Hoe u gratis iemands naam op telefoonnummer kunt vinden

Er zijn momenten waarop een onbekende persoon je belt, dit kan je nieuwsgierig maken en je aan het denken zetten. Meestal zijn het marketeers, creditcard-/debetkaartverkopers, enz. Dit kan u angstig maken. Dus misschien wilt u weten wie u heeft gebeld. Je denkt misschien dat het moeilijk is om iemand bij naam te kennen, maar maak je geen zorgen, want er zijn veel manieren om de naam van de persoon die je belt gewoon op zijn telefoonnummer te vinden. In dit artikel zullen we ons concentreren op het gratis vinden van iemands naam op telefoonnummer door de naam van mensen op telefoonnummer te zoeken. Dus laten we beginnen!

Hoe u gratis iemands naam op telefoonnummer kunt vinden

Hier zijn de methoden die u kunt volgen om de naam van mensen op telefoonnummer te zoeken.

Methode 1: Probeer het telefoonnummer op Facebook te zoeken

Facebook wordt gebruikt door meer dan 2,9 miljard mensen en is de eerste social media website die gelanceerd wordt. Het bevat ontelbare hoeveelheden informatie over mensen. Gebruikers die kijken hoe ze iemands naam gratis op telefoonnummer kunnen vinden, kunnen dus op Facebook zoeken naar informatie over de persoon.

Opmerking: alleen de profielen waarvan de nummers zijn ingesteld om als openbaar te worden bekeken, zijn zichtbaar op Facebook Zoeken.

1. Ga naar Facebook en Log in op uw account.

2. Klik vervolgens op het vergrootglas om de zoekbalk te openen.

3. Voer ten slotte het nummer in waarnaar u wilt zoeken en druk op de Enter-toets.

U kunt snel de persoon vinden voor wie u de informatie wilt vinden.

Methode 2: Zoekmachines gebruiken

U kunt een eenvoudige Google-zoekopdracht uitvoeren om de persoon te vinden die u zoekt. Voer gewoon het nummer van de persoon in de zoekbalk in en zoek naar de persoon. Vergeet bij het typen van het telefoonnummer niet de landcode in te voeren, want Google kan bepalen uit welk land het telefoonnummer afkomstig is.

U kunt ook andere zoekmachines proberen als zoeken op Google geen bruikbare informatie heeft opgeleverd. Enkele voorbeelden zijn:

Methode 3: Websites van derden gebruiken

Laten we eens kijken naar enkele van de services die zoekopdrachten op naam aanbieden op telefoonnummer.

1. Intelius

Intelius is een platform voor het zoeken naar iemands naam met behulp van een mobiel nummer. Intelius biedt ook meer diepgaande details van een persoon door gewoon hun telefoonnummer in te voeren. Het maakt het ook mogelijk om te zoeken naar strafregisters, eigendomsgegevens, enz.

  De ultieme gids voor Certified Authorization Professional (CAP)

1. Ga naar de Intelius plaats.

2. Klik vervolgens op het tabblad TELEFOON. Voer nu het nummer in het tekstvak TELEFOONNUMMER in en druk op ZOEKEN.

De resultaten voor het nummer worden op het scherm weergegeven.

2. Waarheidsvinder

TruthFinder maakt het mogelijk om naar iemands naam te zoeken door hun telefoonnummer op te geven, verder kan de authenticiteit van hun gegevens ook worden geëvalueerd. Met zijn service kunt u sociale media-gegevens, online activiteiten, foto’s, enz. onthullen.

1. Bezoek de Waarheidsvinder website.

2. Klik vervolgens op TELEFOON ACHTERUIT ZOEKEN. Voer nu het telefoonnummer in de zoekbalk in en druk op de knop Zoeken.

TruthFinder doorzoekt de database en vindt de diepgaande details van de persoon, inclusief hun naam.

3. Spoke

Met meer dan 12 miljard records van mensen is Spokeo een van de grootste databases met de records.

1. Bezoek de Spokeo website.

2. Klik vervolgens op de optie TELEFOON. Voer het nummer in waarop u de naam wilt zoeken en druk op de knop NU ZOEKEN.

Naast de naam van de persoon geeft Spokeo ook de details van de familieleden, het adres en meer van de persoon.

4. BeenVerified

Met BeenVerified kunt u zoeken naar de naam van de persoon door het telefoonnummer op te geven. Net als bij andere providers toont BeenVerified details zoals locatie, adres en telecomaanbieder.

1. Ga naar de BeenGeverifieerd website en klik op Telefoon opzoeken.

2. Er wordt een nieuwe pagina geopend, voer het telefoonnummer in het tekstvak in en druk op Zoeken om de persoon te zoeken.

5. Lokaliseren

Een andere service die een naam biedt voor het verstrekken van een telefoonnummer is Localize. Deze app is gebaseerd op locatieservices. Naast de naam van de persoon, kunt u ook de exacte locatie van de persoon volgen en de gegevens worden weergegeven op een kaart. Localize heeft ook een app voor zowel iOS als Android. Een van de pluspunten van Localize is dat het werkt op oude apparaten en alle mogelijke netwerkaanbieders. Het vereist geen installatie van apps en het is afhankelijk van de website.

1. Bezoek de Lokaliseren website en klik op de landcode, zoek naar uw land in het tekstvak en selecteer het.

2. Voer nu het telefoonnummer in het tekstvak in en druk op het pijlpictogram naast het tekstvak.

Hiermee wordt de persoon op telefoonnummer gezocht en krijgt u diepgaande details.

  Vind uw verloren AirPods

6. Truecaller

Truecaller is een zeer bekende app die voornamelijk wordt gebruikt voor het vinden van nummerherkenning. Het pluspunt van Truecaller is dat u niet apart naar een telefoonnummer hoeft te zoeken, aangezien de app u automatisch de naam van de persoon op het scherm laat zien wanneer een persoon u belt. Er is ook een websiteversie en gebruikers kunnen op de website ook afzonderlijk naar personennummers zoeken. Het is beschikbaar op zowel iOS als Android. De beperking van het gebruik van Truecaller is dat alleen de naam van de beller wordt weergegeven. Het toont niet de locatie, het adres of andere details. Truecaller werkt wereldwijd en is niet beperkt tot welk land dan ook.

1. Bezoek de Truecaller website en voer het telefoonnummer in. Klik vervolgens op Zoeken om de zoekopdracht te starten.

2. De naam wordt op het scherm weergegeven. Mensen die zich afvragen hoe ze iemands naam kunnen opzoeken op hun telefoonnummer op mobiel, kunnen deze app nuttig vinden.

7. CocoFinder

CocoFinder biedt een dienst voor het opzoeken van telefoonnummers die de volledige naam van het doelwit kan weergeven met leeftijd, sociale media-handvatten, enz. Het is de thuisbasis van een enorme verzameling databases.

1. Bezoek de CocoFinder website en klik op Telefoon opzoeken.

2. Er wordt een nieuw tabblad geopend, typ het telefoonnummer van de persoon die u zoekt en klik op Zoekopdracht starten.

De zoekresultaten worden weergegeven in een rapportformulier, dit helpt bij het zoeken naar namen van mensen op telefoonnummer.

8. ZoekMensenGratis

SearchPeopleFree is een andere betrouwbare webgebaseerde tool voor het zoeken naar mensen. Het biedt een gratis zoekopdracht om een ​​profiel of naam van de persoon te vinden door gewoon hun telefoonnummer in te voeren. U kunt deze dienst gebruiken om iemands naam op te zoeken aan de hand van zijn telefoonnummer.

1. Bezoek de ZoekenMensenGratis website en klik op Telefoon opzoeken.

2. Voer vervolgens het telefoonnummer in en klik op Zoekopdracht starten om de naam van de persoon op telefoonnummer te zoeken.

9. Witte pagina’s

WhitePages is het oudste en meest bruikbare platform om online naar mensen te zoeken door een telefoonnummer op te geven. Een van de pluspunten van WhitePages is dat je ook de identiteit van een persoon kunt vinden door de originele naam in te voeren, en het specificeren van hun originele naam kan diepgaande details opleveren.

1. Bezoek de Witte pagina’s website en klik op Telefoon omkeren.

2. Voer nu het nummer van de persoon in en klik op Zoeken.

  Mijn Google-afbeelding wijzigen in geanimeerde GIF

10. NumLookup

NumLookup is een andere service die gegevens over mensen verstrekt door hun telefoonnummers in te voeren. Het werkt samen met telecomproviders over de hele wereld om betrouwbare informatie te verstrekken. Aangezien de informatie afkomstig is van een Telecom-partnerschap, is de informatie die NumLookup biedt zeer nauwkeurig.

1. Bezoek de NumLookup plaats. Klik op de vlag en kies uw land.

2. Voer het nummer in en klik op het selectievakje Ik ben geen robot, hierdoor worden automatisch de zoekresultaten weergegeven.

11. Wie belt mij?

WhoCallsMe is een dienst die voornamelijk wordt gebruikt voor het volgen van spammers, telemarketeers enz. De website verzamelt informatie over andere spammers en telemarketeers en toont ook de telefoonnummers die al door andere gebruikers zijn gemeld. Deze service is vooral handig voor het opsporen van spammers, omdat er een zeer grote lijst van is. U kunt deze dienst gebruiken om iemands naam op te zoeken aan de hand van zijn telefoonnummer.

1. Bezoek de Wie belt mij? website en voer het nummer in.

2. Klik vervolgens op Zoeken.

Dit kan uw vraag over het gratis vinden van iemands naam op telefoonnummer oplossen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik iemands locatie volgen met een telefoonnummer?

antw. Je kunt de Cocospy-app, mSpy, Umobix-app proberen om iemands locatie te volgen met een telefoonnummer.

Q2. Hoe kan ik een telefoonnummer op mijn smartphone blokkeren?

antw. Ga bij Android-telefoons naar de app Telefoon, selecteer het telefoonnummer dat u wilt blokkeren (bij voorkeur spammers) en klik vervolgens op het i-pictogram. Tik vervolgens op meer en selecteer contact blokkeren. Ga in het geval van iOS-telefoons naar de telefoon-app en tik op recent. Selecteer het nummer en tik vervolgens op het i-pictogram. Scroll ten slotte naar beneden en tik op contact blokkeren.

***

We hopen dat het bovenstaande artikel over het gratis vinden van iemands naam op telefoonnummer nuttig voor je was. Laat ons weten welke van de diensten u leuk vindt. Als je suggesties of vragen hebt, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

gerelateerde berichten