Hoe u het ATT-prepaidabonnement kunt annuleren

ATT (AT&T) biedt klanten een verscheidenheid aan prepaid-abonnementen, zowel beperkt als onbeperkt en budgetvriendelijk. De meeste mensen kiezen vaak voor het onbeperkte abonnement omdat het wordt geleverd met onbeperkte data, berichten, oproepen en meer. Het abonnement kost slechts $ 50 per maand met AutoPay. Als je wilt stoppen met ATT en je ATT prepaid account wilt opzeggen, lees dan dit artikel tot het einde. We helpen u meer te weten te komen over ATT-prepaidabonnementen en ATT-prepaid AutoPay en begeleiden u ook bij het annuleren van het ATT-prepaidabonnement met stapsgewijze procedures.

Hoe u het ATT-prepaidabonnement kunt annuleren

U kunt uw ATT-prepaidabonnement annuleren door AutoPay uit te schakelen en services van derden te annuleren vanaf de officiële ATT-website. Lees tot het einde om de stappen te leren die hetzelfde diepgaand demonstreren door de afbeeldingen te gebruiken voor een beter begrip.

Kunt u een ATT Prepaid Plan wijzigen?

Ja, u kunt uw ATT-prepaidabonnement op elk gewenst moment wijzigen. Maar het wordt aanbevolen door ATT om het prepaid-abonnement de dag voordat het afloopt te wijzigen. Op die manier verliest u geen van de services van uw huidige lopende abonnement.

Kunt u een ATT Prepaid Plan op elk gewenst moment annuleren?

Ja, u kunt uw ATT-prepaidabonnement op elk gewenst moment annuleren. Het is uw keuze. Als u de service niet leuk vindt en besluit ATT stop te zetten, kunt u het saldo van uw ATT-account opgebruiken. ATT beëindigt uw prepaid abonnement automatisch nadat het saldo 60 dagen is verstreken.

  Video afspelen via Chromecast en audio routeren via uw pc of Mac

Wanneer moet u een ATT-prepaidabonnement annuleren?

U kunt overwegen uw ATT-prepaidabonnement op te zeggen op de dag voordat uw abonnement afloopt. In dat geval ontvang je geen annuleringskosten en gaan alle services van je abonnement verloren. Als u een maandabonnement heeft en u wilt tussentijds een ATT-prepaid-account annuleren, wordt het resterende saldo op uw account niet terugbetaald volgens het beleid van ATT. Het is dus beter om uw ATT-prepaidabonnement aan het einde van de maand op te zeggen, te beginnen met het verwijderen van AutoPay van uw ATT-account en het opzeggen van eventuele serviceabonnementen van derden.

Hoe annuleer je een ATT Prepaid Plan?

ATT beëindigt automatisch de service van de ATT-account die meer dan 60 dagen geen saldo heeft. Dus om dit proces te starten, moet u eerst al uw abonnementen van derden opzeggen. Schakel vervolgens AutoPay uit op uw ATT-account. En als u het ATT-accountsaldo opgebruikt, stopt de ATT-prepaidservice na 60 dagen. Hieronder vindt u de stappen om te weten hoe u ATT prepaid AutoPay uitschakelt:

1. Ga naar het ATT-inlogscherm in uw browser.

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de startpagina op AutoPay beheren.

4. Klik op AutoPay beëindigen.

5. Volg het scherm instructies om AutoPay te verwijderen.

Kunt u uw geld terugkrijgen na het annuleren van een ATT-prepaidabonnement?

Nee, u krijgt geen restitutie bij het annuleren van een ATT-prepaidabonnement. Als er nog rekeningen op uw account staan, moet u deze betalen voordat u annuleert. Als je je huidige abonnement tussentijds opzegt, kan dat je annuleringskosten kosten. Wanneer u het abonnement annuleert, zorg er dan voor dat dit de laatste dag is van het huidige prepaid abonnement.

  Hoe u gemakkelijk gegevens van uw computer naar uw telefoon kunt overbrengen

Hoe een ATT Prepaid-account opzeggen?

Om een ​​ATT-prepaid-account te annuleren, moet u prepaid AutoPay uitschakelen. Volg hiervoor deze stappen om het ATT-prepaidplan te annuleren:

1. Voer uw inloggegevens in om u aan te melden bij uw account vanaf het ATT-aanmeldingsscherm.

2. Klik op de AutoPay-schakelaar op de startpagina om deze UIT te schakelen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm en ga verder met het uitschakelen van AutoPay op uw ATT-account.

Zodra u de ATT prepaid AutoPay uitschakelt, worden er geen maandelijkse kosten meer in rekening gebracht. Als u geen betalingen doet wanneer uw rekeningsaldo afloopt, wordt uw ATT-prepaidrekening na 60 dagen automatisch afgesloten.

Hoe de ATT-prepaidservice opschorten?

U kunt de ATT-prepaidservice opschorten als u deze niet vaak gebruikt of als uw apparaat wordt gestolen of verloren gaat. Volg deze stappen om uw ATT-prepaidservice op te schorten:

1. Ga naar de ATT Prepaid Account-aanmeldingspagina.

2. Voer uw 10-cijferige draadloze nummer en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Mijn apparaat op de startpagina.

4. Klik op Meld een verloren of gestolen apparaat.

5. Volg nu de aanstaande aanwijzingen om de service op te schorten.

Wat is ATT Prepaid Autopay en kunt u dit annuleren?

ATT prepaid AutoPay is een functie waarmee gebruikers hun maandelijkse rekeningen automatisch kunnen betalen met de door hen geselecteerde betaalmethode. Als u kiest voor het ATT prepaid AutoPay-abonnement, krijgt u korting op uw huidige abonnement. Met AutoPay kunt u al uw rekeningen en abonnementen betalen met uw geselecteerde creditcard of betaalpas.

Ja, u kunt AutoPay op elk gewenst moment annuleren, maar het zou goed zijn om het te annuleren op de dag dat uw abonnement afloopt. Door dit te doen, ontvangt u geen annuleringskosten en worden de services van uw huidige prepaid-abonnement volledig benut.

  Hoe werkt afhalen bij McDonald's?

Kun je een ATT-prepaidtelefoon deactiveren?

Ja, u kunt een ATT prepaid telefoon deactiveren. U kunt de ATT-prepaidtelefoon deactiveren door contact op te nemen met de klantenservice van ATT of door in te loggen op uw ATT-account vanaf de website of myAT&T-app. Als u deactiveert, krijgt u mogelijk uw ongebruikte saldo terug als u contact opneemt met de klantenservice.

Hoe kunt u ATT-simkaart online deactiveren?

Om uw ATT-simkaart online te deactiveren, moet u AutoPay uitschakelen. En om dat te doen, volg je deze stappen:

1. Log in op uw ATT-account met uw inloggegevens op het ATT-inlogscherm.

2. Klik op AutoPay beheren vanaf de startpagina van uw account.

3. Klik op AutoPay beëindigen en volg de instructies op het scherm die in de volgende vensters verschijnen om AutoPay te beëindigen.

Als je klaar bent, wordt je simkaart na 60 dagen automatisch gedeactiveerd.

Kunt u uw ATT-account online sluiten?

Ja, u kunt uw ATT-account online sluiten. Om uw ATT-account te sluiten, moet u inloggen op uw account door naar de officiële ATT-website te gaan. Wis al uw openstaande facturen, verwijder abonnementen van derden en schakel automatisch betalen uit indien ingeschakeld. Als u hierna geen betalingen aan de website doet, wordt uw account binnen 60 dagen automatisch gesloten.

***

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het opzeggen van ATT-prepaidabonnementen en u heeft geholpen meer te weten te komen. Laat ons uw ervaring weten met het lezen van dit artikel en als u vragen of suggesties heeft in het commentaargedeelte hieronder. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten