Hoe u uw Apple Music Replay 2022 kunt vinden

De meeste muziekstreamingservices geven een aangepast jaaroverzicht uit voor hun gebruikers. Of het nu Spotify Wrapped is, of zelfs het nieuwe jaaroverzicht van YouTube Music, er zijn zeker veel gebruikers die het hele jaar door graag hun luistergewoonten bekijken. Dit jaar is er een opnieuw ontworpen jaarlijkse Apple Music-afsluiting, en je kunt nu je favoriete artiesten, time-listened en meer bekijken voor je Apple Music-account. Dus, hier is hoe je je Apple Music Replay voor 2022 kunt vinden.

Apple Music Replay: hoe u uw favoriete artiesten, nummers en meer kunt vinden (2022)

In tegenstelling tot concurrenten zoals Spotify, biedt Apple Music de Replay-functie niet aan in de Muziek-app zelf. In plaats daarvan moet u het in uw browser bekijken. Gelukkig kunt u dit doen op een laptop/pc (Windows, macOS, Chrome OS, Linux, enz.) of op uw smartphone. Zoals altijd kunt u de onderstaande inhoudsopgave gebruiken om door te gaan naar het gedeelte voor smartphones of computers.

  A tot Z over marketingmateriaal

Zoek Apple Music Replay op pc/laptop

Je kunt je Apple Music-statistieken voor 2022 bekijken met je laptop of pc. Volg gewoon de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot uw jaarlijkse afsluiting voor Apple Music:

  • Ga naar de Apple Music Replay website.

  • Als u niet bent ingelogd, logt u in op de website met uw Apple ID-wachtwoord.
  • Klik op “Aan de slag”. U kunt nu klikken op “Speel uw hoogtepunten af” om een ​​snel overzicht van uw Apple Music-statistieken te bekijken.

  • U kunt ook naar beneden scrollen om gedetailleerde statistieken voor 2022 voor Apple Music te bekijken. Dit omvat zaken als het totale aantal minuten waarnaar je hebt geluisterd, je meest afgespeelde nummers, albums en meer.

Zoek Apple Music Replay op iPhone/Android

Als u uw Apple Music-statistieken op een smartphone wilt bekijken, volgt u gewoon de onderstaande stappen:

  • Ga in Chrome/Safari (of je favoriete browser) naar Apple Music Replay website.
  • Log in met uw Apple ID en tik op “Aan de slag”.
  Win meer klanten met marketing- en verkoopsoftware

  • Nu kunt u tikken op “Speel uw hoogtepunten af” om een ​​snel overzicht van uw Apple Music-statistieken te bekijken.

  • Je kunt ook naar beneden scrollen om een ​​gedetailleerde Apple Music te bekijken, verpakt met je favoriete artiesten, liedjes en meer.

Veelgestelde vragen over Apple Music Replay

V. Hoe vind ik mijn meest afgespeelde nummer op Apple Music?

U kunt de Apple Music Replay-website gebruiken om uw top 10 van meest afgespeelde nummers te bekijken. De website vermeldt zelfs het aantal keren dat je ze hebt gespeeld.

V. Waarom wordt mijn Apple Music Replay niet weergegeven?

Als Apple Music replay niet voor je verschijnt, betekent dit dat je niet genoeg muziek hebt afgespeeld in 2022. Aangezien de service je afspeelgeschiedenis gebruikt om je topnummers, favoriete artiesten en meer te vinden, heeft het veel afspeelgegevens nodig om de resultaten te dienen. Als je niet genoeg muziek hebt gespeeld, zal de Replay-website een voortgangsbalk tonen om aan te geven hoeveel muziek je nog moet luisteren om je resultaten te krijgen.

V. Wordt Apple Music Replay elk jaar opnieuw gestart?

  Nieuwe muziek ontdekken op Spotify

Ja, de herhaling van Apple Music wordt aan het begin van het nieuwe jaar gereset. Dit betekent dat je elk jaar je topnummers, artiesten en albums op Apple Music kunt zien.

Bekijk je jaarlijkse afsluiting van Apple Music voor 2022

Welnu, zo kun je je Apple Music Replay voor 2022 bekijken. Hoewel de functie nog niet standaard beschikbaar is in de Apple Music-app, is het goed om te weten dat Apple zijn gebruikers in ieder geval toestaat hun afspeelstatistieken in de browser te bekijken. Dus, naar welke nummers heb je dit jaar op repeat geluisterd? Laat het ons weten in de reacties.