Hoe u uw Apple Pencil (2e generatie) kunt koppelen en configureren

Toen Apple in november 2018 de iPad Pro opfriste, bracht het ook een nieuwe Apple Pencil mee. De Apple Pencil (2e generatie) heeft genoeg om hem te onderscheiden van het vorige model, en hier laten we u zien hoe u uw nieuwe accessoire kunt koppelen en configureren.

De iPad Pro van 2018 wijkt enorm af van alle eerdere modellen, en hetzelfde kan ook worden gezegd van de Apple Pencil (2e generatie – vanaf nu eenvoudigweg de Apple Pencil genoemd). Voorbij is de Lightning-connector die veel ongemakkelijke oplaadsituaties betekende, en er komt een inductief oplaadproces bij. Bijna alles is hier nieuw, ook hoe je het apparaat koppelt. Er is genoeg om doorheen te komen, dus laten we beginnen.

De Apple Pencil koppelen

Het koppelen van een Apple Pencil is zo intuïtief dat u het misschien per ongeluk doet. Om een ​​Apple Pencil te koppelen, bevestigt u deze aan de zijkant van uw 2018 iPad Pro. Er verschijnt een afbeelding van de Apple Pencil op het scherm, samen met een prompt om het koppelingsproces te voltooien. Tik op de knop “Verbinden” om uw Apple Pencil te koppelen.

Het dubbeltikken van de Apple Pencil wijzigen

Een van de beste nieuwe functies van de vernieuwde Apple Pencil is de mogelijkheid om te dubbeltikken op de zijkant en de momenteel geselecteerde tool te laten wisselen. Je kunt schakelen tussen een paar tools en app-ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om de systeemstandaard te negeren en ook hun eigen snelkoppelingen te maken. Er zijn vier opties voor de systeemstandaard.

  Hoe Gnome Shell aan te passen met extensies

Schakelen tussen huidige tool en gum
Schakelen tussen huidig ​​gereedschap en laatst gebruikt
Kleurenpalet tonen
Uit

Om wijzigingen aan te brengen, opent u de app Instellingen en tikt u op het gedeelte ‘Apple Pencil’.

Het resulterende scherm toont het huidige batterijniveau van de Apple Pencil (indien aangesloten), evenals een optie om door wettelijke informatie voor het accessoire te bladeren. Precies tussen die twee dingen zul je de vier hierboven geschetste opties opmerken. Tik op een optie om deze te activeren.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, kun je deze oproepen door te dubbeltikken op de zijkant van de Apple Pencil.

  Hoe FPS in PUGB te verbeteren [Playerunknown’s Battlegrounds]