Hoe u gratis iemand kunt vinden op telefoonnummer

Iemand vinden op internet is niet zo eenvoudig als het klinkt; omdat ze verschillende namen kunnen hebben op sociale media, omdat mensen de neiging hebben hun naam vrij vaak te veranderen. Afgezien van het aantal, zijn internetprofielen van mensen meestal variabel. Dit is het geval als u lange tijd geen contact met hen heeft gehad. U kunt echter mensen online vinden met een aantal geavanceerde tools, deze tools zullen ze lokaliseren met behulp van ingewikkelde algoritmen, en soms kunnen het geen gratis tools en/of software zijn. Er zijn manieren om de mensen te vinden die u zoekt zonder een cent uit te geven. In dit artikel leert u hoe u gratis iemand kunt vinden op telefoonnummer en ook hoe u iemand gratis kunt vinden, dus laten we aan de slag gaan!

Hoe u gratis iemand kunt vinden op telefoonnummer

Hier hebben we alle mogelijke methoden op een rij gezet om gratis iemands locatie te vinden.

Methode 1: Zoek via gerenommeerde zoekmachines

U kunt verschillende zoekmachines gebruiken om iemand online te vinden. Zoekmachines zoals DuckDuckGo, Google, Bing en Yahoo zijn enkele van de beste beschikbare zoekmachines. Bij zoekmachines is het belangrijk welke informatie u moet invoeren, aangezien sommige soorten gegevens niet erg nauwkeurig zijn en/of geen erg goede resultaten opleveren voor uw zoekopdracht. Hieronder vindt u enkele manieren om mensen online te vinden op verschillende manieren die uw vraag over Hoe u gratis iemand op telefoonnummer kunt vinden, zullen beantwoorden.

Optie I: via telefoonnummer

Online zoeken naar iemand die zijn telefoonnummer gebruikt, is een ideale manier om snel resultaten te krijgen. Zoeken naar een naam is niet erg handig omdat er zoveel mensen op het internet dezelfde naam gebruiken en de kans bestaat dat je een nepaccount krijgt. Dat gezegd hebbende, als je iemands nummer niet hebt. U kunt overwegen een gemeenschappelijke vriend of wederzijdse kennis te vragen van een persoon die al contact heeft met de persoon die u zoekt. U kunt ook een Google-zoekopdracht uitvoeren op het telefoonnummer en kijken of dit nuttige resultaten oplevert. Als je de persoon die zijn telefoonnummer gebruikt nog steeds niet kunt vinden, is de kans groot dat zijn nummer moet zijn gewijzigd.

Optie II: Op thuisadres

Thuisadres is een ander stukje informatie waarnaar u kunt zoeken in Google Zoeken of een andere zoekmachine. Omdat woonadressen specifiek zijn, kunt u snel en betrouwbaar informatie krijgen over de persoon die u zoekt. Hier zijn de punten die u moet volgen om op huisadres te zoeken.

1. Voer het adres in Google Zoeken in om de persoon te zoeken.

2. Als u slechts een gedeeltelijk adres heeft, zoek dan naar het adres in een offerte.

Het pluspunt van het zoeken naar iemand die hun adres gebruikt, is dat zelfs als u iemand die u zoekt niet kunt vinden wanneer u op het adres aankomt. U kunt de bewoners altijd vragen naar de persoon die u zoekt en waar ze zich bevinden.

3. U kunt ook gebruiken Google Maps en zoek naar het adres om de resultaten te krijgen.

Optie III: Op e-mailadres

E-mailadressen zijn zeer specifiek, dit betekent dat geen twee e-mailadressen hetzelfde kunnen zijn, dus een zoekopdracht op het e-mailadres kan betere resultaten opleveren. Hoewel e-mailadressen specifiek zijn, zijn ze niet hoofdlettergevoelig. Bij het zoeken naar een e-mailadres moet u dus letten op de e-mail-ID die wordt getypt.

  Hoe het Arc-thema op KDE Plasma Desktop te gebruiken?

Methode 2: Probeer omgekeerd zoeken naar afbeeldingen

Als u zich afvraagt ​​hoe u gratis een locatie kunt vinden, kunt u een afbeelding zoeken als u al een telefoonnummer en/of adres op een stuk papier heeft staan. Als u een afbeelding heeft van de persoon die u zoekt, kunt u ook omgekeerd zoeken naar afbeeldingen. Deze kan u het adres van de persoon bezorgen. Het geeft ook een idee van sommige websites die afbeeldingen bevatten die lijken op uw uploads.

1. Ga naar de site afbeeldingen.google.com voor een omgekeerd beeld zoeken.

2. Klik op het camerapictogram om omgekeerd te zoeken naar afbeeldingen.

Opmerking: andere websites kunnen ook de omgekeerde afbeelding uitvoeren, voorbeelden zijn onder meer: Tinyeye en Yandex.

Methode 3: Probeer telefoonnummer zoeken

U kunt ook toepassingen proberen die speciaal zijn ontworpen voor het zoeken naar telefoonnummers. Er zijn software en mobiele applicaties die hiervoor gebruikt kunnen worden. Hieronder staan ​​enkele van de beste software/applicaties die kunnen worden gebruikt.

1. Truecaller

Truecaller is een mobiele applicatie die voornamelijk wordt gebruikt om iemand op telefoonnummer te zoeken. Het vinden van iemands identiteit is eenvoudiger door gewoon hun telefoonnummer in te voeren. Het wordt ook gebruikt om iemands locatie te vinden, dus het kan ook handig zijn als u gratis op zoek bent naar het vinden van iemands adres. Er zijn vergelijkbare apps op Google Play die goede beoordelingen hebben en vergelijkbaar zijn met Truecaller.

2. Omgekeerd opzoeken: gratis telefoonnummer

Omgekeerd zoeken: gratis telefoonnummer is een gratis omgekeerd telefoonnummer zoeken waarmee gebruikers de beller-ID, postcode en telefoongegevens van de eigenaar kunnen vinden. Een omgekeerd telefoonnummer zoeken vanuit deze app stelt de gebruiker in staat informatie over de beller te vinden en zijn beller-ID te volgen.

3. Nummerlocatie-app: nummerherkenning

Nummerlocatie-app: nummerherkenning is een andere applicatie voor het volgen van telefoonnummer en locatie, het blokkeert ook ongewenste oproepen zoals spammers. Met deze app kun je gratis iemands adres opzoeken. Er is ook een zwarte lijst en een witte lijst-functie die u kunt wijzigen om de nummers te blokkeren en alleen de oproepen te ontvangen die u toestaat.

4. Mobiele nummerzoeker – Op Liv

Mobiele nummerzoeker – Op Liv maakt het mogelijk om nummers in 200 landen te zoeken voor informatie. Via deze app kun je gratis iemands adres opzoeken. Hieronder volgen enkele kenmerken van deze app.

  • Het kan ook in India worden gebruikt om naar informatie te zoeken.
  • Het belangrijkste kenmerk van deze app is om de live locatie te tonen van de persoon die u zoekt.

Methode 4: Via sociale media

Social media is de trend in de technologie van vandaag, iedereen is online te vinden op sociale media. Zoeken op sociale media op naam is misschien niet erg handig, omdat er mogelijk een of twee nepaccounts en/of andere mensen met dezelfde naam aanwezig zijn. Het wordt dus aanbevolen om op sociale media te zoeken met andere details dan namen. Probeer het telefoonnummer in te voeren op een sociale-mediawebsite en kijk of het geldige resultaten oplevert. Lees hieronder hoe u gratis iemands locatie kunt vinden op telefoonnummer door te zoeken op sociale media.

1. Facebook

Facebook is het meest bekende en beste sociale mediaplatform dat tegenwoordig wordt gebruikt, als u iemand op Facebook wilt zoeken, kunt u dit doen door hun telefoonnummer (of) e-mailadres (of) woonadres in te voeren.

  RESULT_CODE_HUNG repareren in Chrome en Edge

1. Log in op uw Facebook-account.

2. Klik op de startpagina op het vergrootglaspictogram Zoeken om naar mensen te zoeken. U kunt de profielen met een overeenkomend telefoonnummer en adres kruiselings controleren als u deze gegevens heeft.

Na het zoeken kunt u gemakkelijk de mensen vinden die u zoekt door gewoon naar hun profielfoto’s te kijken.

2. Twitter

Twitter is ook een platform voor sociale media, het belangrijkste hoogtepunt van Twitter is grotendeels gebaseerd op microbloggen.

1. Log in op uw Twitter-account.

2. Klik op het vergrotingspictogram aan de linkerkant.

3. Voer het telefoonnummer, het e-mailadres of de naam in het zoekvak in en druk op de Enter-toets om een ​​zoekopdracht te starten.

3. LinkedIn

LinkedIn is een ander platform voor sociale media, het verschil is dat het volledig officieel is, wat betekent dat werknemers en werkgevers het meest waarschijnlijk aanwezig zijn. In het geval dat iemand die u zoekt bij een bedrijf werkt, kunt u LinkedIn gebruiken om ze te vinden.

1. Log in op uw LinkedIn-account.

2. Klik op het vergrootglas en zoek naar de personen.

3. Voer het telefoonnummer van een persoon in, het moet een officieel telefoonnummer zijn omdat sommige mensen hun telefoonnummer niet vermelden en hun zakelijke telefoonnummer op LinkedIn hebben opgeslagen.

4. Weet je meer informatie over het beroep van de persoon, dan kun je ook het werkadres, het bedrijf, etc. van het bedrijf invullen.

5. Zoek hetzelfde en vind mensen met behulp van hun profielfoto’s.

4. Instagram

Instagram is niet erg geschikt voor het zoeken naar informatie, maar aangezien Facebook(Meta) eigenaar is van Instagram, kunnen gebruikers ook een Instagram-account aanmaken met een Facebook-account. Het voordeel is dat je contacten naar Instagram kunt importeren, waardoor je mensen direct kunt vinden. Dit is een goede methode voor uw vraag over Hoe u gratis iemand kunt vinden op telefoonnummer.

1. Log in op je Instagram-account.

2. Klik op het vergrootglas om naar personen te zoeken.

3. De positieve kant van het gebruik van Instagram om iemand te vinden, is dat de contacten in je telefoonboek kunnen worden gebruikt voor Instagram.

4. Vrienden uitnodigen door de contacten uit je telefoonboek te importeren is een Instagram-functie, hierdoor kun je de persoon vinden die je zoekt.

Let op: alleen mensen die een account hebben aangemaakt met hun mobiele nummer zijn te vinden op Instagram.

5. U kunt de persoon die u zoekt gemakkelijk identificeren door te kijken naar hun recente uploads zoals selfies en/of u kunt de profielfoto bekijken.

Methode 5: adressen zoeken via websites

Net als bij internetzoekmachines zijn er ook websites die uitsluitend zijn ontworpen om iemand te vinden. Deze zoekmachines zijn gespecialiseerd in het vinden van mensen en hebben ook verschillende filters die u kunnen helpen bij uw zoekopdracht.

1. Witte pagina’s

Op Witte pagina’s, kunt u mensen zoeken met behulp van hun contactgegevens, naam of e-mailadres. Het is gevestigd in de VS. Het pluspunt van Whitepages is dat de zoekresultaten gefilterd en doorzocht kunnen worden. Whitepages bevatten ook een monitorfunctie die u via e-mail op de hoogte stelt wanneer er een wijziging is in iemands informatie.

1. Log in op uw account.

2. Klik op Telefoongedeelte omkeren. Vul het nummer in en klik op Zoeken.

3. Als u op zoek bent naar iemand die zijn naam of e-mailadres gebruikt, moet u ook de locatie van de persoon opgeven, zoals stad, staat of postcode.

2. Melissa-zoekopdrachten

Als u op naam of adres naar iemand in de VS of Canada zoekt, dan is Melissa lookups een goede website om te gebruiken, de website is een grote database die kan worden doorzocht. Deze website wordt gebruikt door bedrijven en ook door overheidsinstanties. De opgegeven adressen zijn gevalideerd door US Postal Service en Canada Post. Volg deze stappen om het adres van iemand gratis te vinden via Melissa-zoekopdrachten.

  Hoe alle Kik-berichten en -gesprekken te verwijderen

1. Ga naar Melissa-zoekopdrachten website en klik op Personator onder het gedeelte Adres- en straatgegevens.

2. Voer de naam en/of het adres van de persoon in om de informatie op de website te zien.

3. Dat zijn zij

Dat zijn ze, gelanceerd in 2014, ontworpen om gebruikers informatie over mensen te bieden door de informatie te verstrekken die de gebruiker over hen heeft. Hieronder volgen enkele kenmerken:

  • Ze bieden gratis service aan mensen. ThatsThem biedt een stukje betrouwbare informatie waarmee u de identiteit van andere mensen kunt kennen.
  • Ze hebben een database van meer dan een miljard voor 50 staten en Washington DC
  • Thatsthem heeft een unieke functie, namelijk dat je ook mensen kunt vinden die hun IP-adres gebruiken.

4. PeopleFinder

PeopleFinder is nog een andere website voor het online zoeken naar mensen. Met meer dan miljarden records in de database, zal PeopleFinder u nauwkeurige resultaten opleveren.

  • Mensen kunnen worden gezocht op basis van verschillende details, zoals naam, leeftijd, adres en telefoonnummer.
  • PeopleFinder doet alle genoemde diensten zonder extra kosten en biedt een vloeiende zoekervaring voor de gebruikers.

5. Intelius

Intelius biedt gratis zoekopdrachten voor mensen en geeft gratis opties voor specifieke zoekopdrachten. Intelius biedt diensten die helpen bij het zoeken naar mensen door middel van strafregisters, openbare registers, telefoongidsen, personengidsen, enz.

6. BeenVerified

BeenGeverifieerd is een andere website voor het zoeken naar mensen, opgericht in 2007 en gevestigd in New York City. Hier zijn een paar kenmerken van deze service.

  • BeenVerified is een betaalde service voor mensen die zoeken, en hoewel het gratis functies heeft, worden extra functies ontgrendeld tegen minimale kosten.
  • Het heeft ook een voertuigzoekoptie die niet beschikbaar is op andere websites.

Dit zijn dus de methoden om gratis iemands locatie te vinden.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik iemand gratis vinden?

antw. Ten eerste kunt u een eenvoudige zoekmachine proberen om de persoon te zoeken door hun informatie in te voeren. Lees onze gids hierboven voor meer informatie.

Q2. Er zijn veel profielen op Facebook, welke is degene die ik zoek?

antw. Controleer altijd de informatie die u hebt ingevoerd met alle profielen en zorg ervoor dat de informatie correct is voordat u de persoon beperkt.

Q3. Is het mogelijk om iemand te volgen op telefoonnummer?

antw. U kunt de Truecaller-applicatie of website gebruiken om de taak uit te voeren, u kunt ook op Google Maps kijken.

***

We hopen dat het bovenstaande artikel over hoe u gratis iemand kunt vinden op telefoonnummer nuttig is en dat u er iets van heeft geleerd. Laat een reactie achter als je suggesties of vragen hebt.

gerelateerde berichten