Hoe u het dichtstbijzijnde tankstation kunt vinden op Google Maps

Google Maps heeft ons leven eenvoudiger gemaakt door ons in staat te stellen alles in de buurt te vinden. U kunt alles opzoeken op Google Maps, van benzinestations in de buurt tot restaurants die uw favoriete keuken serveren. Lees verder om erachter te komen hoe u het dichtstbijzijnde benzinestation van Google Maps kunt vinden. Als gevolg hiervan zijn kaarten nu veel vindingrijker en bieden ze snelle toegang tot elke locatie. Een plek waar Google Maps erg handig is, is bij benzinestations. Google heeft specifieke opties ontworpen om deze verkooppunten snel te vinden met een simpele druk op de knop. In dit artikel zullen we de stappen markeren om het dichtstbijzijnde tankstation op Google Maps te vinden en OK Google-aanwijzingen naar het dichtstbijzijnde tankstation gebruiken.

Hoe u het dichtstbijzijnde tankstation kunt vinden op Google Maps

Verderop in dit artikel leert u hoe u het dichtstbijzijnde tankstation op Google Maps kunt vinden. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Hoe vindt u het dichtstbijzijnde tankstation op Google Maps?

Deze Google Maps-functie is bij veel mensen onbekend. U kunt het dichtstbijzijnde tankstation gemakkelijk vinden op Google Maps. Hier leest u hoe u het dichtstbijzijnde benzinestation kunt vinden en de procedure is bijna hetzelfde op zowel Android- als iOS-apparaten:

Opmerking: zorg ervoor dat locatieservices (GPS) zijn ingeschakeld. Hierdoor kan Google zowel uw locatie als winkels in de buurt vinden die de relevante producten aanbieden.

1. Open de Google Maps app op je telefoon.

  Hoe kom je erachter waar iemand gratis werkt?

2. Tik op Benzine (of Gas) van boven om de benzinestations in uw regio weer te geven.

Opmerking: afhankelijk van waar u zich bevindt, ziet u dit mogelijk geschreven als Gas. Het is ook bekend als benzine of gas in westerse landen.

3, Tik op de gewenste resultaten voor meer informatie over het tankstation. Ze bestaan ​​naast de openingstijden uit adressen, websites (indien aanwezig), foto’s, contactgegevens en beoordelingen.

4. Tik op Meer filters om extra sorteringen te zien, zoals afstand en werkuren.

Opmerking: resultaten kunnen ook op elke gewenste manier worden gefilterd. U vindt keuzes zoals Relevantie, Nu openen, Bezocht, Niet bezocht en Meer filters in de bovengenoemde menu-opties.

Hoe andere Google Maps dichtstbijzijnde tankstation te controleren?

Laten we eens kijken naar enkele methoden om het andere dichtstbijzijnde benzinestation van Google Maps te zien.

Methode 1: gebruik rode pinnen

Wanneer u op de rode punaise tikt, wordt gedetailleerde informatie over een ander dichtstbijzijnde benzinestation van Google Maps voor u weergegeven, waaronder:

  • Ben je wel of niet bij dat tankstation geweest
  • Contactpersoon of telefoonnummer
  • Officiële openingstijden
  • Adres benzine- of benzinepomp
  • Officiële website
  • Recensies
  • Opslaan
  • Foto’s

Methode 2: Lijst bekijken

Er is een andere manier om de zoekresultaten te bekijken en het dichtstbijzijnde benzinestation te vinden op Google Maps. U kunt de optie Lijst bekijken gebruiken. Door deze optie zijn de resultaten makkelijker te bekijken. U tikt op de opties waarin u geïnteresseerd bent en u ontvangt alle belangrijke informatie over het tankstation.

Hoe vind ik Google Maps-benzinestations bij mij in de buurt met behulp van de website?

Google Maps website is ook erg handig waardoor je eventueel iets kunt vinden. U hoeft alleen maar de website te openen en op de optie Tankstation te klikken of gewoon Petrol Station in de zoekbalk te typen om alle Google Maps-benzinestations bij mij in de buurt te zien. U ontvangt de lijst met alle nabijgelegen benzinestations aan de linkerkant en ook de benzinepompen gemarkeerd met een rood brandstofpictogram op de kaart.

  Hoe u uw Google Fit-gegevens kunt exporteren

Hoe te zoeken naar het dichtstbijzijnde tankstation zonder Google Maps?

Het is mogelijk dat de Google Maps-app niet werkt of om een ​​update vraagt, maar dat u daar niet genoeg tijd voor heeft. Navigeer in dit geval naar de Google zoekpagina en zoek een tankstation bij mij in de buurt. Onmiddellijk toont Google een lijst met benzinestations in de buurt.

Hoe vind je het dichtstbijzijnde tankstation via OK Google?

U kunt uw stem gebruiken met deze functie om taken uit te voeren zoals zoeken, routebeschrijvingen opvragen en herinneringen instellen. Volg deze instructies om het dichtstbijzijnde tankstation bij u in de buurt te vinden:

Opmerking: voordat u de komende stappen volgt, moet u ervoor zorgen dat u de Ok Google-functie op uw telefoon inschakelt. Lees en volg daarvoor onze gids over Hoe u OK Google op Android-telefoon inschakelt om de procedure stap voor stap te leren.

1. Na het inschakelen van de Google Voice functie, zegt u Ok Google vanaf het startscherm van uw telefoon. De Google Assistent wordt geactiveerd.

2. Zeg vervolgens OK Google, routebeschrijving naar het dichtstbijzijnde benzinestation in de microfoon van uw telefoon.

3. Google geeft je een lijst van de tankstations die in de buurt aanwezig zijn.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe vind ik benzinestations op Google Maps?

Ans. Het proces is heel eenvoudig om het dichtstbijzijnde tankstation op Google Maps te vinden. Open gewoon de Google Maps-app en tik op de optie benzine of benzine om het dichtstbijzijnde tankstation te zien. U kunt echter het bovenstaande artikel en de genoemde stappen doorlopen om het tankstation te vinden.

Q2. Houdt Google Maps rekening met tankstops?

Ans. Ja, u kunt ook de haltes op Google Maps toevoegen om een ​​nauwkeurigere bestemmingstijd te krijgen.

  Beheer uw zakelijke financiën met Novo Betaalrekening

Q3. Hoe nauwkeurig zijn de benzineprijzen van Google Maps?

Ans. De gasprijzen worden niet in realtime bijgewerkt, en dit is het nadeel van het gebruik van Google Maps voor gasprijzen. Er zijn enkele gevallen waarin een asterisk aangeeft dat de gasprijzen meer dan 24 uur oud zijn, wat betekent dat ze niet nauwkeurig kunnen zijn.

Q4. Is er een app om tankstations langs Route te vinden?

Ans. Ja. Er zijn een paar verschillende apps die u helpen bij het vinden van benzinestations langs uw route. Een van de populaire apps is GasBuddy. Deze app helpt je benzinestations bij jou in de buurt te vinden en hun huidige gasprijzen te zien.

Q5. Hoe plan ik een route in de Google Maps-app?

Ans. Om een ​​route te plannen op Google Maps, moet je de app openen en het begin- en eindadres invoeren. Google Maps maakt een route voor u, inclusief routebeschrijving en geschatte reistijd. U kunt ook de verkeersomstandigheden en openbaar vervoeropties op de kaart bekijken.

***

We hopen dus dat u hebt begrepen hoe u het dichtstbijzijnde tankstation op Google Maps kunt vinden en OK Google-aanwijzingen naar het dichtstbijzijnde tankstation kunt gebruiken met de gedetailleerde stappen om u te helpen. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten