Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple ID Wallet

Of je nu een iPhone, Mac, iPad of iets anders gebruikt, je Apple ID is de manier om nieuwe apps te krijgen. En als je een app probeert te kopen of een abonnement wilt betalen, heb je een betaalmethode op je Apple ID nodig. Met de nieuwe RBI-regels rond debet- en creditcards, accepteert Apple nu echter geen betalingen meer van kaarten. Dat betekent dat de enige manier om voor apps en abonnementen te betalen, is door geld toe te voegen aan uw Apple-portemonnee. Als je je afvraagt ​​hoe je dat moet aanpakken, hebben we het voor je. Hier leest u hoe u geld toevoegt aan de Apple ID-portemonnee.

Geld toevoegen aan Apple ID Wallet op iPhone, iPad en Mac (2022)

U kunt geld toevoegen aan uw Apple ID-portemonnee met bijna elk Apple-apparaat dat u bezit. Of het nu uw iPhone, iPad of Mac is, geld toevoegen aan Apple ID is heel eenvoudig. We zullen de stappen hiervoor afzonderlijk bespreken en u kunt de onderstaande inhoudsopgave gebruiken om de stappen voor uw apparaat te vinden.

  Hoe u uw Google Foto's-bibliotheek kunt exporteren

Tegoeden toevoegen aan Apple ID op iPhone en iPad

Als je een iPhone of iPad gebruikt, kun je als volgt geld toevoegen aan je Apple ID-portemonnee.

Opmerking: hoewel ik de volgende stappen op een iPhone laat zien, zijn dezelfde stappen ook van toepassing op iPad-gebruikers.

 • Open de App Store en tik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek. Tik nu op ‘Geld aan account toevoegen’.

 • U kunt nu het bedrag kiezen dat u aan uw portemonnee wilt toevoegen. Kies een vooraf ingesteld bedrag of tik op ‘Overige’ om een ​​aangepaste waarde toe te voegen. Voor dit voorbeeld ga ik ₹ 100 aan mijn portemonnee toevoegen door op ‘Overig’ te tikken. Nadat je het bedrag hebt geselecteerd (of het aangepaste bedrag hebt ingevoerd), tik je op ‘Volgende’.

 • Kies de betaalmethode die je wilt gebruiken om het geld toe te voegen. Aangezien kaarten niet langer worden geaccepteerd in India, zal ik UPI gebruiken om geld toe te voegen. Dubbelklik om de betaling te bevestigen.

 • Tik op de UPI-melding om uw UPI-app te openen en bevestig de betaling door uw UPI-pincode in te voeren.

 • Ga terug naar de App Store en tik op ‘Gereed’. Nu kunt u op uw accountpagina het bijgewerkte bedrag zien als ‘Krediet’. Zoals je kunt zien in de onderstaande schermafbeelding, is mijn account toegevoegd met ₹ 100, en het totale beschikbare bedrag in mijn Apple ID-portemonnee is ₹ 1.014.
  Dempen Zoom-vergaderingsdeelnemers, audio en microfoon

Dat is het, je hebt met succes geld toegevoegd aan je Apple ID en je kunt deze gebruiken om abonnementen te betalen of apps te kopen in de App Store. Dit geld kan ook worden gebruikt om in-app aankopen te doen.

Geld toevoegen aan Apple ID Wallet op Mac

Ben je een Mac-gebruiker en wil je via je MacBook geld op je Apple ID zetten, dan kan dat net zo gemakkelijk. Volg gewoon de onderstaande stappen.

 • Start de App Store op je Mac en klik op je profielpictogram linksonder.

 • Klik nu op ‘Accountinstellingen’. Mogelijk wordt u gevraagd om opnieuw in te loggen. Als u het vergeten bent, kunt u uw Apple ID-wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen en vervolgens doorgaan.

 • Klik hier op ‘Fondsen toevoegen’.

 • Je kunt nu een vooraf ingesteld bedrag kiezen, of het bedrag dat je wilt toevoegen aan je Apple ID-portemonnee. Klik op ‘Volgende’ en bevestig de betaling.

Dat is alles, het geld wordt toegevoegd aan uw Apple ID-portemonnee en u kunt het gebruiken zoals u wilt.

Veelgestelde vragen over Apple ID-fondsen

 • Kunt u geen geld toevoegen in Apple ID?

Als u geen geld aan uw Apple ID kunt toevoegen, is de kans groot dat uw betaalmethode wordt geweigerd. U kunt controleren of u uw kaartgegevens correct heeft ingevoerd. Als u UPI gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste UPI-pincode heeft ingevoerd en dat de betaling is uitgevoerd vanuit uw UPI-app.

 • Waarom accepteert Apple geen creditcards en betaalpassen meer in India?
  Een back-up maken en herstellen van uw 'Animal Crossing: New Horizons'-eiland

Vanwege de nieuwe RBI-regels voor automatische incasso, waarbij banken gebruikers 24 uur voorafgaand aan de automatische incasso moeten informeren, en vanwege het onvermogen van veel banken om zich aan de nieuwe richtlijnen te houden, is Apple (althans voorlopig) gestopt het accepteren van kaartbetalingen voor abonnementen en app-aankopen.

 • Hoe kan ik betalen voor abonnementen in de App Store?

Geld toevoegen aan uw Apple ID-portemonnee is de beste manier voor gebruikers in India om te betalen voor abonnementen, in-app-aankopen en meer in de App Store.

Gebruik Apple ID-tegoeden om te betalen voor abonnementen en meer

Welnu, zo kunt u eenvoudig geld toevoegen aan Apple ID, via uw iPhone, iPad en uw Mac. Sinds Apple stopt met het accepteren van kaartbetalingen in India, is het gebruik van Apple ID-tegoeden de meest naadloze manier om ervoor te zorgen dat uw app-abonnementen, evenals alle in-app-aankopen die u doet, probleemloos en probleemloos verlopen. Dus, ben je begonnen met het gebruiken van de Apple ID-portemonnee? Wat vindt u van de nieuwe RBI-richtlijnen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

gerelateerde berichten