeheer, maar het kan net genoeg zijn om u geld te besparen als dat niet nodig is.